Sulu elektirik süpürgesi alma gibi bir hataya düşmeyin.

daha önce süpürge önerisi isteyen bir arkadaşa da yazmıştım ben de sulu süpürge kullanıyorum, ev temizlemekten nefret ettim. pisliği insanı temizlik yapmaktan soğutuyor. içi leş gibi oluyor her kullanımdan sonra temizlemek zorundasın yoksa kokuyor. kokmasa da benim içim rahat etmiyor mecburen süngerlerini kazanını her şeyini çamaşır suyuyla yıkıyorum. eskiden haftada iki üç kere ev süpürürdüm bekar ve çalışan biri olmama rağmen şimdi hafta bire zorsunuyorm. bu süpürgeyi alırken çeyizime de koyarım diye almıştım illallah ettim ne çeyizi atıp gideceğim taşınırken. kendime de eski usul ufak bi samsung süpürge aldım toz torbalı en iyisi en bilinen yolmuş anladım ki

ay benimde yaptığım enbüyük hatamdı 1temizlik için ölçüsünde doldur diğer sulama su çekme aparatları nı kullanmadım bile temizle evet temizligine söz yok ama giderleri şahane bi evdeyiz tuvalete dökemem döksemde içinde ekmek kırıntıları kafama takılır hadi leğene dök ordan cope at suyu ve leğeni temizle bütün parçaları temizle kurusun diye ona özel biyer belirle eh olduda temizlemedin okoku herhalde kokarca kokusu :)
aman bide şarzlı küçük ev süpürgesi onuda anneme hediye ettim :KK43: canım benim hiç işime yaramadığını bilse ama şu dikey süpürgeler güzel onlara lafım yok bende Samsung un küçük eski torbalı süpürgelerine döndüm oh mis ki yurt dışında daha antika süpürgeler var :) negerek nerde çok özellik orda ......:KK37:

aslında benim toza alerjim var o yüzden almak istiyodum su filtreli süpürge ama o kadar çok şikayet duydum ki vazgeçtim her temizlikten sonra bir de süpürgenin suyunu değiştirip onu temzileyemem yani:KK53:

Hanımlar, elektirikli süpürgem bozulunca eşim gitmiş sulu almış. Hiç memnun değilim. Yenisini alacağım en kısa zamanda. Şikayetlerim;

- Temizlik bitti dinleneceksiniz, makinanın içini dışını süngelerini çıkarıp her defasında temizlemek zorundasınız, yoksa kokuyor..
-İçindeki su 1 gün kalınca iğrenç bir koku oluyor. Evi havalandırmakla bile geçmiyor koku. sanki kanalizasyon...
- İçinde su olduğu için o kadar ağır oluyor ki, temizlik yapmaktan değil, süpürgeyi itmekten yorgun düşüyorsunuz.
- Bir şey mi yere döküldü her defasında içine suyunu ve parçalarını tek tek takıp süpürüp, yine aynı şekilde çıkarıyorsunuz.

Ev süpürmek işkenceye dönüyor adeta...
:KK43:

canım haklısın benim süprgemde sulu ve o kadar agır ki odalarda dolaştırmakta zorlanıyorum dedigin gibi temizlik yapıyorsun ev berbat kokuyor bende elektrikli el süpürgesi aldım çok rahatım çokta iyi çekiyor süpürgemi anneme verdim sulu olanı annem içine su koymadan süpürüyor ve temizlemeside çok rahat

kızlar çok abartmışsınız sanki.. ben rowenta'nın sulu süpürgesini kullanıyorum, ağırlık konusunda olağanüstü bir ağırlığı kesinlikle yok. zaten 1 lt'den fazla su koyamıyorsun. evet her hafta temizliği zor oluyor ama toz torbalı süpürgeleri temizlemek bence daha zor, o torbayı tozutup, puflatmadan; çöpe atmak neredeyse imkansız. sapı plastik olduğu için de ayrıca hafif, bana sorarsanız bir daha süpürge alacak olursam yine su hazneli olanlardan alırım. asla temizliğinden emin olamadığım o süpürgelerden almam.

kızlar etmeyin eylemeyin dökün pis suyunu olsun bitsin 2 dakkanızı alır ancak.bir alışsanız suluyla süpürmeye diğerleriyle geçirdiğiniz zamana üzülürsünüz valla.bende libelle var çok memnunum.

kirli bırakınca elbette koku yapar. tamam kullanımı zor fişe tak çalıştır değil ama ben 2 yıldır kullanıyorum daha eve koku saldığını görmedim temizlik bitince yıkayıp kurulayıp kaldırıyorum.

