- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #46.641
uludğ sodanın ph değeri, kızılayın ph değerinden daha düşükmüş.. ben bunu biliyorum.Deneme yapacak benim ama nisan ayında canım. Benim yeni keşfim uludağın cam şişedeki mineralli suyu. Süt ürünlerinden uzak durmaya başladım. Birde sen bana arkadaşının kullandığı ilaçların ismini verirsen not defterime ekleyeceğim. ben hastane işlerini bilmem ama incir ve kuru kayısı sperm sayısını arttıyor canım.
kızılay soda tüketmekte fayda görüyorum defnem
gurbetçim, nerelerdesin? nasılsın? geçmiş olsun, ne ameliyatı?gecmis olsun cnm hersey bizim icin buna da sukur
bnm evt kesin 5 suabt amaliyat
ondan once cumaya istabula gelicem insALLAH SALI DONCEM CARSAMBA AMALYIAT
16 ocak sat'lılardan biri benim, diğeri apranax.bu 16 ocakta adet gören 2 arkadaş daha var benden başka bize bişi mi oldune
bende saldım çayıra mevlam kayıra olayındayım ne diyet nede ovulasyon günaşırı gidiyoz bakalım
Bugün doktora gittim smear testi yaptı yumurtalar çatlamamış ama 2 gün önce ovulasyon testlerim silik çıktı bugün hiç bişi yok aklım karıştıyeter kardeşim uğraşamicem testle mestle
3 kişi, 16 ocak itibari ile, saldık :)
kızlar bir şey merak ettim spermler yumurtaya kaç dakikada ulaşıyor bilen varmı
ben bunu dakika makika bilemiyorum ama...
yaşadığım, bizzat farkettiğim... şudur... kızıma hamile kaldığım zaman,
öğlen 13:00 gibi uzayan akıntım oldu. gece 23:00 gibi ilişki oldu. ertesi gün, 11:00 gibi.... yumurta ile sperm birleşti. eminim, net eminim. hissettim.
saatlere bakınca.... çatlamadan 10 saat sonra ilişki, ilişkiden 12 saat sonra döllenme oldu bende.
ve 3 gün sonra da rahmime düştüğünden eminim. hissettim. tak diye düştü.
ama o zaman çok acemiydim, bu işlerle ilgili hiçbir fikrim yoktu, hissettiklerimi teeeee şimdilerde ancak yorumlayabiliyorum.