- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #46.661
Evet canım katılıyorum sana. Çok saldılar kendilerini birkaç kişide tutmadı diye böyle olurmu? Eskileri okuyorum maşallah yapıptatutan ookadar çok kişi varki. Ve neler dememişler neler yapmışlar. Şimdi siz niye böyle Ya?pıyorsunuz
kız niyesi mi var..
görmüyor musun?
7 aydır yöntemlerle tutturamadım ben.
tek ilişkilerle, perhizlerle uğraşıp uğraşıp.. muhtemelen yumyumu kaçırdım sürekli. ya da neyse ne.. bilemiyorum, olduramadık işte 7 aydır.
daha kaç 7 ay beklicem? :))
belki bosvermek daha iyi ya son zamanlarda dedigim gibi herkesin kizi oluyor.en iyisi bu topigin adin söyle degistirelim yöntemsiz hamile kalip oglu olanlarin anketi ile yöntem uygulayanlarin cinsiyet anketi.![]()
izmirde arkadaşım doğurdu geçenlerde.
ilk çocuğu kız, 6 yaşında.
ikincisi erkek oldu.
aradım sordum dün akşam ben. naptın diye.
valla bisürü şey denedim dedi.. 2 sene hamile kalamadım bi sürü yöntemle uğraşırken... dedi.
2 seneden sonra, saldım çayıra moduna geçtim, 2. ayımızda tuttu. gün aşırı falan değil, canım istedikçe yaptım.. dedi.
düzensiz yumurtlamaya başlamıştım artık takip ede ede... günüm de belli değildi zaten... ööle saldık gitti... hiç olmazsa yaş geçmeden bi kardeş yapalım, kız-erkek farketmez kafasına geldik artık.... 2. ayda hamile kaldım. dedi.
ve oğlu oldu işte.