Süper Anneler - 2011

Al en azından çatlayıp çatlamadığını anlarsın. Ama Dr pazartesi demişse peki demedimi kaç ml birde erkek bebek için olduğunu söyledinmi?
Bu doktora ilk kez gidicem randevu aldim ama kendim karar verdim 12.gun gitmeye gidince konusucam bakalim erkek bebek istedigimi soylicem arkadasim yonlendirdi beni bu doktora :(

Bu doktora ilk kez gidicem randevu aldim ama kendim karar verdim 12.gun gitmeye gidince konusucam bakalim erkek bebek istedigimi soylicem arkadasim yonlendirdi beni bu doktora :(
inşallah faydasını görürsün. Olmazsa bol bol incir filan ye eşinede keçiboynuzu kürü yap. Ama Dr 12. Gün gitmek geç olur neden bu kadar bekledi nki 14. Gün yum çatlarsa iğne için geç kalırsın. Sen test al en aZından oradan takip et gidene kadar. Gerçi bir gün kaldı. Ya kararsızlık ne kadar kötü

Hayır vermedi gerek yok rahmin çok temiz zaten hatta yum takibine gittiğimde bile bu kadar temiz rahim görmedim çok net görünüyor demişti o yüzden hiçbirşey kullanma kendisi temizlenir demişti.bende o yüzden çoğu şeyde kararsız kalıyorum
Tamam o zaman kullanma nede olsa antibiyotik temizmiş işte bana uşüttünmü dedi iltihap var sarı sarı dedi hatta gazlı bezle gösterdi ıyy öyle

Yaaa :(( iğne kacinci gun oluyor ben niye bu kadar rahat davraniyorum 1 yildir kendimi paraladim son anda koyverdim resmen pesss :((((
İğne sanırım kişiden kişiye değişiyor. Eğer sen herzaman 14. Gün yumurtan çatlıyotsa daha cuma günü gitmen lazımdı hem erken gitmen dr tanıman Dr seni takip etmesi önceden daha iyi olacaktı. Eğer geç kalmışsan bu ayı es geç bir dahaki aya denersin

İğne sanırım kişiden kişiye değişiyor. Eğer sen herzaman 14. Gün yumurtan çatlıyotsa daha cuma günü gitmen lazımdı hem erken gitmen dr tanıman Dr seni takip etmesi önceden daha iyi olacaktı. Eğer geç kalmışsan bu ayı es geç bir dahaki aya denersin
Gijnij acaba ovu test alip cift cizgiyi gordukten sonra 12 saat sonra falan deniyimmi ne dersin bacim yapiyimmi boyle bir cilginlik acaba :))

kızlar gunaydın.guluzera eylule apranaks sahsultan kızlar nerdesınız.merak ettırıyosunuz ınsanı.:26:

Back