Süper Anneler - 2011

Aminnn canım rabbim doğru yolu göstersin. herşeyde bir hayır vardır bakalım. kafama takmamaya çalışıyorum allahıma sığındım dua ediyorum inşallah hakkımda hayırlısı olur. sana özelden mesaj attım canım benim ismimi ve çocuğu olmayan komşumun ismini yazdım şimdiden çok teşekkür ederim.

Tamam canım onlarıda not edicem. Rabbim kabul etsin inşallah. Bu arada doğum günüm geçtiya benim bioya bakarmısın sana zahmet. 03.02.1983

Eveeet kızlar oğlu olan arkadaşımla yaptığım konuşma sonucunda bana şu bilgileri verdi. İkiz bebeklere hamile kaldı çift yum ikizleri ikiside erkekmiş bir tanesi cinsiyetini öğrendikleri 2. haftası gelişimi durduğu için alındı.
Arkadaşım hamile kaldığı ay incir kürü yapmış, Adeti biter bitmez neo-penotran fitili 7 gün boyunca kullanmış bu fitili kullanırken eşiyle kondomla bile ilişki olmamış bir nevi eşide cinsel perhiz yapmış olmuş. ilaç bitince yani adet bitiminden sonra 7. ve 14.günler arası gün aşırı ilişki olmuş. Bu söylediklerimin hepsini doktoru ona söylemiş. Ve şimdi oğluşu kucağında. hepinize duyurulur :16:

Haaa birde ilişki sonrası ayaklarını havaya kaldırmış ve yarım saat kadar öyle beklemiş ve yatmış uyumuş. hemen duşa girmemiş ertesi gün duşa girmiş ;)

Son düzenleme:
Bu şubat ayına çok inandım nedense. Herseyi planlamisken bir uyusukluk geldi tam adapte olamadim incir yapicaktim salladim fitil falan aynı sekilde esime keçiboynuzu kürü yapicaktim hep yalan oldu :)) herseyde vardir bir hayir kasiklarim karnim agriyo suanda yumurtluyo bile olabilirim. Hayirlisi artik

Eveeet kızlar oğlu olan arkadaşımla yaptığım konuşma sonucunda bana şu bilgileri verdi. İkiz bebeklere hamile kaldı çift yum ikizleri ikiside erkekmiş bir tanesi cinsiyetini öğrendikleri 2. haftası gelişimi durduğu için alındı.
Arkadaşım hamile kaldığı ay incir kürü yapmış, Adeti biter bitmez neo-penotran fitili 7 gün boyunca kullanmış bu fitili kullanırken eşiyle kondomla bile ilişki olmamış bir nevi eşide cinsel perhiz yapmış olmuş. ilaç bitince yani adet bitiminden sonra 7. ve 14.günler arası gün aşırı ilişki olmuş. Bu söylediklerimin hepsini doktoru ona söylemiş. Ve şimdi oğluşu kucağında. hepinize duyurulur :16:

Haaa birde ilişki sonrası ayaklarını havaya kaldırmış ve yarım saat kadar öyle beklemiş ve yatmış uyumuş. hemen duşa girmemiş ertesi gün duşa girmiş ;)

Başka birşey denenmemişmi diet filan. Fitil ne işe yarıyor. Birde yumurtasını çoğaltan incir kürü olmuş. Ne zaman başlamış acaba incir kürüne.

Bunun gibi örneklerle tek iliski tezide yıkılmış oluyor.

Bu şubat ayına çok inandım nedense. Herseyi planlamisken bir uyusukluk geldi tam adapte olamadim incir yapicaktim salladim fitil falan aynı sekilde esime keçiboynuzu kürü yapicaktim hep yalan oldu :)) herseyde vardir bir hayir kasiklarim karnim agriyo suanda yumurtluyo bile olabilirim. Hayirlisi artik

İncir kürü yap yine sen eşine. Birde ismini özelime yaz arkadaşım umreye gidecek dua ettireyim senin içinde. Duanıda yaZarsan daha iyi olur. İstersen tabi

Başka birşey denenmemişmi diet filan. Fitil ne işe yarıyor. Birde yumurtasını çoğaltan incir kürü olmuş. Ne zaman başlamış acaba incir kürüne.

Hayır canım diyet falan hiç bir şeyden haberi yok. Fitil akıntı için rahimi yumları temizliyormuş netten bak antibakteriyal bir fitil zaten. Hanı biz diyorduk ya erkek bebiş için rahim temiz olmalı bak o da doğru çıktı. İncir kürü yum çoğaltıyor evet. 1 ay boyunca günde 15 tane civarı yemiş canım. sonrada hamiş kalmış zaten

İncir kürü yap yine sen eşine. Birde ismini özelime yaz arkadaşım umreye gidecek dua ettireyim senin içinde. Duanıda yaZarsan daha iyi olur. İstersen tabi
Allah razı olsun bacım annem de 3 gun once geldi umreden oda cok dua etti topigimizdeki arkadaslarim içinde hepimizin gönlündeki olsun insallah ismim sibel :)

Allah razı olsun bacım annem de 3 gun once geldi umreden oda cok dua etti topigimizdeki arkadaslarim içinde hepimizin gönlündeki olsun insallah ismim sibel :)

Amin inşallah Rabbim bizim dualarımızı kabul etmesede bizim için edenlerin duasını kabul etsin inşallah

Kızlar ben bu kürü yapmaya çalıştım ama yok tadı çok fena hele çörekotlarını diş ile çiğneme olayı baya bi sıkıntılı o yüzden bu kürden vazgeçtim :58:

Aklima geldikce icim.kalkiyor o zamandan beri tarcina ve cirekotuna hassasim
glzumden yas gele gele cignedim
ama birakmadim.sabirettim azicik

Hayır canım 3 kızım var ikiz oğlum olsun istiyorum birde. Klomen kullansammı kullanmasammı bilemedim bende bu ay gidince Dr görüşücem bakalım ne dicek
Bacım sana fikrimi söyliyim. Bence klomen olayina girme ya iki kiz olursa oda bir risk bence sen çat iğnesi ve 35. Saat iliski yap teravet oyle erkegi buldu. Ayrica diyetede hic inanmiyorum ben

Bu fitilin adını ben vermiştim sana bende kullandım bunu süper bir fitil kullandığim ay mükemmel tazelendi içim yum.zamanı akıntım çok iyi geldi pazartesi bir daha kullanayım 7 tane haa birde ablamında iki oğlu var oda kaldığı ay fitil kullandi aynısıdır çünki ikimizde aynı doktora gitmiştik iltihap için vermişlerdi bize birde biz 14.güne kadar korunmadık dedi yumurtladığında yler bekliyordu demek o ay hemen kaldı onunda tek ilişki değil yani 13.gün14.gün ve15,günmü olmalıacaba

Bacım sana fikrimi söyliyim. Bence klomen olayina girme ya iki kiz olursa oda bir risk bence sen çat iğnesi ve 35. Saat iliski yap teravet oyle erkegi buldu. Ayrica diyetede hic inanmiyorum ben

İşte bende ondan korkuyorum bakalım istihareye yatıcam hakkımda ne çıkacak

Back