Süper Anneler - 2011

canim ben yap yada yapma diyemiyorum.cünkü testlerden emin degilsin.belki esinin yöntemiyle tutturacaksin engellemek istemem.sen özeline baktinmi?

baktım şimdi.

kizlar ph dedinizde aklima geldi buraya yazmayi hep unutmusum. hamile kaldigim ay tesadüf esim narsuyu getirmisti sisenin üstüne baktim ph i cok yüksekti buraya yazacaktim ama unutmusum. markasini hatirlamiyorum esim türk marketinden almis aklinizda olsun.:51:

ben nar tüketiyorum.
yiyorum yani, yediriyorum da...

Ana kız sen bursadamısın? Ben çok giderim bursaya çok severim. Yakınsın buraya gidip gelme ihtimalin yokmu? Ben söyleyeyimmi kendi dr seni takip ederimi ne kadar zaman gelmen lazım vs diye yada orada tanıdığı varmı diye. Kız hızlı feribot ile 1.5 saatte buradasın. Aynı gün dönebilirsin bile.

sen nerdesin?
sorsana doktoruna, bi erkek bebek yaptıracak doktor var mıymış burda bildiği?

canim illa simdi iliski yapmak istiyorsan cagir esini kizinada bilgisayari ac ver eline.ben öyle yapmak zorunda kalmistim apranxx bilir:52:

biliyorum biliyorum, hatırlıyorum senin o aktiviteni :)

eşim, teeee bilmemnerde çalışıyor. evle fabrika arası 50 dakika falan sürüyor. bu hafta da yabancı misafirleri var bursada. gelemez yani.

Sultan biz her akşam birer tane kahvede içmeye başladık ne dersin. Ben geçen nar suyu aldım ama üzerinde ph filan yazmıyordu kız aynasından eşine desene yine bulsun

canim ben hamile kalmadan önce her sabah kahve icerdim esim cok fazla icer zaten kahve konusunda bildigim sey erkeklerde cok kahve icimi sperm sayisin azaltiyo.ama günde 1 taneden hicbirsey olmaz benim esimin kesin azalmasi lazim spermleri ama heralde takviyeler ise yaramiistir.burda türk marketine sürekli gitmiyoruz canim arada haftasonlari belki.ama gidersek kesin bakarim.:51:

valla bizim zaten, er gece, 1 fincan türk kahvesi alışkanlığımız vardır. zevk meselesi... :)

ama şu son 10 gündür hemen hemen... her akşam 1 red bul ve koca kupa sert filtre kahve içiriyorum adama. ben içmiyorum. içmeli miyim?

ben bişey dicem.

ben dün, saat 18:00 gibi bi ov. testi yaptım.
ikinci çizgi epeyce bi koyu idi, ama koyulaşıyor muydu, siliniyor muydu bilemiyorum. ilk çizgi kadar koyu değildi yani.
sonra saat 21:00 gbi yaptım, daha silikti...
bundan yola çıkarak, silinmekte olduğunu düşündüm. testi doğru uygulayabildiysem... demekki, ben ov. testindeki çift koyu çizgiyi, dün 14:00 gibi yakalamış olmalıydım.

buna güvenerek.. dün akşamı ilişkisiz geçirdim, bari bir gece spoşlar dinlensin dedim.
ama az evvel hafif uzayan akıntım ile karşılaştım.
bu durumda, bu gece olacak olan ilişki, erkek beek şansını yitirmiş midir?
ne diyorsunuz?

sakın yapma, çoktan +12 ye girmiş oluyorsunuz. cift cizgiyi gördükten sonra en geç 15.saat yapmalı yazıyordu eski sayfalarda ki gülen yüzü görür görmez yapmak bence iyidir.

kizlar ph dedinizde aklima geldi buraya yazmayi hep unutmusum. hamile kaldigim ay tesadüf esim narsuyu getirmisti sisenin üstüne baktim ph i cok yüksekti buraya yazacaktim ama unutmusum. markasini hatirlamiyorum esim türk marketinden almis aklinizda olsun.:51:

nar suyunu phını ölçtüm ben, sen daha öncede yazmıştınç. çok asitik, tekrar baksana. asit phı yüksek olabilir.

Son düzenleme:
sakın yapma, çoktan +1 ye girmiş oluyorsunuz. cift cizgiyi gördükten sonra en geç 15.saat yapmalı yazıyordu eski sayfalarda ki gülen yüzü görür görmez yapmak bence iyidir.

