Süper Anneler - 2011

yumurtalama dönemine denk gelirse fitil kullanımı ilişkiye korunmasız giremezsin ama erkek bebek için ovulasyon zamanı ilişki diyorlar benim doktor fitiller bitene kadar korunun mutlaka dedi prezer...le spermler zarar görür diye herhalde

kızlar bir şey merak ettim spermler yumurtaya kaç dakikada ulaşıyor bilen varmı

canım ben kızlarımın hepsinde rüyamda erkek çocuk görürdüm kız olurdu...bende tam tersi oluyor tatlım ...önceki bebişinde rüya görmüşmüydün ordan yola çıkabilirsin...gebe kalırsam inşanlah rüyamda topaç gibi bir kız çocuğu görürüm inşanlah...bende böle Ş:)

inşallah tatlım yaa bende ilk kızımda erkek görmüştüm bu biraz şeye benziyor uyanıkken düşünüyoruzya erkek diye gecede rüyalarımıza giriyor hani ev istersin evin olsun istersin sonra saraylar görürsün rüyanda onun gibi birşey.

yalel gel kız bir olup gijnijin kaynanasının saçını başını yolalım ay nasıl sinir oldum kadına. Geçenlerde karşı komşum var demiştim kayınvalidesi vanlı gelin muşlu senin kayınvaliden gibi doğulu ve erkek çocuk takıntısı var. Kızı vardı şimdi yine hamile oğlu olacakmış. Ay kaynanasının sesi soluğu kesildi. Nasıl morali bozuk nasıl kuzu gibi olmuş artık laf söyleyemiyor ya kadına yüklenemiyor ya nasıl sinir oluyor oh olsun. Kadının kızı var oğlu yok diye neler yaptı kayınvalidesi ona o kadar çok dua ettim ki şimdi oğluşu yolda allah hepimize nasip etsin.

amiiiiin defnecim....aslında bende asla çocuk yapmazdım bu devirde 4 çocuk zoooor be bacım...kaynatam tekmiş ,kaynanam 3 tane erkek doğurmuş ..bunlar bin olurlardemiş...fakat onları evlendiremeden ölmüşler...tek eşim kalmış...onunda malum 3 kızı anlıcan bacım...soy soy ad zürriyet herşey bitiyor bana acı acı bakıyor kayınvalidem...ne olur yap diye yalvarıyor...madiyat durumlarıda iyi böylede olunca allahıma sığınıp son bir şansımıda deneyeyim dedim...dualarınızı istiyorum...

inşallah tatlım yaa bende ilk kızımda erkek görmüştüm bu biraz şeye benziyor uyanıkken düşünüyoruzya erkek diye gecede rüyalarımıza giriyor hani ev istersin evin olsun istersin sonra saraylar görürsün rüyanda onun gibi birşey.

aynen öyle balım aynen öyle...biliçaltımızla alakalı...artık erkek bebiş değişmek istiyorum ...:)o da zormuş diyorlar olsun öğreniriz tatlım...öperim ben onun popolarını :)görmemişin oğlu olmuş tutmuş koparmışşşşşşşşşşşşş..........................:)

şu anda okumakta olduğum bir kitapta 4_5 saatte anca ulaşıyormuş yuma diye yazıyo ...enteresan...gijnijin dr u 5, 6 saat sonra tekrar bir ilişki diye önermişti döllenme şansını artırmak için herhalde.....

