Süper Anneler - 2011

Evet canım katılıyorum sana. Çok saldılar kendilerini birkaç kişide tutmadı diye böyle olurmu? Eskileri okuyorum maşallah yapıptatutan ookadar çok kişi varki. Ve neler dememişler neler yapmışlar. Şimdi siz niye böyle Ya?pıyorsunuz

kız niyesi mi var..
görmüyor musun?
7 aydır yöntemlerle tutturamadım ben.
tek ilişkilerle, perhizlerle uğraşıp uğraşıp.. muhtemelen yumyumu kaçırdım sürekli. ya da neyse ne.. bilemiyorum, olduramadık işte 7 aydır.
daha kaç 7 ay beklicem? :))

belki bosvermek daha iyi ya son zamanlarda dedigim gibi herkesin kizi oluyor.en iyisi bu topigin adin söyle degistirelim yöntemsiz hamile kalip oglu olanlarin anketi ile yöntem uygulayanlarin cinsiyet anketi.:51:

izmirde arkadaşım doğurdu geçenlerde.
ilk çocuğu kız, 6 yaşında.
ikincisi erkek oldu.
aradım sordum dün akşam ben. naptın diye.

valla bisürü şey denedim dedi.. 2 sene hamile kalamadım bi sürü yöntemle uğraşırken... dedi.
2 seneden sonra, saldım çayıra moduna geçtim, 2. ayımızda tuttu. gün aşırı falan değil, canım istedikçe yaptım.. dedi.
düzensiz yumurtlamaya başlamıştım artık takip ede ede... günüm de belli değildi zaten... ööle saldık gitti... hiç olmazsa yaş geçmeden bi kardeş yapalım, kız-erkek farketmez kafasına geldik artık.... 2. ayda hamile kaldım. dedi.
ve oğlu oldu işte.

kız niyesi mi var..
görmüyor musun?
7 aydır yöntemlerle tutturamadım ben.
tek ilişkilerle, perhizlerle uğraşıp uğraşıp.. muhtemelen yumyumu kaçırdım sürekli. ya da neyse ne.. bilemiyorum, olduramadık işte 7 aydır.
daha kaç 7 ay beklicem? :))

izmirde arkadaşım doğurdu geçenlerde.
ilk çocuğu kız, 6 yaşında.
ikincisi erkek oldu.
aradım sordum dün akşam ben. naptın diye.

valla bisürü şey denedim dedi.. 2 sene hamile kalamadım bi sürü yöntemle uğraşırken... dedi.
2 seneden sonra, saldım çayıra moduna geçtim, 2. ayımızda tuttu. gün aşırı falan değil, canım istedikçe yaptım.. dedi.
düzensiz yumurtlamaya başlamıştım artık takip ede ede... günüm de belli değildi zaten... ööle saldık gitti... hiç olmazsa yaş geçmeden bi kardeş yapalım, kız-erkek farketmez kafasına geldik artık.... 2. ayda hamile kaldım. dedi.
ve oğlu oldu işte.
Canım madem olmuyor neden Dr gitmiyorsun? İlaçla denemek olmuyormu? Eğer tutmuyorsa belki bir sorun vardır. Bu arada arkadaşını tebrik ediyorum. Rabbim bizlerede nasip etsin

yalel teste göre pik dün saat 18.00 miydi? öyleyse bugün aksam 18 de pikten sonra 24 saat gecmis oluyo.

canım, ben pozitifi yakalayamadım.
öylesine bi yaptım, kasıklarım ağrıyınca.. bakıyım nolcak dedim.

ilk çizgi kadar koyu değildi, ama epeyce bi koyuydu. saat 18:00'de.
acaba koyulaşacak mı.. yoksa silinecek mi diye bekledim, 3 saat sonra bi daha yaptım.
eğer doğru uygulayabilmişsem.... ikinci testte, ikinci çizgi daha açık renkti.
burdan yola çıkarak, pik yaptığı durumun, saat 18:00'den 3-4 saat evvel olduğu fikrini edindim.

yani, tahminime göre, dün saat 14:00-15:00 gibi pik yaptı benim lh hormonum.

ama işte, buna göre de... 24 saat beklemeden, bugün 12:00 gibi çatladı yumyum.

ben bu gece ilişki yapmalı mıyım? yapmamalı mıyım?

