bilemiyorum belki süpürgenin imal malzemesinden kaynaklanıyordur...
Hanımlar, elektirikli süpürgem bozulunca eşim gitmiş sulu almış. Hiç memnun değilim. Yenisini alacağım en kısa zamanda. Şikayetlerim;
- Temizlik bitti dinleneceksiniz, makinanın içini dışını süngelerini çıkarıp her defasında temizlemek zorundasınız, yoksa kokuyor..
-İçindeki su 1 gün kalınca iğrenç bir koku oluyor. Evi havalandırmakla bile geçmiyor koku. sanki kanalizasyon...
- İçinde su olduğu için o kadar ağır oluyor ki, temizlik yapmaktan değil, süpürgeyi itmekten yorgun düşüyorsunuz.
- Bir şey mi yere döküldü her defasında içine suyunu ve parçalarını tek tek takıp süpürüp, yine aynı şekilde çıkarıyorsunuz.
Ev süpürmek işkenceye dönüyor adeta...[/QUOT
evet ama toz torbalılara göre çok güzel temizliyor benim ikisindende var büyük temizliklerde kullanırım diye düşünmüştüm suluyu ama artık sürekli sulu sistemi kullanıyorum.
ilginç benim şikayetimde arnicadan kaynaklanıyorsuyunu ne kadar temizlersen temizle bakterilerden mi neden bilmiyorum ama hala inanılmaz bir koku oluyor, her temizlikten sonra bulaşık makinama atıp temizleyemeyeceğim için katlanıyorum. kokuda koysanız fark etmiyor bence o koku koymalarının nedeni o kokuyuı gizleme. 1.5 yıldır kullanıyorum makinayı... ayrıca sesi çok çok rahatsızlık verici ve korkutucu. 10 aylık oğlum sesini duyduğu an hıçkıra hıçkıra ağlıyor. babası dışarıya çıkarıyor öyle temzileyebiliyorum evi. temzilik dediğin bu kadar can sıkıcı ve zahmetli olmaz... Madem marka atıldı ortaya ben arnica hiç tavsiye etmem yakınındna bile geçmeyin. kapı çalmış duyamazsınız. dibinizde kızım bağırıyor yine duyamıyorum. komşulara verdiği rahatsızlık cabası.... temizlik kabusum oldu resmen......
demmay sulu süpürgelerin hemen hemen hepsinde o ses problemi var canım eğer sessiz çalışan bi makine istiyosan 3 yıldır kendim kullandığım makine yi tavsiye ederim sana hem sessiz hemde toz falan atmıyor dışarı kesinlikle,yani zilide duyabiliyorum makine çalışırken kızımın seslenmesinide
rowenta silence force
Bizde sulu süpürge kullananlardanız ve çok memnunuz.
Hergün çalıştırıyoruz, haznesindeki suyu boşaltıp, temiz suyu doldurup bırakıyoruz.
Hiç sorun yaşamadık.
Eğer kirli suyla birgün dahi beklese koku yapabilir, bu da bence çok normal.
Temizlik kovasını bile dökmeden bekletirseniz koku yapıyor.
Kaldı ki süpürgeler onlardan daha çok toz ve kir dolu.
Birde özel kokulu sıvıları var bazen suya ondan karıştırınca ekstaradan hoş bir koku bile veriyor odaya.
Ben alabilirsem rowenta alacağım. küçük makinaların verimide az oluyor. Türkiye'ye dönüşte thomas istiyorum
arkadaslar arnica bora sulu süpürgeyi tavsiye edermisiniz.hani şu içinde kovası olanlardan..