- 17 Mayıs 2013
- 696
- 329
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.321
Bu doktora ilk kez gidicem randevu aldim ama kendim karar verdim 12.gun gitmeye gidince konusucam bakalim erkek bebek istedigimi soylicem arkadasim yonlendirdi beni bu doktoraAl en azından çatlayıp çatlamadığını anlarsın. Ama Dr pazartesi demişse peki demedimi kaç ml birde erkek bebek için olduğunu söyledinmi?
Hım yumurta takibi filan yapmışmıydı yoksa o rast gelemi hamile kaldı
inşallah faydasını görürsün. Olmazsa bol bol incir filan ye eşinede keçiboynuzu kürü yap. Ama Dr 12. Gün gitmek geç olur neden bu kadar bekledi nki 14. Gün yum çatlarsa iğne için geç kalırsın. Sen test al en aZından oradan takip et gidene kadar. Gerçi bir gün kaldı. Ya kararsızlık ne kadar kötüBu doktora ilk kez gidicem randevu aldim ama kendim karar verdim 12.gun gitmeye gidince konusucam bakalim erkek bebek istedigimi soylicem arkadasim yonlendirdi beni bu doktora
Yok ilk cocuguydu zaten akinti problemi icin gitmisti
Tamam o zaman kullanma nede olsa antibiyotik temizmiş işte bana uşüttünmü dedi iltihap var sarı sarı dedi hatta gazlı bezle gösterdi ıyy öyleHayır vermedi gerek yok rahmin çok temiz zaten hatta yum takibine gittiğimde bile bu kadar temiz rahim görmedim çok net görünüyor demişti o yüzden hiçbirşey kullanma kendisi temizlenir demişti.bende o yüzden çoğu şeyde kararsız kalıyorum
Sakaryadada dedilwr bir dr icin kiz erkek icintarih veriyormis diye
Sizlerin dr larida tarih veriyormu
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=392878Anladım. Allah bağışlasın canım senmiydin ateş topiğinden linkini burayada atarımısın?
Tamam o zaman kullanma nede olsa antibiyotik temizmiş işte bana uşüttünmü dedi iltihap var sarı sarı dedi hatta gazlı bezle gösterdi ıyy öyle
Benim dr yumurta takibi yapıyor çatlamasına göre saat veriyor
Teşekkür ederim canım
Erkek bebek icin dimi
bu ay oldumu pekala
Hepinize hayirli geceler kizlar
ablam.icin takipteyim
gorusmek uzere..
İğne sanırım kişiden kişiye değişiyor. Eğer sen herzaman 14. Gün yumurtan çatlıyotsa daha cuma günü gitmen lazımdı hem erken gitmen dr tanıman Dr seni takip etmesi önceden daha iyi olacaktı. Eğer geç kalmışsan bu ayı es geç bir dahaki aya denersinYaaa( iğne kacinci gun oluyor ben niye bu kadar rahat davraniyorum 1 yildir kendimi paraladim son anda koyverdim resmen pesss (((
Gijnij acaba ovu test alip cift cizgiyi gordukten sonra 12 saat sonra falan deniyimmi ne dersin bacim yapiyimmi boyle bir cilginlik acaba :))İğne sanırım kişiden kişiye değişiyor. Eğer sen herzaman 14. Gün yumurtan çatlıyotsa daha cuma günü gitmen lazımdı hem erken gitmen dr tanıman Dr seni takip etmesi önceden daha iyi olacaktı. Eğer geç kalmışsan bu ayı es geç bir dahaki aya denersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?