Mantıklı değişebiliriz. Ama gerçekten anket yaptığımızda deneyipte istediği cinsiyeti bulanlarmı yoksa deneyipte istediğidiği cinsiyeti bulamayanlarmı çoğunlukta?

aslinda sonuclari tam bilmiyoruz cünkü buraya hamile kalana kadar yazip hamile kaldiktan sonra gelmeyen cok kisi var maalesef geridönüsüm olmuyo belkide ogullari oldu belki geri dönenlerde kiz oldugu icin nerde yanlis yaptim demek icin haber veriyolar.bu durumda yöntemlerin basari istatistigi objektif degil. birtaraftanda eger dogruluk payi olmasa bu yöntemler bu kadar kaleme alinirmiydi.gecmiste matematik diye bir üye var onun bilgileri cok iyiydi bence.sonra teravetin yaptiklarida iyiydi.önemli olan geridönüsüm.hamile kalanlar net bilgi vermedigi sürece hep muammalar kalacak.ben de cinsiyeti ögreneyim eger erkekse buraya sayfalarca ayrintili yaptiklarim yazacam.gerci hep yazmistim ama olsun yeni okuyanlara yarar.

canım, ben pozitifi yakalayamadım.
öylesine bi yaptım, kasıklarım ağrıyınca.. bakıyım nolcak dedim.

ilk çizgi kadar koyu değildi, ama epeyce bi koyuydu. saat 18:00'de.
acaba koyulaşacak mı.. yoksa silinecek mi diye bekledim, 3 saat sonra bi daha yaptım.
eğer doğru uygulayabilmişsem.... ikinci testte, ikinci çizgi daha açık renkti.
burdan yola çıkarak, pik yaptığı durumun, saat 18:00'den 3-4 saat evvel olduğu fikrini edindim.

yani, tahminime göre, dün saat 14:00-15:00 gibi pik yaptı benim lh hormonum.

ama işte, buna göre de... 24 saat beklemeden, bugün 12:00 gibi çatladı yumyum.

ben bu gece ilişki yapmalı mıyım? yapmamalı mıyım?

canim ne desemki simdi testleri düzenli yapmamissin ayrica perhizde yok,diyet yok,ates takibi vs yok sadece yapilan iki teste güvenilirmi?

Canım madem olmuyor neden Dr gitmiyorsun? İlaçla denemek olmuyormu? Eğer tutmuyorsa belki bir sorun vardır. Bu arada arkadaşını tebrik ediyorum. Rabbim bizlerede nasip etsin

canim bende 7 ay denedim olmamisti ama 7 ay düzenli gülenyüz kullandim hep ilk gülenyüzden sonra 36 saat bekledim sonra farkettimki benim yum 36 saatten önce catliyo hamile kaldigim ay 36 saat beklemedim daha erken iliski oldu ve hamile kaldim.belki yalelde zamanlamayi yapamiyo.

gittim işte geçen ay.
eylülde de gitmiştim, bisürü hormon testi yapmıştı... ilk ay denemem içindi... her şey yolunda, git çalış dedi. olmazsa 6-8 ay sonra görüşelim dedi.
ama ben onun dediği gibi, günaşırı çlışmadım tabi.
bizim yöntemlerle, tek ilişki çabalarıyla uğraştım.