Son düzenleme:
şu anda okumakta olduğum bir kitapta 4_5 saatte anca ulaşıyormuş yuma diye yazıyo ...enteresan...gijnijin dr u 5, 6 saat sonra tekrar bir ilişki diye önermişti döllenme şansını artırmak için herhalde.....

bende araştırıyorum şimdi kiimi site 4.5 dakika diyor kimi 5.6 saat anlamadım yaa

aynen öyle balım aynen öyle...biliçaltımızla alakalı...artık erkek bebiş değişmek istiyorum ...:)o da zormuş diyorlar olsun öğreniriz tatlım...öperim ben onun popolarını :)görmemişin oğlu olmuş tutmuş koparmışşşşşşşşşşşşş..........................:)

yok yaa zor değil benim erkek yeğenleriiminkini çoook değiştim biraz hassas ya yumurtaları ondan zarar vermeden.Allahım hepimize gönlümüzdeki erkek bebekleri verir inşallah

bende ocak ayında tek ilişki ama gebelik yok...şubatta bende çift denemek istiyorum...birde ayaklarını dikleyip yatmak gebe kalmayı nerdeyse garantiliyormuş dr söylemişdi ben ocakta onu yapmadım hemen kalkmışdım...malum gündüz işleri...

bu 16 ocakta adet gören 2 arkadaş daha var benden başka bize bişi mi oldu :27: ne :27: bende saldım çayıra mevlam kayıra olayındayım ne diyet nede ovulasyon günaşırı gidiyoz bakalım
Bugün doktora gittim smear testi yaptı yumurtalar çatlamamış ama 2 gün önce ovulasyon testlerim silik çıktı bugün hiç bişi yok aklım karıştı :45: yeter kardeşim uğraşamicem testle mestle

hahahah ben hepinizi dellendirdim de ondan :9: böyle daha güzelmiş bacısı yaa,stres sıfırrr...hatta ben abartıp yatakta bile yatmıyorum artık öyle bacaklarımı falan dikip....15 dk kadar sağıma dönüp yatıyorum,ve dua ediyorum RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN diyorum,Allahım sen bana salih bir evlat nasib et...

monthun kızı oluyor onda tuttu kız işte 1 yılda 1 nazar boncuğumuz var .sultanımda ikinci olur inşş
ama o da tam yöntem uygulamadı ki bacım test falan yapmadı,tahmini yum öncesi deyip girdi halvete ama kavuştu kızına çok şükür :nazar::nazar::nazar: darısı başımıza inşallahhhhh

4-5 saat diyenler çoğunlukta canım...

kız var ya bişey diyeyim,benim oğlum olursa 2 sıkıntım olacak bi ismi,bi de altını değiştirmesi....alışkın değiliz diyemi öyle geliyo bilmiyorum ama ben pek hoşlanmıyorum bu işten,kızların ki kolay 2 dk da işlem tamam ama erkekte teferruat çok yav

Sperm yumurtaya ne kadar zamanda gidiyorbbilmiyorum ama benim aklıma takılan birşey var. Mesela diyelim ilk ilişki olduğu zaman yumurtaya önce y ler gitti ama dölleyemedi sonra ikinci deneme oldu diyelim o ikinci denemedeki y ler yumurtaya yetişene kadar ilkindeki x ler zaten yumurtaya ulaşmış olacak ozaman iki deneme ne işe yarayacakki?

yumurtalama dönemine denk gelirse fitil kullanımı ilişkiye korunmasız giremezsin ama erkek bebek için ovulasyon zamanı ilişki diyorlar benim doktor fitiller bitene kadar korunun mutlaka dedi prezer...le spermler zarar görür diye herhalde

Ama ozaman nasıl kullanıcaz fitili zaten adet bittikten sonra 8. Yumurta günü ozaman arkadaşın kullandığı gibi hap kullanmak dahami iyi. Defnem sen bu işi çözmüştün kız anlat bakayım

Kız oğlanı buldun birde neyi dert ediyorsun. Kızlara nasıl alıştıksa oğlanada öyle alışıcaz

