Süper Anneler - 2011

Deneme yapacak benim ama nisan ayında canım. Benim yeni keşfim uludağın cam şişedeki mineralli suyu. Süt ürünlerinden uzak durmaya başladım. Birde sen bana arkadaşının kullandığı ilaçların ismini verirsen not defterime ekleyeceğim. ben hastane işlerini bilmem ama incir ve kuru kayısı sperm sayısını arttıyor canım.
uludğ sodanın ph değeri, kızılayın ph değerinden daha düşükmüş.. ben bunu biliyorum.
kızılay soda tüketmekte fayda görüyorum defnem

gecmis olsun cnm hersey bizim icin buna da sukur
bnm evt kesin 5 suabt amaliyat
ondan once cumaya istabula gelicem insALLAH SALI DONCEM CARSAMBA AMALYIAT
gurbetçim, nerelerdesin? nasılsın? geçmiş olsun, ne ameliyatı?

bu 16 ocakta adet gören 2 arkadaş daha var benden başka bize bişi mi oldu :27: ne :27: bende saldım çayıra mevlam kayıra olayındayım ne diyet nede ovulasyon günaşırı gidiyoz bakalım
Bugün doktora gittim smear testi yaptı yumurtalar çatlamamış ama 2 gün önce ovulasyon testlerim silik çıktı bugün hiç bişi yok aklım karıştı :45: yeter kardeşim uğraşamicem testle mestle
16 ocak sat'lılardan biri benim, diğeri apranax.
3 kişi, 16 ocak itibari ile, saldık :)

kızlar bir şey merak ettim spermler yumurtaya kaç dakikada ulaşıyor bilen varmı

ben bunu dakika makika bilemiyorum ama...
yaşadığım, bizzat farkettiğim... şudur... kızıma hamile kaldığım zaman,
öğlen 13:00 gibi uzayan akıntım oldu. gece 23:00 gibi ilişki oldu. ertesi gün, 11:00 gibi.... yumurta ile sperm birleşti. eminim, net eminim. hissettim.
saatlere bakınca.... çatlamadan 10 saat sonra ilişki, ilişkiden 12 saat sonra döllenme oldu bende.
ve 3 gün sonra da rahmime düştüğünden eminim. hissettim. tak diye düştü.

ama o zaman çok acemiydim, bu işlerle ilgili hiçbir fikrim yoktu, hissettiklerimi teeeee şimdilerde ancak yorumlayabiliyorum.

kız hergün hergün çekilmez beeee :ssz: valla insanın yapası kalmaz heee :37: gün aşırı yapın bacım,sağlam olsun...gerçi geleceği varsa hergünlede gelir,ayda bi kereyle de,işte nasib olayı burda giriyo devreye...doğumla ölümün saati değişmezmiş diyolar ya işte tammmda bu noktadayız:34: sal gitsinnnnnnnnnn

hakkaten ya kizlar hergün iliskiye nasil dayaniyorsunuz zira günasiri bile kulagima zor geliyo.:30:

ben bişey dicem.

ben dün, saat 18:00 gibi bi ov. testi yaptım.
ikinci çizgi epeyce bi koyu idi, ama koyulaşıyor muydu, siliniyor muydu bilemiyorum. ilk çizgi kadar koyu değildi yani.
sonra saat 21:00 gbi yaptım, daha silikti...
bundan yola çıkarak, silinmekte olduğunu düşündüm. testi doğru uygulayabildiysem... demekki, ben ov. testindeki çift koyu çizgiyi, dün 14:00 gibi yakalamış olmalıydım.

buna güvenerek.. dün akşamı ilişkisiz geçirdim, bari bir gece spoşlar dinlensin dedim.
ama az evvel hafif uzayan akıntım ile karşılaştım.
bu durumda, bu gece olacak olan ilişki, erkek beek şansını yitirmiş midir?
ne diyorsunuz?

ben bişey dicem.

ikinci çizgi epeyce bi koyu idi, ama koyulaşıyor muydu, siliniyor muydu bilemiyorum. ilk çizgi kadar koyu değildi yani.
bundan yola çıkarak, silinmekte olduğunu düşündüm. testi doğru uygulayabildiysem... demekki, ben ov. testindeki çift koyu çizgiyi, dün 14:00 gibi yakalamış olmalıydım.