Benim halılar yeni olunca hep tüy çıkarıyorsan sac halı tüyü sıvazlıyor öyle dök iki dakikada temizle olmuyor
Temizlik pratik diyor ya palavra
Alırken düşünemedim ekmek kırıntılı suyu tuvalete dökmek zorunda kalıyorsun of of neresinden tutsam elimde kalıyor zaten bu iş
Ev süpürmekten soğudum

kızlar çok abartmışsınız sanki.. ben rowenta'nın sulu süpürgesini kullanıyorum, ağırlık konusunda olağanüstü bir ağırlığı kesinlikle yok. zaten 1 lt'den fazla su koyamıyorsun. evet her hafta temizliği zor oluyor ama toz torbalı süpürgeleri temizlemek bence daha zor, o torbayı tozutup, puflatmadan; çöpe atmak neredeyse imkansız. sapı plastik olduğu için de ayrıca hafif, bana sorarsanız bir daha süpürge alacak olursam yine su hazneli olanlardan alırım. asla temizliğinden emin olamadığım o süpürgelerden almam.

haklısın 1 litre su konuluyor ama içine pislikler girince su gittikçe ağırlaşıyor. Şöyle düşün bir çarşaf kuruyken mi yoksa ıslakken mi ağırdır? Ev süpürdükçe zaten yoruluyorsun birde süpürge ağırlaştıkça daha da yoruluyorsun. Tamam çok güzel çekiyor, tozu çok güzel topluyor ama öyle 15 güne bir falan kullanılsa daha uygun sanki.

Aynen sana katılıyorum canım çok abartılmış benımde süpürgem sulu ıhlasın temızlık robotunu kullanıyorum çok memnunum suyunu temızleyıp dökmek 5 dk mı alıyor haftada bır süpürgeye kullanıyorum mutfakta kırık falan bırsey dokulunce arzumun sarjlı supurgesını kullanıyorum dökülen şey ıcın koca süpürgeyı acmıyorum hem torbalı süpürgeler ılk çalıştığında eve bır motor kokusu yayıyor sımdı süpürge alacak olsam bende yıne sulu alırım evde doğru düzgün toz bıle almıyorum çok memnunum süpürgeden almak ısteyenlere sıddetle tavsıye ederım:KK31:supurgeyı çekiyosun gelıyor arkandan sankı sırtımızdamı taşıyoruz :KK19:

Aynen sana katılıyorum canım çok abartılmış benımde süpürgem sulu ıhlasın temızlık robotunu kullanıyorum çok memnunum suyunu temızleyıp dökmek 5 dk mı alıyor haftada bır süpürgeye kullanıyorum mutfakta kırık falan bırsey dokulunce arzumun sarjlı supurgesını kullanıyorum dökülen şey ıcın koca süpürgeyı acmıyorum hem torbalı süpürgeler ılk çalıştığında eve bır motor kokusu yayıyor sımdı süpürge alacak olsam bende yıne sulu alırım evde doğru düzgün toz bıle almıyorum çok memnunum süpürgeden almak ısteyenlere sıddetle tavsıye ederım:KK31:supurgeyı çekiyosun gelıyor arkandan sankı sırtımızdamı taşıyoruz :KK19:

Elbet sırtımızda taşımıyoruz ama benim doğumdan kalma bel ağrım var ve sağ kolum ameliyatlı. Senin sağlığın onu ittirip, kakmaya yetiyor olabilir ama benim yetmiyor.. Şu başlığa en az 20 kişi yazdıysa 5 kişi memnunum dedi. Hemen hemen herkes aynı şeylerden şikayetçi. Ben sadece düşüncemi yazdım, yinede almak isteyene biz mani olmayalım :KK70: Para onların, emek onların, güç onların ne yönde kullanacaklarına herkes kendi karar versin :)

Son düzenleme:
Bende çeyizime almıştım...İğrenç bir şey ya...Ay bıkmıştım hemen...Allahtan bozuldu da gidip toz torbalı aldım...Leş gibi kokuyor.Suyu içinden tam temizlenmiyor...Bir oda temizleyince bile hemen leş gibi oluyor..Toz torbalıyla süpür gitsin oh mis....Ben o hatayı bir daha yapmam sanırım :)

