Süper Anneler - 2011

canim ben internette cok sey okudum ve defterime not ettim bebek fikri kesinlesince uygulamaya basladim.yesil cay,e vit,omega3,cinko,incir,kuru kayisi,domates ve domates suyu,et,patates,muz,elma suyu,karbonatli su,limonlu su bunlari kendim günlük uyguladim hatta unutmayim diye defterime günlük aldiklarimi yazdim.peynir süt ve ürünlerinden uzak durdum tatli da tüketmedim.esime verdiklerimi az önce yazmistim.

işte ben de hemen hemen bunları yapıyorum ve yaptırıyorum.
diyetimden ve yedik içtiklerimizden eminim. sıkıntı yoktur.
ama zamanlamayı tutturamıyorum ben. ona kafam bozuluyor çok

canim zaten bende en cok zamanlamaya inaniyorum.

evet, ben de.
ben kendim 1 seneden fazla süredir erkek bebek diyetindeyim. süt ve süt ürünlerini unuttum. normal suyun tadını unuttum.
eşim de 6-7 aydır yapıyor sağolsun. ilk 2 ay terslendi biraz ama, uyguluyor. desteklerini unutmadan içiyor her gün. yediğine içtiğine dikkat ediyor. karbonatlı su içiyor. limonlu soda içiyor.. her gün.
bunlarda sıkıntımız yok.
şu zamanlamayı başaramadık işte.. orda sorun var.
her ay, ya kaçtı diye ya yakalayamadım diye üzülüyorum.
bu ay da kaçtı şimdi, yine boş :(
of yarabbim ya.... ne bu yaaa

önümüzdeki ay,
detaylıca ortaya dökücem.. test mest... ne varsa elimde dökücem burda.
foto moto her bişeyleri koyucam.

'şimdi dur yalel, perhize gir hemen'
'şimdi başla yalel, ilişki olsun'
şeklinde komut bekliyorum sizden.
tamam mı kızlar? söz mü?

valla benim de canım sıkıldı, moralim bozuldu.
göz göre göre yumyumu kaçırdım, başıma ağrılar girdi.

kaçtım... görüşürüz kızlar.

ay kafam iyice karıştı.
ov. testi ile ilgili merak ettikleriniz ..diye bi topik var.
ona baktım şimdi biraz.

smhsmh diye bir hatun.. bakın ne yazmış (!)
------
bak canım ben şuan hamişim Allahıma bin şükür ve bu ay ovulasyon testi yaptım 12. gün çalışmaya başladık eşimle çizgi 15. gün çıktı biz eşimden kaynaklı problemimiz olduğu için spermler iyice düşmesin diye gün aşırı yaptık oda 14. gün ve 16. güne denk geldi 15. gün yapamadık
ve ben cancer arkadaşım hamile olduğu ve 21. gün 30. günde ovulasyon testi yapıp çift çizgi çıktığı için 30. 33. 34. 35 günlerde ovulasyon testi yaptım ve hep pozitif çıktı yani hamileymişim
bu test sonraki zamanlarda çift çıkarsa hamile oluyosun yani Allahın izniyle.............
herşey gönlünce olsun
-------

yani tam çatlama gününde ilişki olmamış. 15. günde çatladığını düşünüyor, ama ilişki olmamış. 14-16. günlerde ilişkiyle ERKEK doğurmuş.

ne bu şimdi?

bunun gibi bisürü şey okuyorum bu bahsettiğim topikte. ama hepsi bu kadar düzgün anlatmamış..

Şimdi defnem ben şimdi adetli sayılıyorum düştükten dolayı ve bitti bitecek Dr bana şubatın sonunda yine adet olacaksın ozaman gel başlarız dedi. Ben şimdi fitile başlayayım bu ay boyunca da hep kondom ile korunma yapayım sonra şubatta başlayayım olurmu?

Canım sen şubat sonu ne zaman başlayacak adetin? ve adetten ne kadar sonra yumurtluyordun ona göre başla canım

uludğ sodanın ph değeri, kızılayın ph değerinden daha düşükmüş.. ben bunu biliyorum.
kızılay soda tüketmekte fayda görüyorum defnem

gurbetçim, nerelerdesin? nasılsın? geçmiş olsun, ne ameliyatı?

16 ocak sat'lılardan biri benim, diğeri apranax.
3 kişi, 16 ocak itibari ile, saldık :)

ben bunu dakika makika bilemiyorum ama...
yaşadığım, bizzat farkettiğim... şudur... kızıma hamile kaldığım zaman,
öğlen 13:00 gibi uzayan akıntım oldu. gece 23:00 gibi ilişki oldu. ertesi gün, 11:00 gibi.... yumurta ile sperm birleşti. eminim, net eminim. hissettim.
saatlere bakınca.... çatlamadan 10 saat sonra ilişki, ilişkiden 12 saat sonra döllenme oldu bende.
ve 3 gün sonra da rahmime düştüğünden eminim. hissettim. tak diye düştü.

ama o zaman çok acemiydim, bu işlerle ilgili hiçbir fikrim yoktu, hissettiklerimi teeeee şimdilerde ancak yorumlayabiliyorum.