ama olmadı. geçen ay gittim. yumyum takibi yaptırdım, 23 mm oldu, çatlayacak dedi, çatladı. ama hamile kalmadım.
ocak başında regl olunca yani, hemen tekrar gittim. rahim filmi istedim, çektirdim.. temiz.
sperm testleri 2-3 ay evvel yapılmıştı. temizdi.
bana, 'böyle gün takibi yaparak hamile kalmak zor' dedi. gününü belirleyemiyorsun. dedi.
bu ay, 14. günde yumurtlamayı beklerken, 12. günde yumurtladın mesela... diğer aylarda da erken veya geç yumurtladıysan.. belirleyemediysen... o güzel günleri perhizle geçirdin sen... dedi.
bu ay, günaşırı ilişki ile dene, olmazsa.. hormon destekleri yaparız... dedi.

velhasıl, ben geçen aylarda yumyumu kaçırdığımı/yakalayamadığımı düşünmeye başladım şimdi.

o sebeple de, bu ay eşimin yöntemlerine geçtik. her gün ilişkiymiş onun yöntemi. daha iyiymiş. bu ay da onu dinleyelim dedim kendi kendime.

ama dün akşam ilişki olmadı. bu akşam kesin yapıcam...
ama işte, 'kesin' derken de tereddütteyim. çünkü Ov+12 meselesi ile, kız tutar mı diye endişeliyim?

gittim işte geçen ay.
eylülde de gitmiştim, bisürü hormon testi yapmıştı... ilk ay denemem içindi... her şey yolunda, git çalış dedi. olmazsa 6-8 ay sonra görüşelim dedi.
ama ben onun dediği gibi, günaşırı çlışmadım tabi.
bizim yöntemlerle, tek ilişki çabalarıyla uğraştım.

ama olmadı. geçen ay gittim. yumyum takibi yaptırdım, 23 mm oldu, çatlayacak dedi, çatladı. ama hamile kalmadım.
ocak başında regl olunca yani, hemen tekrar gittim. rahim filmi istedim, çektirdim.. temiz.
sperm testleri 2-3 ay evvel yapılmıştı. temizdi.
bana, 'böyle gün takibi yaparak hamile kalmak zor' dedi. gününü belirleyemiyorsun. dedi.
bu ay, 14. günde yumurtlamayı beklerken, 12. günde yumurtladın mesela... diğer aylarda da erken veya geç yumurtladıysan.. belirleyemediysen... o güzel günleri perhizle geçirdin sen... dedi.
bu ay, günaşırı ilişki ile dene, olmazsa.. hormon destekleri yaparız... dedi.

velhasıl, ben geçen aylarda yumyumu kaçırdığımı/yakalayamadığımı düşünmeye başladım şimdi.

o sebeple de, bu ay eşimin yöntemlerine geçtik. her gün ilişkiymiş onun yöntemi. daha iyiymiş. bu ay da onu dinleyelim dedim kendi kendime.

ama dün akşam ilişki olmadı. bu akşam kesin yapıcam...
ama işte, 'kesin' derken de tereddütteyim. çünkü Ov+12 meselesi ile, kız tutar mı diye endişeliyim?
iyide yalelim kiz olma ihtimali hep olacak bu ay cünkü cinsel perhiz yapmamissin belki simdi x ler yumurtaya yetisecek.bence en önemli sey zamanlama.buna en yardimci olan ovulasyon testi ama tabi pozitif testten kac saat sonra yum catladigini kesfetmek lazim.en iyisi birkac ay ovulasyon testi ,akinti vs ile vücudu tanimak.

aslinda sonuclari tam bilmiyoruz cünkü buraya hamile kalana kadar yazip hamile kaldiktan sonra gelmeyen cok kisi var maalesef geridönüsüm olmuyo belkide ogullari oldu belki geri dönenlerde kiz oldugu icin nerde yanlis yaptim demek icin haber veriyolar.bu durumda yöntemlerin basari istatistigi objektif degil. birtaraftanda eger dogruluk payi olmasa bu yöntemler bu kadar kaleme alinirmiydi.gecmiste matematik diye bir üye var onun bilgileri cok iyiydi bence.sonra teravetin yaptiklarida iyiydi.önemli olan geridönüsüm.hamile kalanlar net bilgi vermedigi sürece hep muammalar kalacak.ben de cinsiyeti ögreneyim eger erkekse buraya sayfalarca ayrintili yaptiklarim yazacam.gerci hep yazmistim ama olsun yeni okuyanlara yarar.