buna güvenerek.. dün akşamı ilişkisiz geçirdim, bari bir gece spoşlar dinlensin dedim.
ne diyorsunuz?
Ben hiç anlamıyorum testlerden eskilerden okusan belki daha aklına yatar

hakkaten ya kizlar hergün iliskiye nasil dayaniyorsunuz zira günasiri bile kulagima zor geliyo.:30:

valla.. gülü seven dikenini katlanacak bacım :)))

ne diyim... zor yani.

hatta, günaşırıyı bozmıyım diye,
haftasonu kayınvalidemde kaldık, orda bile yaptım. imkansızlıklar içinde, evde biz+3 kişiyle birlikte... yaptım

ama dün geceyi dinlenerek geçirdim. şimdi de pişman olmaktayım. zira, tahminimce bugün yumyum çatladı. 1 saat kadar önce yani.

bu geceye kadar, gün içinde ilişki mümkün değil.
bu durumda, erkek beek ihtimalim olur mu acaba .. çatlamadan 12 saat sonra ilişki ile yani?

ben bişey dicem.

ne diyorsunuz?

bence bu aksam tam zamani.:32:

valla.. gülü seven dikenini katlanacak bacım :)))

ne diyim... zor yani.

hatta, günaşırıyı bozmıyım diye,
haftasonu kayınvalidemde kaldık, orda bile yaptım. imkansızlıklar içinde, evde biz+3 kişiyle birlikte... yaptım

ama dün geceyi dinlenerek geçirdim. şimdi de pişman olmaktayım. zira, tahminimce bugün yumyum çatladı. 1 saat kadar önce yani.

bu geceye kadar, gün içinde ilişki mümkün değil.
bu durumda, erkek beek ihtimalim olur mu acaba .. çatlamadan 12 saat sonra ilişki ile yani?

12 saat geçmişse yapma bence riske atma yada tekrar test yap emin ol. Olmadı bir dahaki aya dene. Hem bu arada hergün yapıyorsunuz cinsel perhiz nerde kaldı? Ya biz niye uğraşıyoruz. Dr bana mutlaka 4 gün cinsel perhiz olması lazım demişti

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hiç anlamıyorum testlerden eskilerden okusan belki daha aklına yatar

valla testleri ben de anlamıyorum gijnij..
apranaxtan öğrendim 3-4 ay evvel bişiler.
bi süre su içmeyeceksin, gün sonuna yakın yapılan testler daha iyidir.. falan falan. ondan dedim işte, doğru yapabildiysem diye...

dün akşam da kasıklarım ağrıdı. hep soldan mı yumurtluyorum ben acaba? geçen ay soldaydı, doktor söylemişti. bu ay baktırmasdım, ama yine soldan hissettim.
kasığım sancıdı akşam. dedim, bi aktivite var içerde, hayırlısı bakalım.....
bugün nasipmiş, 1 saat evvel çatladı yumyum. eminim.

şimdi kafam bulandı. O+12 ile kız bebek tutuyormuş diyordu burda birileri... ki, benim kızım da O+12 eseridir.
ben napıyım bu gece? ilişki olsun mu? boş nmu geçeyim? bilemedim.

12 saat geçmişse yapma bence riske atma yada tekrar test yap emin ol. Olmadı bir dahaki aya dene. Hem bu arada hergün yapıyorsunuz cinsel perhiz nerde kaldı? Ya biz niye uğraşıyoruz. Dr bana mutlaka 4 gün cinsel perhiz olması lazım demişti

valla kizlar ne deyim iyice saldiniz hepiniz yöntemmis perhizmis uyan yok eskiden ovulasyon testkerinin fotosunu koyar ona göre yorum yapar iliski saati belirlerdik ama nerdeee herkes bosverdi.

Cahillik çok zor valla. Benim tedavi gören arkadaş Dr ona yum çatlamış salı günü gitmiştik cumaya kadar gün aşırı yapın demişti oda benim gibi gün aşırı hergece diye anlamıştı iki gece üst üste yapmıştı sonra rahatsız oldu yapmadı cumaya kadar yapamam dedi. Hamile kaldı ve oğlu oldu. Şimdi buna ne yorum yaparsınız?

bence bu aksam tam zamani.:32:

diyorsun....
O+12 oluyor şah'çım be... iyi bi düşün bakıyım bi zahmet.. hadi bacım.
emin olmam lazım.

kız 4 gün perhiz iyi de... hangi 4 gün olacağını nasıl bilicez? illaki doktor kontrolüyle görmek lazım yumyumu...
evde kendi kendimize nasıl bilicez, yumyum öncesi 4 günü.