.

yani işte, bu mantıkla yaklaştım hep aylardır... tutmuyor bacım yaaaa
ne olacak bu iş böyle?
ben hiç gece ymurtlamıyorumki...

ya ben dün gece neden yapmadım acaba ya?
hangi şeytan girdi aklıma da, hangi mantıkla yapmadım acaba? ne düşündüm kimbilir... öffff

Yalel ben istanbuldayım sorarım Dr tanıdığı varmı bursada diye. Bu arada bursada acıbademe gidebilirmisin? Benim dr burada acıbademde çalışıyor ya belki oradada o hastaneden birini tanıyordur diye mantık yürüttüm

sakın yapma, çoktan +12 ye girmiş oluyorsunuz. cift cizgiyi gördükten sonra en geç 15.saat yapmalı yazıyordu eski sayfalarda ki gülen yüzü görür görmez yapmak bence iyidir.

nar suyunu phını ölçtüm ben, sen daha öncede yazmıştınç. çok asitik, tekrar baksana. asit phı yüksek olabilir.

yazmismiyim ben daha önce.valla canim sise coktan cöpe gitti aylar oldu.yine elime narsuyu gecerse bakarim.yanlis bilgi olmasin o zaman.

canim ben hamile kalmadan önce her sabah kahve icerdim esim cok fazla icer zaten kahve konusunda bildigim sey erkeklerde cok kahve icimi sperm sayisin azaltiyo.ama günde 1 taneden hicbirsey olmaz benim esimin kesin azalmasi lazim spermleri ama heralde takviyeler ise yaramiistir.burda türk marketine sürekli gitmiyoruz canim arada haftasonlari belki.ama gidersek kesin bakarim.:51:

Sultan sen eşine sperm çoğalsın diye takviye mi yaptın? Neler yapmak lazım?

senin icmene gerek yok canim

tamam içmiyorum zaten.
zaten artık hiçbişey de yapmıyorum. şu an itibari ile, vazgeçtim bu işlerden. en iyisi ben çocuk mocuk da yapmıyım.

Yalel ben istanbuldayım sorarım Dr tanıdığı varmı bursada diye. Bu arada bursada acıbademe gidebilirmisin? Benim dr burada acıbademde çalışıyor ya belki oradada o hastaneden birini tanıyordur diye mantık yürüttüm

acıbademde doktorum.
aylin hanım.
zaten üreme merkezi doktorlarından biri. yani normal kadın dğumcu değil.
belki, erkek yaptırmakta yardımcı olur diye düşünerek gitmiştim, ama fos çıktı. öncekiler de fos çıkmıştı. bunda karar kıldım, devam ediyorum şimdilik.
başka bir erkek yaptıran varsa, hemen terkedip geçiveririm.

Ya kızlar redbulun içinde öküz spermi var diyorlar doğrumu ben asla yaklaşamam bile
offf... saçma sapan...
öküzün spermini niye toplayıp redbula koysunlar? öküzleri çiftleştirirler...

canim burdayim son fikrimi özeline yazdim lenarinle ayni düsünüyorum.

ben de.
tamam mesaj alındı. boş geçiyorum bu akşamı.
eskilerden bişey kaldıysa içerde, eskaza tutarsa tutar

Sultan sen eşine sperm çoğalsın diye takviye mi yaptın? Neler yapmak lazım?

canim ben esime keciboynuzu pekmezi yedirdim e vit, folik asit,omega3, cinko,ari sütü verdim.ilk baslarda pek önemsemedi düzenlide almadi son aylarda sabahlari almaya dikkat etmisti.haaa birde iliski gününden önce 3 gün vick surup icirdim.

Son düzenleme:
canim ben esime keciboynuzu pekmezi yedirdim e vit, folik asit,omega3, cinko,ari sütü verdim.ilk baslarda pek önemsemedi düzenlide almadi son aylarda sabahlari almaya dikkat etmisti.haaa birde iliski gününden önce 3 gün vick surup icirdim.

ben, eşime her gün,
çinko, l-arginin, folik asit veriyorum.
kendim de folik asit içiyorum.
aklaki diyeti devam.
ekstra bişey yemiyorum.. ne diyorsun?
omega3 lzım mıdır?

ben, eşime her gün,
çinko, l-arginin, folik asit veriyorum.
kendim de folik asit içiyorum.
aklaki diyeti devam.
ekstra bişey yemiyorum.. ne diyorsun?
omega3 lzım mıdır?

canim ben internette cok sey okudum ve defterime not ettim bebek fikri kesinlesince uygulamaya basladim.yesil cay,e vit,omega3,cinko,incir,kuru kayisi,domates ve domates suyu,et,patates,muz,elma suyu,karbonatli su,limonlu su bunlari kendim günlük uyguladim hatta unutmayim diye defterime günlük aldiklarimi yazdim.peynir süt ve ürünlerinden uzak durdum tatli da tüketmedim.esime verdiklerimi az önce yazmistim.

Back