aynen öyle.
hamile kalan kaçıyor nedense... tecrübesini paylaşsa... bilgilere güvenilebilir, ama böyle muallakta kalıyor.
teravet ve matematik süperdi hakkatten. keşke yeni erkek bekleyenler de gelip paylaşsa... ama gidiyorlar hemen.

canim ne desemki simdi testleri düzenli yapmamissin ayrica perhizde yok,diyet yok,ates takibi vs yok sadece yapilan iki teste güvenilirmi?

evet, güvenilmez. bence de haklısın.
ama, bugün çatladı yumyum, onu biliyorum. ben şimdi bu akşam napıyım şahsultan? 12 saat sonraki ilişkiye ne diyorsun?

canim bende 7 ay denedim olmamisti ama 7 ay düzenli gülenyüz kullandim hep ilk gülenyüzden sonra 36 saat bekledim sonra farkettimki benim yum 36 saatten önce catliyo hamile kaldigim ay 36 saat beklemedim daha erken iliski oldu ve hamile kaldim.belki yalelde zamanlamayi yapamiyo.

evet evet, o konuda netleştim ben. zamanlamayı tutturamıyorum diye düşünmeye başladım artık. çünkü, ya erken yumurtluyorum ve kaçırıyorum.. y da geç yumurtluyorum ve yakalayamıyorum.
25 - 28 gün arası regl oluyorum son 7-8 aydır ben. ordan bakınca, 11. gün de yumurtlamışım, 14. gün de... ama bilememşim işte yumyum zamanımı sanırım.

Hım anladım sen Dr erkek bebek istediğini söylemedinmi? Mesela ben eski dr bıraktım şimdiki dr duymuştum gittim bana evet yum takibi. İle yüzde 80 olma ihtimali var ve çok kişiye yapmış tutmuş. Mesela bana herkes farklı yumurtası oluşur dedi. Ben 28 günde bir hasta oluyorum normalde 14. Olması lazımken benimki 16. Gün çatladı. Tek deneme yaptık tuttu ama tutunamadı şimdi cinsiyetini öğrenebilseydik az çok yorum yapardık bilmeyince sorun oldu. Ama Dr genelde doğal yoldan olması için uğraştı çat iğnesi istedim bazen iğne ters tepebilir dedi. Ama eskiden şu sultanın dediği gibi matematik ve teravet mutlaka çat iğnesi kullanın demişti.

iyide yalelim kiz olma ihtimali hep olacak bu ay cünkü cinsel perhiz yapmamissin belki simdi x ler yumurtaya yetisecek.bence en önemli sey zamanlama.buna en yardimci olan ovulasyon testi ama tabi pozitif testten kac saat sonra yum catladigini kesfetmek lazim.en iyisi birkac ay ovulasyon testi ,akinti vs ile vücudu tanimak.

bekle diyorsun. bu gece yapma diyorsun yani.
tamam, bu eceyi boş geçelim... bu ay olmasın.
şubatta tam teşekküllü, günlük yumyum takibi yaptırıcam kendime. 8. günde başlıcam gidip doktora, yumyum vaktimi bilicem net olarak.

kizlar bende hamile kalmadan önce o kadar cok isterdimki yum takibi ve catlatma ignesi ama maalesef burda bu seyler istege bagli degil icimde kaldi.bence imkaniniz varsa yum takibi yaptirin.