ben geçen ay, 12. günümde yumurtladım. normalde 18 ocakta regl olmalıydım, 16 ocakta regl oldum.
yumyumu gördüm, 23 mm idi, bu akşam çatlar dedi doktor, ben de takip ettim. çatladı, hissettim, akıntıyı gördüm. ilişki oldu. sonuç hüsran.
bundan ötürü, tam tekmil her şey zamanında olmuşken, hamiş kalamayınca panikledim.. gittim rahim filmi çektirdim. sıkıntı yokmuş şükür.

yani o son 4 günü nasıl bilicez, bunu keşfedemiyorum ben. bilen biri bana yardım etsin :)

valla kizlar ne deyim iyice saldiniz hepiniz yöntemmis perhizmis uyan yok eskiden ovulasyon testkerinin fotosunu koyar ona göre yorum yapar iliski saati belirlerdik ama nerdeee herkes bosverdi.

Evet canım katılıyorum sana. Çok saldılar kendilerini birkaç kişide tutmadı diye böyle olurmu? Eskileri okuyorum maşallah yapıptatutan ookadar çok kişi varki. Ve neler dememişler neler yapmışlar. Şimdi siz niye böyle Ya?pıyorsunuz

belki bosvermek daha iyi ya son zamanlarda dedigim gibi herkesin kizi oluyor.en iyisi bu topigin adin söyle degistirelim yöntemsiz hamile kalip oglu olanlarin anketi ile yöntem uygulayanlarin cinsiyet anketi.:51:

valla öyleydik şah sultan.
geçen sene, çok koyduk fotoları... ben bile, daha test yapmayı bilemezken, çekip çekip yorumlatıyordum size.
ay ne güzel insanlarsınız.... hepinizi seviyorum. teşekkür ederim öğrettikleriniz için.
kaç kere birbirimizi halvete gönderdik canlı yayında :)

Cahillik çok zor valla. Benim tedavi gören arkadaş Dr ona yum çatlamış salı günü gitmiştik cumaya kadar gün aşırı yapın demişti oda benim gibi gün aşırı hergece diye anlamıştı iki gece üst üste yapmıştı sonra rahatsız oldu yapmadı cumaya kadar yapamam dedi. Hamile kaldı ve oğlu oldu. Şimdi buna ne yorum yaparsınız?

işte bu arkadaş, tam ov. zamanında ve 24 saat sonrasında iki ilişki yapmış.
olması gereken de buydu zaten.

diyorsun....
O+12 oluyor şah'çım be... iyi bi düşün bakıyım bi zahmet.. hadi bacım.
emin olmam lazım.

kız 4 gün perhiz iyi de... hangi 4 gün olacağını nasıl bilicez? illaki doktor kontrolüyle görmek lazım yumyumu...
evde kendi kendimize nasıl bilicez, yumyum öncesi 4 günü.

ben geçen ay, 12. günümde yumurtladım. normalde 18 ocakta regl olmalıydım, 16 ocakta regl oldum.
yumyumu gördüm, 23 mm idi, bu akşam çatlar dedi doktor, ben de takip ettim. çatladı, hissettim, akıntıyı gördüm. ilişki oldu. sonuç hüsran.
bundan ötürü, tam tekmil her şey zamanında olmuşken, hamiş kalamayınca panikledim.. gittim rahim filmi çektirdim. sıkıntı yokmuş şükür.

yani o son 4 günü nasıl bilicez, bunu keşfedemiyorum ben. bilen biri bana yardım etsin :)
Canım Dr en fazla 7 en az 4 gün cinsel perhiz olacak demişti. Şimdi her nekadar yumurta günüm aynı denek gelmiyorsa bile az çok 7 gün içine denk gelir. Mesela bu ay 4 de çatlamışsa bir dahaki ay 8 olsun sen yine 6 veya 7 gün cinsel perhiz yapmış olsaydın yinede denk gelecekti. Bu ayı es geç bence.

belki bosvermek daha iyi ya son zamanlarda dedigim gibi herkesin kizi oluyor.en iyisi bu topigin adin söyle degistirelim yöntemsiz hamile kalip oglu olanlarin anketi ile yöntem uygulayanlarin cinsiyet anketi.:51:

Mantıklı değişebiliriz. Ama gerçekten anket yaptığımızda deneyipte istediği cinsiyeti bulanlarmı yoksa deneyipte istediğidiği cinsiyeti bulamayanlarmı çoğunlukta?

Back