- 17 Mayıs 2013
- 696
- 329
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #47.361
Gijnij orkidemin 3. Bebegimi olduO fitil mantar için değil iltihap için rahimi temizliyor. Birde orkideme sordum küçük bebeği olduğu için fazla girmiyor yazınca yazıcam bende buraya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gijnij orkidemin 3. Bebegimi olduO fitil mantar için değil iltihap için rahimi temizliyor. Birde orkideme sordum küçük bebeği olduğu için fazla girmiyor yazınca yazıcam bende buraya
2 gündür bu fikir kafama takıldı ama belki 2 yıl sonra düşünürüm kısmet olursa ama eşimin bu düşüncemden haberi yok tabiarkadaşımlada konuştum sen kafayımı yedin diyor bana
ama olursa ne yöntem ne stres oluruna bırakacam tekrar kız olursa tüplerimi baglatacam ki 5 ciyi getirmiyeyim
![]()
Gijnij orkidemin 3. Bebegimi oldu
canım ben kafayı tırlatmak üzereyim 3 çocukla.ne zormuş ya bebek bakmak tabi yaşta ilerledimi daha zor oluyor.günlük okuyorum yazdıklarınızı merak etmeyin beni yanisen nasılsın canım
hayırlı olsun caanım.nasıl olmus sen korunmuyıormuydun.yanı tam yumurtlama gunune nasıl denk gelmıs.bılerekmı deneme olmustu peki.Selam kizlarrr! Umarim herkes iyidir hamilelere hayirli zamaninda dogumlar hamile kalmaya.calisanlarada allahtannhayirlisini diliyorum
Defneme soz vermistim cinsiyeti belli olunca yazacagima.
Benim rabbim hepimizin cocuklsrini bagislasin dunya guzeli hayatimin anlamlari iki kizim var. Ben ocakta dra gittim iki haftada bir kanamam oldugu icin ve afedersiniz iliskiden sobra kanamalarim oluyodu. Ocakta ultasona girdim yumurtaliklsrima baktirmak icin ..bide ne ciksin..12 haftalik bebek:). Meger jasimdan beei hamikeymisim. Adet oldugum icinn hic anlamadim. Ama goguslerim coknbuyur oldu sut damarlarim cok belirginlesti. Gecen sali ogrendikki 15 haftalikken erkekmis yuzde 99. Herseyi belliydi. Defnem resime gore yorumda bu herseyiyle erkek demisti..
Ucuncuyu iki sene sonra yapip aile planlamadini kapatmak istiyorduk. Nasip.. ama burda okuduklarimi uygulamak istiyordum.
Hic bisi yamadim. Hesapladim drun yardimi ilede 6 kasimda hamile kalmisim. Yani tam yumurtlama gunumde. Sizinle paylasmak istedim.. sevgiler
Selam kizlarrr! Umarim herkes iyidir hamilelere hayirli zamaninda dogumlar hamile kalmaya.calisanlarada allahtannhayirlisini diliyorum
Defneme soz vermistim cinsiyeti belli olunca yazacagima.
Benim rabbim hepimizin cocuklsrini bagislasin dunya guzeli hayatimin anlamlari iki kizim var. Ben ocakta dra gittim iki haftada bir kanamam oldugu icin ve afedersiniz iliskiden sobra kanamalarim oluyodu. Ocakta ultasona girdim yumurtaliklsrima baktirmak icin ..bide ne ciksin..12 haftalik bebek:). Meger jasimdan beei hamikeymisim. Adet oldugum icinn hic anlamadim. Ama goguslerim coknbuyur oldu sut damarlarim cok belirginlesti. Gecen sali ogrendikki 15 haftalikken erkekmis yuzde 99. Herseyi belliydi. Defnem resime gore yorumda bu herseyiyle erkek demisti..
Ucuncuyu iki sene sonra yapip aile planlamadini kapatmak istiyorduk. Nasip.. ama burda okuduklarimi uygulamak istiyordum.
Hic bisi yamadim. Hesapladim drun yardimi ilede 6 kasimda hamile kalmisim. Yani tam yumurtlama gunumde. Sizinle paylasmak istedim.. sevgiler
canım bende 4. yü yapıyorum yani uğraşıyorum benim 3 kızım var senin kileri cinsiyetleri ne...mucukum....![]()
sağol canım o zaman başka fitilden bahsediyoruz benimki mantar içindi asidik ortamda üreyen mantarlar için
hayırlı olsun caanım.nasıl olmus sen korunmuyıormuydun.yanı tam yumurtlama gunune nasıl denk gelmıs.bılerekmı deneme olmustu peki.
Hayırlı olsun canım. Sadece yumurta takibimi yapmıştın ph filan ölçtünmü hiç?
kızlar bende mantar olştu kaşıntıda var ne yapmam lazım bilen varsa cevaplasın lütfen erkek oluşunu engelleyen bir olay dimi kızlar...esas o sizin kullandığınız fitillri ben im kullanmam lazım ....adet günüme tam 1 hafta var olursam şayet fitilin ismini yazarsınız bana da adet bitiminde başlarım ...canlarım benimmmmm......tek atış tutmadı diye hissediyorum geçen ayda tutmamışdı...gündüze denk geldiği için 6 saati kaçırmıştım...gijnijin dr demişti ben onu uygulamayı düşünüyom...
Korunuyorduk yasminelleyle. Fakat ekimde aldigim haptan dolayu etkisiz kalmis dra gore. Hic bisi yapmadim hbrim bile yoktu. Eesimde dikkat ediyodu fakat bi gun kacirmisti nasilsa korunuyorum diye umursamadik. Alti kasimdi eminim.22 ekimde adet olmustum o ay. 16. Gun olmus. Dongum 28.
Korunuyorduk yasminelleyle. Fakat ekimde aldigim haptan dolayu etkisiz kalmis dra gore. Hic bisi yapmadim hbrim bile yoktu. Eesimde dikkat ediyodu fakat bi gun kacirmisti nasilsa korunuyorum diye umursamadik. Alti kasimdi eminim.22 ekimde adet olmustum o ay. 16. Gun olmus. Dongum 28.
kızların sık ilişkıylemı oldu peki.
oh ne guzel ıste.yöntemle denemeyle ugrasmadan olmus ne guzel.bende ogluma oyle hamıle kalmısım.hıc haberım olmadı.hamıle oldugumu bıle bılmıyordum.bızde şok olmustuk.hayırlı olsun tekrar canım.
tatlim zolax antibiyotik al birde tekli fitillerden al kesin çözüm kasinti varsa tek fitil geçici tedavi tekrar nüks ediyo ben bu illetle 1 yil ugrastim berbat biseykızlar bende mantar olştu kaşıntıda var ne yapmam lazım bilen varsa cevaplasın lütfen erkek oluşunu engelleyen bir olay dimi kızlar...esas o sizin kullandığınız fitillri ben im kullanmam lazım ....adet günüme tam 1 hafta var olursam şayet fitilin ismini yazarsınız bana da adet bitiminde başlarım ...canlarım benimmmmm......tek atış tutmadı diye hissediyorum geçen ayda tutmamışdı...gündüze denk geldiği için 6 saati kaçırmıştım...gijnijin dr demişti ben onu uygulamayı düşünüyom...