Hım anladım sen Dr erkek bebek istediğini söylemedinmi? Mesela ben eski dr bıraktım şimdiki dr duymuştum gittim bana evet yum takibi. İle yüzde 80 olma ihtimali var ve çok kişiye yapmış tutmuş. Mesela bana herkes farklı yumurtası oluşur dedi. Ben 28 günde bir hasta oluyorum normalde 14. Olması lazımken benimki 16. Gün çatladı. Tek deneme yaptık tuttu ama tutunamadı şimdi cinsiyetini öğrenebilseydik az çok yorum yapardık bilmeyince sorun oldu. Ama Dr genelde doğal yoldan olması için uğraştı çat iğnesi istedim bazen iğne ters tepebilir dedi. Ama eskiden şu sultanın dediği gibi matematik ve teravet mutlaka çat iğnesi kullanın demişti.

canım söyledim. erkek istediğimi söyledim.
3 doktora söyledim. hiçbiri 'erkek/kız' meselesine sıcak bakmadı, yönlendirme yapmadı. öyle bi erkek doğurtturan doktor denk getiremedim.
şimdiki doktorumun 2 kızı var, yaptırabilseydi, kendine erkek yaptırırdı heralde birisini. :)
ki, gördüğüm doktorların hiçbiri, 'evet öyle bi yöntemler var, dur yapalım sana, erkek tuttur' demedi bana maalesef.

bursada öyle bi doktor bilen varsa, söylesin bana da. ben de gideyim gari :)

benim şimdiki doktorum, hamile kaldırtmaya bakıyor. ben de yöntemlerle erkek bbeğe hamile kalmaya çalışıyorum. onun dediklerini yapmadım hiç yani. kafama göre, burdaki uygulamaları yapa yapa, tutturamadım bi türlü. bi erkek tutturmak değil, hiç tutturamadım :) o sebeple, bu ay salmıştım, ama şimdi gündüzün ortasında yumurtladığımı tesadüfen farkedince... yine soru işaretleriyle doldu kafam.

Çok haklısın canım en azından gelip sadece ne denediklerini ve nasıl yaptıklarını anlatsalar oda yeter. Eskiyi okuyoruz ama devamı yok işte. Ne yapalım biz şimdi? Ama şuda bir gerçek tüm denenen yöntemleri yapmak çok zor. Düşünerek insan kendine uygun olanı ve mantıklı olanı bularak devam etmeli. Mesela benim dr diet ilaç ph hiçbirine inanmıyor. Sadece tam yumurta doğru zamanı ve kadının orgazm olması ve salgıladığı sıvı ile y lerin geçiş kolaylığı başka herşey boş diyor.

bekle diyorsun. bu gece yapma diyorsun yani.
tamam, bu eceyi boş geçelim... bu ay olmasın.
şubatta tam teşekküllü, günlük yumyum takibi yaptırıcam kendime. 8. günde başlıcam gidip doktora, yumyum vaktimi bilicem net olarak.

canim ben yap yada yapma diyemiyorum.cünkü testlerden emin degilsin.belki esinin yöntemiyle tutturacaksin engellemek istemem.sen özeline baktinmi?

kizlar ph dedinizde aklima geldi buraya yazmayi hep unutmusum. hamile kaldigim ay tesadüf esim narsuyu getirmisti sisenin üstüne baktim ph i cok yüksekti buraya yazacaktim ama unutmusum. markasini hatirlamiyorum esim türk marketinden almis aklinizda olsun.:51:

canım söyledim. erkek istediğimi söyledim.
3 doktora söyledim. hiçbiri 'erkek/kız' meselesine sıcak bakmadı, yönlendirme yapmadı. öyle bi erkek doğurtturan doktor denk getiremedim.
şimdiki doktorumun 2 kızı var, yaptırabilseydi, kendine erkek yaptırırdı heralde birisini. :)
ki, gördüğüm doktorların hiçbiri, 'evet öyle bi yöntemler var, dur yapalım sana, erkek tuttur' demedi bana maalesef.

bursada öyle bi doktor bilen varsa, söylesin bana da. ben de gideyim gari :)

benim şimdiki doktorum, hamile kaldırtmaya bakıyor. ben de yöntemlerle erkek bbeğe hamile kalmaya çalışıyorum. onun dediklerini yapmadım hiç yani. kafama göre, burdaki uygulamaları yapa yapa, tutturamadım bi türlü. bi erkek tutturmak değil, hiç tutturamadım :) o sebeple, bu ay salmıştım, ama şimdi gündüzün ortasında yumurtladığımı tesadüfen farkedince... yine soru işaretleriyle doldu kafam.

