Süper Anneler - 2011

kızlar bende mantar olştu kaşıntıda var ne yapmam lazım bilen varsa cevaplasın lütfen erkek oluşunu engelleyen bir olay dimi kızlar...esas o sizin kullandığınız fitillri ben im kullanmam lazım ....adet günüme tam 1 hafta var olursam şayet fitilin ismini yazarsınız bana da adet bitiminde başlarım ...canlarım benimmmmm......tek atış tutmadı diye hissediyorum geçen ayda tutmamışdı...gündüze denk geldiği için 6 saati kaçırmıştım...gijnijin dr demişti ben onu uygulamayı düşünüyom...

Cok sagolun aminnn rabbim herkesin gonlune gore versin:16:

Fatos tebrikler canim darısı basimiza artik

Çok değişik duygular içersindeyim rabbim yardım etsin yarin doktor ne diyecek meraktayim geç kaldim oysaki bi aya çok inanmıstim. Akısına mi biraksam acaba 28 gunde bir adet oluyorum 14. Gunu tevekkul edip dua edip denesemmi :( offf

Çok değişik duygular içersindeyim rabbim yardım etsin yarin doktor ne diyecek meraktayim geç kaldim oysaki bi aya çok inanmıstim. Akısına mi biraksam acaba 28 gunde bir adet oluyorum 14. Gunu tevekkul edip dua edip denesemmi :( offf

kız icinmi erkek icinmi? bence 15. gün gece yada 16. gun sabah yap erkek için. ben denemek istediğim zaman ovulasyon testi ile yapacaktım. gülen yuz çıktıktan ertesı gun aksamı yapacaktım. benim oğlum 16, gün sabah oldu. cok eminim. çünkü 22 kasımda başladı 5 gün sürdü. 27 sinde esim sac ektirmişti. yasaktı ilişki. 3 kasımda tr den döndük gece hemen uyuduk. 4-5 kasım esım cok yorgundu. 6 kasım sabahtı. umarım yardımcı olmusumdur

kız icinmi erkek icinmi? bence 15. gün gece yada 16. gun sabah yap erkek için. ben denemek istediğim zaman ovulasyon testi ile yapacaktım. gülen yuz çıktıktan ertesı gun aksamı yapacaktım. benim oğlum 16, gün sabah oldu. cok eminim. çünkü 22 kasımda başladı 5 gün sürdü. 27 sinde esim sac ektirmişti. yasaktı ilişki. 3 kasımda tr den döndük gece hemen uyuduk. 4-5 kasım esım cok yorgundu. 6 kasım sabahtı. umarım yardımcı olmusumdur

pardon 22 ekim yazacaktım

Test al sen yarın öğlen yap birde akşam pozitif görünce dene şansa bırakma yarın kaçıncı günün canım

Erkek bebek için sabah olsun diyorlar yle daha hızlı oluyormuş sabah saatlerinde bende sabah hiç sevmem eşimde sabah olsun ister hep biraz özel oldu ama herşeyimizi serdik ortaya valla

Gijnij sen bildiklerini bir toparlayıp anlatsana bana iyice karıştı kafam senin dok.neler anlattı ve öğrendiklerini çatlama iğnesi ile degil ben dogal deneyeceğim teşekkürler

pardon 22 ekim yazacaktım
Canim ben 30 ocak ta adet oldum yarin 12. Gunum doktora gitmeye karar verdim igne yaptiriyim dedim ama geçmi kaldim igne icin bilmiyorum ama daha yum catlamadi yani oyle tahmin ediyorum:( akintim var hafiften yumurta aki gibi ama çok islak degilim yarin gidiyimmi doktora gec kaldimmi sizce napim kizlar

nasılsın defnem ıyımısın nerdesın :26:

burdayım dortişim sen nerelerdesin. ben şu aralar hiç iyi değilim aylardır doktora gitmek istiyordum smear testinden korkutuğum için geçen cuma gittim. bana demez mi kist var çikolata kisti adetliyken gel yine bakacağım dedi içim sıkılıyor moralim bozuk sen nasılsın canım ?

Selam kizlarrr! Umarim herkes iyidir hamilelere hayirli zamaninda dogumlar hamile kalmaya.calisanlarada allahtannhayirlisini diliyorum

Defneme soz vermistim cinsiyeti belli olunca yazacagima.
Benim rabbim hepimizin cocuklsrini bagislasin dunya guzeli hayatimin anlamlari iki kizim var. Ben ocakta dra gittim iki haftada bir kanamam oldugu icin ve afedersiniz iliskiden sobra kanamalarim oluyodu. Ocakta ultasona girdim yumurtaliklsrima baktirmak icin ..bide ne ciksin..12 haftalik bebek:). Meger jasimdan beei hamikeymisim. Adet oldugum icinn hic anlamadim. Ama goguslerim coknbuyur oldu sut damarlarim cok belirginlesti. Gecen sali ogrendikki 15 haftalikken erkekmis yuzde 99. Herseyi belliydi. Defnem resime gore yorumda bu herseyiyle erkek demisti..

Ucuncuyu iki sene sonra yapip aile planlamadini kapatmak istiyorduk. Nasip.. ama burda okuduklarimi uygulamak istiyordum.
Hic bisi yamadim. Hesapladim drun yardimi ilede 6 kasimda hamile kalmisim. Yani tam yumurtlama gunumde. Sizinle paylasmak istedim.. sevgiler

Fatoşcum hayırlı uğurlu olsun oğluşun sağlıkla al kucağına rabbim bizede nasip etsin inşallah. Ben senin bebişin ultrasyon fotosuna baktım yatışı nubu kemik yapısı alın yapısı hepsi erkeğe işaret ediyordu ki yanılmamışım senin adına çok sevindim canım benim girip bizimle paylaşıp haber verdiğin için sonsuzzz teşekkürler :16:

Kızlar acil bisey yazin bana 7 gunluk cinsel perhiz çokmu yarin 12. Gunum doktora gidicem 14 15 gibi iliski olursa bu gece korunmali ikiski olsunmu :( beynim durdu suan bu gece korunmali olursa persembe 4 gun olucak cinsel perhiz azmi olur yoksa perhizi bozmayalimmi bisey deyin bacılar

Back