kızlar biz arnıca bora satıyoruz hem ufak bi süpürge hem de daha hiç şikayet gelmedi
Bulaşık makinesinde süpürge parçaları yıkamak ??? Peki daha sonra bulaşık makinesini yemek yediğiniz bardaklar, tabaklar içinde kullanıyor musunuz???benim kızımdada var alerji tozu hapsediyor evet ama ya eve saldığı koku? Bulaşık makinama atıyorum öyle yıkıyorum ayda bir komple....
Bulaşık makinesinde süpürge parçaları yıkamak ??? Peki daha sonra bulaşık makinesini yemek yediğiniz bardaklar, tabaklar içinde kullanıyor musunuz???
kuru süpürgelerın yeterınce temızledıgını dusunmuyorum, arkadan tozu tekrar salıyo eve
sulu süpürge kullanıyorum cok mennunum, veı süpürduketn sonra temızlıyorum koyuyorum kenara, o benım evımı mıs gıbı yapıyo ben onu temızlemeyemı uşuncem..
sonra dıyelım yere bısey dustu ee evde cocuk var bu gıbı durumlar ıcın dıkey süpürgem var mutfakta kenarda durur hemen acar cekerım..
hergun sulu süpürgemı acarım cok mennunum 2 senedır de kullanıyorum hergun
dimi ama haksızlık olmazmı.o evimizi temizlesin biz onu temizlemekten aciz olalım.kendi temiz ev temiz oohh miss.
bızde uzun yıllardır vardı annem halen kullanır arnıca marka..sulu supurge dıger kurulara gore daha ıyı cekıyor bundan endıse etmeyın..ayrıca onların haznelerıne 1 2 damla guzel kokulardan katarsanız evınız gunlerce mısler gıbı kokar..evet sıkıntısı var suyunu hemen degıstırmelı ıcınde su varken kesınlıkle o sekılde bırakmamalısınız..zaten evu süpüğrdugunuz de suyun rengı camur oluyo yumak yumak toz oluyo o sekılde nıye bırakasınız kı..icını yıkayıp kaldırmanız 1 2dakıka anca suruyor..agır olmasını ıstemıyorsanız kı kullanırken agır oluyor az su koyun ..arnıca dısında bır marka daha var hatırlamıyorum kuzen almıs resmen delırıyordum kullanırken ıcıne su koymak apayrı dert ıcındekı pis suyu temızlemek apayrı dert..15 dk basta ve 15 dk sonda makınenın parcalarını sokmekle ugrasıyorsunuz...ben evlenırken fakırın kuru supurgesını aldım annemınkı gıbı memnun degılım..faranjıtım var havaya acayıp toz verıyor ve guzel de cekmıyor.. keısnlıkle arnıcanın suan pıyasada 160 lıra cıvarında satılanlarını tavsıye ederım temızlık ıstıyosanızve hos koku..temızlık yaptıgıızı cıkan sudan anlamamanız ımkansız..
Hanımlar, elektirikli süpürgem bozulunca eşim gitmiş sulu almış. Hiç memnun değilim. Yenisini alacağım en kısa zamanda. Şikayetlerim;
- Temizlik bitti dinleneceksiniz, makinanın içini dışını süngelerini çıkarıp her defasında temizlemek zorundasınız, yoksa kokuyor..
-İçindeki su 1 gün kalınca iğrenç bir koku oluyor. Evi havalandırmakla bile geçmiyor koku. sanki kanalizasyon...
- İçinde su olduğu için o kadar ağır oluyor ki, temizlik yapmaktan değil, süpürgeyi itmekten yorgun düşüyorsunuz.
- Bir şey mi yere döküldü her defasında içine suyunu ve parçalarını tek tek takıp süpürüp, yine aynı şekilde çıkarıyorsunuz.
Ev süpürmek işkenceye dönüyor adeta...
kesinliklee arnica borayıı öneriyorum...çokk güzel bi süpürge çeyizime bende aldımm ayrıca elektrk süpürgesinden ne bekliyosunuzki kendi kendinemi süpürecek ve suyunu dökecekk yaaa2 dakikanızı almazz kirli suyu dökmeniz allah aşkına yaa...ayrıca kirli suyu neden bekleticeksinizki bi kere insanın içi rahat etmezzkirli kirli suyun makinede kalması..bence sulu süpürgee daha rahat die düşünyrmmmm
Hanımlar, elektirikli süpürgem bozulunca eşim gitmiş sulu almış. Hiç memnun değilim. Yenisini alacağım en kısa zamanda. Şikayetlerim;
- Temizlik bitti dinleneceksiniz, makinanın içini dışını süngelerini çıkarıp her defasında temizlemek zorundasınız, yoksa kokuyor..
-İçindeki su 1 gün kalınca iğrenç bir koku oluyor. Evi havalandırmakla bile geçmiyor koku. sanki kanalizasyon...
- İçinde su olduğu için o kadar ağır oluyor ki, temizlik yapmaktan değil, süpürgeyi itmekten yorgun düşüyorsunuz.
- Bir şey mi yere döküldü her defasında içine suyunu ve parçalarını tek tek takıp süpürüp, yine aynı şekilde çıkarıyorsunuz.
Ev süpürmek işkenceye dönüyor adeta...