Ana kız sen bursadamısın? Ben çok giderim bursaya çok severim. Yakınsın buraya gidip gelme ihtimalin yokmu? Ben söyleyeyimmi kendi dr seni takip ederimi ne kadar zaman gelmen lazım vs diye yada orada tanıdığı varmı diye. Kız hızlı feribot ile 1.5 saatte buradasın. Aynı gün dönebilirsin bile.

kizlar bende hamile kalmadan önce o kadar cok isterdimki yum takibi ve catlatma ignesi ama maalesef burda bu seyler istege bagli degil icimde kaldi.bence imkaniniz varsa yum takibi yaptirin.

ama şahçım,
takip yaptırmış olsam da olmasam da... çatlattırsam da çatlattırmsam da...
o yumurta istediği vakitte çatlayacak.

yani, ben gece 23:00'ten önce ilişki yapamam. kızım o saatte ancak uyumuş oluyor.
çatlatma iğnesi, 24 saat sonra çatlatıyor olsa mesela.... benim bir gece 23:00 gibi iğne olmam lazım, ertesi gece çatlasın diye.. imkansız.
o iğneyi muhakkak gündüz yaptırıcaz. 24 saat sonrası da gündüze denk gelicek.
anlatabildim mi? gündüz de ilişki imkanım yok benim.
gece en erken 23:00 olur. 24:00 olur...

saat 21:00 gibi redbul içirsem adama.. 22:00 giib kahve içirsem... anca 23:00 gibi ilişki mümkün.

her ihtimalde, ben gündüz çatlayan yumurtayı kaçırıyorum.
şimdi, 2 saat önce çatladı. kızım evde. eşimi çağıramam zaten ama, çağrsam bile, kız ortalarda dolanıyor :)
ben napıyım şah sultan?
bi eli yüzü düzgün akıl ver arkadaşım ya bana

kizlar ph dedinizde aklima geldi buraya yazmayi hep unutmusum. hamile kaldigim ay tesadüf esim narsuyu getirmisti sisenin üstüne baktim ph i cok yüksekti buraya yazacaktim ama unutmusum. markasini hatirlamiyorum esim türk marketinden almis aklinizda olsun.:51:

Sultan biz her akşam birer tane kahvede içmeye başladık ne dersin. Ben geçen nar suyu aldım ama üzerinde ph filan yazmıyordu kız aynasından eşine desene yine bulsun

ama şahçım,
takip yaptırmış olsam da olmasam da... çatlattırsam da çatlattırmsam da...
o yumurta istediği vakitte çatlayacak.

yani, ben gece 23:00'ten önce ilişki yapamam. kızım o saatte ancak uyumuş oluyor.
çatlatma iğnesi, 24 saat sonra çatlatıyor olsa mesela.... benim bir gece 23:00 gibi iğne olmam lazım, ertesi gece çatlasın diye.. imkansız.
o iğneyi muhakkak gündüz yaptırıcaz. 24 saat sonrası da gündüze denk gelicek.
anlatabildim mi? gündüz de ilişki imkanım yok benim.
gece en erken 23:00 olur. 24:00 olur...

saat 21:00 gibi redbul içirsem adama.. 22:00 giib kahve içirsem... anca 23:00 gibi ilişki mümkün.

her ihtimalde, ben gündüz çatlayan yumurtayı kaçırıyorum.
şimdi, 2 saat önce çatladı. kızım evde. eşimi çağıramam zaten ama, çağrsam bile, kız ortalarda dolanıyor :)
ben napıyım şah sultan?
bi eli yüzü düzgün akıl ver arkadaşım ya bana
canim illa simdi iliski yapmak istiyorsan cagir esini kizinada bilgisayari ac ver eline.ben öyle yapmak zorunda kalmistim apranxx bilir:52:

Back