Bende çeyizime almıştım...İğrenç bir şey ya...Ay bıkmıştım hemen...Allahtan bozuldu da gidip toz torbalı aldım...Leş gibi kokuyor.Suyu içinden tam temizlenmiyor...Bir oda temizleyince bile hemen leş gibi oluyor..Toz torbalıyla süpür gitsin oh mis....Ben o hatayı bir daha yapmam sanırım :)

anam bende bıktıydım. benimkide bozuldu.motorundan dumanlar çıktı. tamirci hemen diyoki sulu elek.süpürgesimi diye .benimki roventaydı.ama toz çıkarmıyordu benim alerjim var boğazım gıcıklanıyor.yeni aldığımız torbalı ben evi süpürürken maske takıyorum toz alerji yapıyor aman sulu süpürge çok zordu .evi süpürmekten korkuyodum.alerjisi olanlar maske takın:KK31::KK31:

kızlar yorumları okuyunca gercekten cok şaşırdım.
ben de ihlasın su filitreli temizlik robotunu kullanıyorum ve de cok cok memnunum.
biraz ağır evet ama sonucta icinde su var.
temizliği süper daha önce hic temizlik yapmıyormuşum sanki.
ayrıca alerjim olduğu icin de süper.
koku olayına gelince maalesefki toz torbalıya alışınca bunun suyunu dökmeyi unutursanız koku yapar hatta cok kötü kokar ama her seferinde tem,izlerseniz koku oluşmaz.
ayrıca toz torbalıların icindeki tozlar ve cekilen kırıntılar vs birkac gün durunca küf bakteri üretirler ve evi cektirme esnasında havaya gecerek havayı kirletirler .temizlik yaptığımızı sanarak kirleniriz hem de hastalanırız buna en cokta cocuklar maruz kalır.
ben mutfağımı arzum elektrikli el süpürgesiyle temizliyorum ve her kullanımda temizliyorum doğal olarak mikrop üremiyor.
son olarak ta su filitreli makineler icin şunu söyleyeceğim .her marka aynı değilmiş bunu farkettim bazılarının parcaları süngerli falanmış dolayısıyla da cok koku yapıyormuş ama benim kullandığım cok pratik.biraz pahalı ama değer bence özellikle de astım ve alerjisi olanlar icin.
makineye suyunu doldurduğumda icine bitkisel bir koku döküyorum.ben temizlik yaparken etrafa yayılan koku muhteşem oluyor hem de makine de koku olmuyor bilginize....

kızlar ya o kadar ev süpürüyoz bu suyu dökmeye üşenmeyelimm:)) hemen dökersen suyu bi de calkala söyle ne koku ne bişey tozla ugrasmak daa zor değil mi bşiz yıllardır annemin evde ihlasın robotu kullanıyoruz bence tek sorun ağırlığı hantallıgı ...ben de su filtreli ama haıyıkamasız almayı planlıyorum.. dyson un sulusu yok mu gönlüm ona kaydı birazz

Allahtan toz torba takma yerıde vardı da taktım toztorbasını oh rahat ettım
valla ev kadınına coluklu cocuklu ınsana pratık şeyler lazım

sanırım sulu sistem elektrik süpürgesi ile temizleme robotunu karıştırmamak lazım. şikayetçi olanlar (koku, kir,temizleme) hep filtreli sulu sistem kullanıyorlar. bende bugün libelle aldım hemen kullandım temizlenmesi gereken ıslak bir filtre falan yok (6 ayda bir motor filtresi temizlenmeliymiş o başka) suyu boşaltıyorsun gidiyor. ayrıca temizleme robotlarında dövmeli sistem var ki benimde almamı sağlayan sebep o oldu.. yani umarım pişman olmam ama sulu elektirk süpürgeleri maksimum 800 lira iken ben 1500 lira verdim :KK43:(((

mrb arkadaşlar bendede hyla marka sulu sistem temilik robotu var hatta 2 tane var birini anneme birini benim çeyize almıştık yaklaşık 2 sene oldu çok memnunuz annemim bi önceki supurgesi rainbowdu ondanda memnundu ama sonradan bi kaç olumsuz seyleri çıktı hepa filtresi zararlı diye genede çok para verdim diye kullandı bi sure şimdide hyla aldı rainbowdan daha iyi cıktı ve fiyatıda çok uygun rembowa göre yarısı kadar

Üzülerek söyluyorum ama bende çeyizime aldıgım hyla hava ve temizlik robotunu satmak istiyorum maddi ihtiyaçtan dolayı düşünen olursa hem bana yardımcı olmuş olur hemde degerinin baya altında kaliteli bi ürün kullanmış olur...

X