uludağın üzerinde ph yazmıyor ki canım sen ph kağıdıyla mı baktın :26: canım senin kızın yum günü tek ilişkiyle mi oldu kestane kebap acele cevap???

hakkaten ya kizlar hergün iliskiye nasil dayaniyorsunuz zira günasiri bile kulagima zor geliyo.:30:

ah ah o ilk evlendiğimiz zamanlardı gençlik ateşiydi canım o ateşle aldım kızımı kucağıma. şimdi çok isteksizim özellikle isteksiz olursan oğlun olurmuş efsanesinden sonra iyicene isteksizleştim :1:

valla testleri ben de anlamıyorum gijnij..
apranaxtan öğrendim 3-4 ay evvel bişiler.
bi süre su içmeyeceksin, gün sonuna yakın yapılan testler daha iyidir.. falan falan. ondan dedim işte, doğru yapabildiysem diye...

dün akşam da kasıklarım ağrıdı. hep soldan mı yumurtluyorum ben acaba? geçen ay soldaydı, doktor söylemişti. bu ay baktırmasdım, ama yine soldan hissettim.
kasığım sancıdı akşam. dedim, bi aktivite var içerde, hayırlısı bakalım.....
bugün nasipmiş, 1 saat evvel çatladı yumyum. eminim.

şimdi kafam bulandı. O+12 ile kız bebek tutuyormuş diyordu burda birileri... ki, benim kızım da O+12 eseridir.
ben napıyım bu gece? ilişki olsun mu? boş nmu geçeyim? bilemedim.

0+12 ne kızzz yalel senden öğrenecek çok şeyimiz varrr :4:

Cahillik çok zor valla. Benim tedavi gören arkadaş Dr ona yum çatlamış salı günü gitmiştik cumaya kadar gün aşırı yapın demişti oda benim gibi gün aşırı hergece diye anlamıştı iki gece üst üste yapmıştı sonra rahatsız oldu yapmadı cumaya kadar yapamam dedi. Hamile kaldı ve oğlu oldu. Şimdi buna ne yorum yaparsınız?

ben şöyle bi yorum yapabilirim canım demek ki o yum çatladığı anda yaptığı ilişkide tutmuş oğlu. ondan sonra her gece yaptığınıda boşa yapmıştır canım belki ilk ilişkide hemen olmuş olabilir ;)

diyorsun....
O+12 oluyor şah'çım be... iyi bi düşün bakıyım bi zahmet.. hadi bacım.
emin olmam lazım.

kız 4 gün perhiz iyi de... hangi 4 gün olacağını nasıl bilicez? illaki doktor kontrolüyle görmek lazım yumyumu...
evde kendi kendimize nasıl bilicez, yumyum öncesi 4 günü.

ben geçen ay, 12. günümde yumurtladım. normalde 18 ocakta regl olmalıydım, 16 ocakta regl oldum.
yumyumu gördüm, 23 mm idi, bu akşam çatlar dedi doktor, ben de takip ettim. çatladı, hissettim, akıntıyı gördüm. ilişki oldu. sonuç hüsran.
bundan ötürü, tam tekmil her şey zamanında olmuşken, hamiş kalamayınca panikledim.. gittim rahim filmi çektirdim. sıkıntı yokmuş şükür.

yani o son 4 günü nasıl bilicez, bunu keşfedemiyorum ben. bilen biri bana yardım etsin :)

canım adetlerin ve yum yum günün sabit değilse 4 günü bilmen biraz zor. ancak doktor kontrolunde perhiz yapabilirsin.

Çok haklısın canım en azından gelip sadece ne denediklerini ve nasıl yaptıklarını anlatsalar oda yeter. Eskiyi okuyoruz ama devamı yok işte. Ne yapalım biz şimdi? Ama şuda bir gerçek tüm denenen yöntemleri yapmak çok zor. Düşünerek insan kendine uygun olanı ve mantıklı olanı bularak devam etmeli. Mesela benim dr diet ilaç ph hiçbirine inanmıyor. Sadece tam yumurta doğru zamanı ve kadının orgazm olması ve salgıladığı sıvı ile y lerin geçiş kolaylığı başka herşey boş diyor.

Canım senin doktor orgazm diyor ama bakalım senin salgıladığın sıvı vajinayı alkali yapıyor mu? bende ph kağıdı al ölç eğer alkali değilse hiç zevk almamaya bak.

canim ben internette cok sey okudum ve defterime not ettim bebek fikri kesinlesince uygulamaya basladim.yesil cay,e vit,omega3,cinko,incir,kuru kayisi,domates ve domates suyu,et,patates,muz,elma suyu,karbonatli su,limonlu su bunlari kendim günlük uyguladim hatta unutmayim diye defterime günlük aldiklarimi yazdim.peynir süt ve ürünlerinden uzak durdum tatli da tüketmedim.esime verdiklerimi az önce yazmistim.

Sultancım yeşil çay olayı çok doğru ebru şallı günde 3 4 bardak yeşil çay içiyordu sonuç iki oğlu var. hamileyken bile yeşilçay içmiş ki bence hamileyken içmemek lazım çocuğu kurutuyor

Back