Oğlum 7 yaşında giriş muzigi pek uygun olmuyor (oyun havasi) :) bulamadikOğlunuz kaç yaşında ? Onun sevdiği şarkıcı veya şarkı varsa o olsun bence.
Eveeet mantıklı süper bir zeka gerçekten hayran kaldımBungee jumping yaparak tavandan girsin salona
Arkadaşlar herkese merhaba. Oğluma Sünnet düğünü yapacağım. Fakat giriş müziği olarak değişik bir şeyler bulamadım. Mehter ve tahta eşliğinde istemiyorum. Şöyle farklı bir organizasyon düşünüyorum ama İnanın ki hiçbirini yaratıcılığım yoktur. Bana giriş için enteresan değişik fikirler veriri
Gercekten cok gereksiz ya. Mantikli dusununce cok gereksiz pipisi kesiliyor diye butun insanlari toplayip eglence yapmakÇocuğa sorun pepe şarkıları yada keloglan müzikleri olabilir
Kendiniz için yapıyorsanız o başka
Sünnet düğünü de diğer adetler gibi çok gereksiz bi adet
Benim fikrim
Gercekten cok gereksiz ya. Mantikli dusununce cok gereksiz pipisi kesiliyor diye butun insanlari toplayip eglence yapmak
Arkadaşlar herkese merhaba. Oğluma Sünnet düğünü yapacağım. Fakat giriş müziği olarak değişik bir şeyler bulamadım. Mehter ve tahta eşliğinde istemiyorum. Şöyle farklı bir organizasyon düşünüyorum ama İnanın ki hiçbirini yaratıcılığım yoktur. Bana giriş için enteresan değişik fikirler veriri misiniz?
Benim oğlumun sünnetinde diriliş Ertuğrul fragman müziği eşkiğinde getirdiler palyaço yüz boyama patlamış Mısır ve balon verdiArkadaşlar herkese merhaba. Oğluma Sünnet düğünü yapacağım. Fakat giriş müziği olarak değişik bir şeyler bulamadım. Mehter ve tahta eşliğinde istemiyorum. Şöyle farklı bir organizasyon düşünüyorum ama İnanın ki hiçbirini yaratıcılığım yoktur. Bana giriş için enteresan değişik fikirler veriri misiniz?
Arkadaşlar herkese merhaba. Oğluma Sünnet düğünü yapacağım. Fakat giriş müziği olarak değişik bir şeyler bulamadım. Mehter ve tahta eşliğinde istemiyorum. Şöyle farklı bir organizasyon düşünüyorum ama İnanın ki hiçbirini yaratıcılığım yoktur. Bana giriş için enteresan değişik fikirler veriri misiniz?
Mustafa Ceceli maşallahArkadaşlar herkese merhaba. Oğluma Sünnet düğünü yapacağım. Fakat giriş müziği olarak değişik bir şeyler bulamadım. Mehter ve tahta eşliğinde istemiyorum. Şöyle farklı bir organizasyon düşünüyorum ama İnanın ki hiçbirini yaratıcılığım yoktur. Bana giriş için enteresan değişik fikirler veriri misiniz?
yapmayin bence. o parayi cocugunuzun egitimine kullanin.Arkadaşlar herkese merhaba. Oğluma Sünnet düğünü yapacağım. Fakat giriş müziği olarak değişik bir şeyler bulamadım. Mehter ve tahta eşliğinde istemiyorum. Şöyle farklı bir organizasyon düşünüyorum ama İnanın ki hiçbirini yaratıcılığım yoktur. Bana giriş için enteresan değişik fikirler veriri misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?