Sperm yumurtaya ne kadar zamanda gidiyorbbilmiyorum ama benim aklıma takılan birşey var. Mesela diyelim ilk ilişki olduğu zaman yumurtaya önce y ler gitti ama dölleyemedi sonra ikinci deneme oldu diyelim o ikinci denemedeki y ler yumurtaya yetişene kadar ilkindeki x ler zaten yumurtaya ulaşmış olacak ozaman iki deneme ne işe yarayacakki?
aha işte benimde aylardır aklımın ermediği bu işte :44: drum bana demiştiki,çatlama iğnesinden 36 saat sonra yap bide ertesi akşam...böyle yapan hastalarımın hep oğlu oldu,seninde olur dedi...y ler kaç saatte varıyo x ler kaç saatte di mi...ama bi de şu var diyelim yum çatladı o esnada salgılanan sıvıda x ler ölüyo y ler kalıyomuş

Kız oğlanı buldun birde neyi dert ediyorsun. Kızlara nasıl alıştıksa oğlanada öyle alışıcaz

hahahhaha sorma bacım yaaa,ben kafayı sıyırmadan Rabbim oğlan nasib edeydi iyiydi :5:

Çok güzel konuya parmak bastın canım o yüzden gün aşırı ilişki olması gerekiyor ama ben tek ilişkicilerdenim eşşeğimi sağlam kazığa bağlamaktan yanayım.

Ama ozaman nasıl kullanıcaz fitili zaten adet bittikten sonra 8. Yumurta günü ozaman arkadaşın kullandığı gibi hap kullanmak dahami iyi. Defnem sen bu işi çözmüştün kız anlat bakayım

Şimdik canım fitili adet tamamen bitecek bir damla bile olmayacak o zaman kullanacağız. Şimdi gelelim sizin yumurtlama günü nasıl kullanacağız olayına. Kızlar bir ay öncesinden başlayacaksınız. Örneğin ben mart ayında deneme yapacağım diyelim. 20 ocakta regl oldum 27 ocakta regl bitti. Ben başladım 28 ocakta fitili kullanmaya. Fitil bittikten sonra şubat ayı boyunca ilişki kondomla ve dış etkenlerden kendimizi koruyoruz. Şubattaki reglimize oluyoruz. Sonra başlıyoruz mart ayındakı yum gününü beklemeye. Sonra gelsin erkek bebiş.

Ya ne kadar salağım hiçbirşey anlamadım. Yemin ediyorum kafam hiçbirşey almıyor resmen dondu

Çok güzel konuya parmak bastın canım o yüzden gün aşırı ilişki olması gerekiyor ama ben tek ilişkicilerdenim eşşeğimi sağlam kazığa bağlamaktan yanayım.

Şimdik canım fitili adet tamamen bitecek bir damla bile olmayacak o zaman kullanacağız. Şimdi gelelim sizin yumurtlama günü nasıl kullanacağız olayına. Kızlar bir ay öncesinden başlayacaksınız. Örneğin ben mart ayında deneme yapacağım diyelim. 20 ocakta regl oldum 27 ocakta regl bitti. Ben başladım 28 ocakta fitili kullanmaya. Fitil bittikten sonra şubat ayı boyunca ilişki kondomla ve dış etkenlerden kendimizi koruyoruz. Şubattaki reglimize oluyoruz. Sonra başlıyoruz mart ayındakı yum gününü beklemeye. Sonra gelsin erkek bebiş.
Şimdi defnem ben şimdi adetli sayılıyorum düştükten dolayı ve bitti bitecek Dr bana şubatın sonunda yine adet olacaksın ozaman gel başlarız dedi. Ben şimdi fitile başlayayım bu ay boyunca da hep kondom ile korunma yapayım sonra şubatta başlayayım olurmu?

sulatnım hanı bır korku fılmı vardı son durak diye bizim yöntemde ona döndü desene çok güldürdün beni canım ya inş erkektir yavrun korku filminin kahramanı sen olursun bacım

monthun kızı oluyor onda tuttu kız işte 1 yılda 1 nazar boncuğumuz var .sultanımda ikinci olur inşş

kizz ben korku filmini pek sevmesemde biliyorum o filmi :27: romantik bir film kahramani olsam olmaz mi:52:

Back