Sulu elektirik süpürgesi alma gibi bir hataya düşmeyin.

bilemiyorum belki süpürgenin imal malzemesinden kaynaklanıyordur...

Belki imal malzemesinden kaynaklanıyordur dediğiniz gibi... Bizdeki Rainbow'un sadece bi su kabı var onu çalkalıyoruz kullandıktan sonra... Zaten ne büyük temizlik yaptığını o kabı temizlerken anlıyoruz... İnanılmaz toz, saç, tüy dolmuş oluyor suyun içi... Ben diğer markalar için konuşamam, zaten piyasadaki tüm bu sulu süpürgeler Rainbow özentisidir Rainbow 20 yıldır var diğerleri 4-5 yıldır moda oldu... Ama dediğiniz şikayetleri biz yaşamadık hiç...

arnicanın kovası, içinde hotrumu ve üstüne kapalılan kapakta süngerler var

benim süpürgemde sulu ama toz torbalılara göre süper çekiyo ki benim evim sobalı bana göre birebir yani kışın temizlikten sonra içindeki suyu döküp banyoya koyuyorum su haznesini pratik oluyo suyu bırakmayııncada kokmuyo ben memnunum yani

her markanın sulu sistemi aynı değil arkadaşlar , markaların çoğunda toz torbası yerine su filtresi var ama çok da bir işe yaradığı söylenemez...teknik ayrıntıları anlatamam ama seperatörlü olanları hani şu robot olarak adlandırılanları gerçekten muhteşem ...evet aparatı fazla , takmak çıkarmak bazen insanı üşendiriyor ama yaptığı temizliği görünce sıkıntıya değer diyorsunuz ...üstelik koku söz konusu olmadığı gibi içine damlatacağınız 1-2 damla güzel koku ile bütün eviniz misler gibi kokuyor.....ben evde kızartma türü bişey pişirdiğimde açarım hemen robotu , süpürme aparatını hortumunu filan takmadan çalıştırırım , havayı filtre eder ve yemek kokusundan eser kalmaz

bende 1.5 yıldır ihlasın robotunu kullanıyorum.üşenmeyip suyu döküp temizleyip kurularsan hiçte koku olmuyor.Ayrıca tekerlekleri olduğundan oraya buraya çekmekte yormuyor.gayette güzel süpürüyor.

allah allah nasıl kokuyor anlamadım. 3 yıldır kullanıyorum kku filan olmadı hiç. gerçi ben süpürdükten hemen sonra içini boşaltıyorum. boşaltmıyorsanız her pis su gibi koku yapacaktır bundan doğal birşey yok.

hele bazen suyu dolduruyorup koltuklara özel fısfıslar var onları kolruklarıma sıkıp süpürgerle çekiyorum o suyun rengi sapsarı oluyor ben çok memnunum. annemlerde susuz olan vardı her evi süpürdükten sonra bide kapı camı açıyorduk havalandırıyorduk. bunda misgibi oluyo hele birde süngerlerine kuk sıkmışsanız ooo mis gibi valla.
enteresan geldi cidden bu kadar şikayet etmeniz

Bizde sulu süpürge kullananlardanız ve çok memnunuz.
Hergün çalıştırıyoruz, haznesindeki suyu boşaltıp, temiz suyu doldurup bırakıyoruz.
Hiç sorun yaşamadık.
Eğer kirli suyla birgün dahi beklese koku yapabilir, bu da bence çok normal.
Temizlik kovasını bile dökmeden bekletirseniz koku yapıyor.
Kaldı ki süpürgeler onlardan daha çok toz ve kir dolu.

Birde özel kokulu sıvıları var bazen suya ondan karıştırınca ekstaradan hoş bir koku bile veriyor odaya.

bende kullanıyorum evet içinde su beklememeli koku yapıyor ama zaten bekletmenin anlamıda yok. ama şunu belirtmeliyimki benim sulu süpürgemde var susuzda, sulu olan çok çok daha kuvvetli , diğeriyle süpürsem içim rahat etmiyor, kızım yerlerde oynuyor bütün gün

arkadaşlar dediğim gibi bende öyle bırakmıyorum, kırıntı ve cam süpürdüğümde bekletiyordum nasılsa yarın sabah heryeri süpürürüm diye.. bende temiz suyla bırakmayı denedim ama oda koku yaptı maalesef

Ben alabilirsem rowenta alacağım. küçük makinaların verimide az oluyor. Türkiye'ye dönüşte thomas istiyorum

Canım küçük süpürgeyi sulu kullandığın süpürgenin yanında alacaksan, NİLFİSK şiddetle önerebilirim... Biz RAİNBOW'u kullanmadığımız zaman günlük işlerde NİLFİSK'in en minik modelini kullanıyoruz... O en minik model bile gerçekten bizim kedinin kıllarını bile çok çok iyi temizliyor... Fiyatları da uygun baya, bir araştır NİLFİSK'i...

Bir de senin dediğin sorun kesin arnica marka sulu süpürgeye özgü herhalde, demişssin ufacık yer bile süpürsem kokuyor diye... Bizim Rainbow öyle kötü koku vermiyor anca günlerce içinde su kalırsa o su kokuyor...

zaten sulu süpürgeyi tavsiye etmiyorum heleki arnicayı asla

bende ihlasınki var .her kullanmamda sinirleniyorumm,sanki makina ile savaşıyormuş gibi hissediyorum kendimi,ama temizliği çok güzel.işim bittikten sonra yıkayıp içini kuruluyorum.Sizlere tavsiyem kuruladıktan sonra bir dahaki kullanıma kadar içinde havlu kağıt bırakıyorum .o içersinde kalan nemide çekiyor.ben birazda olsa kokuya böyle çare bulabildim...

İşte sorunda bu yıka , kurula parçalarını tak içine havlu bırak, diğer süpürge ne güzel, dola kablosunu koy köşesine....

Ben de sırf sulu sistemde turbo motor başlık var diye almayı düşündüm ama sonradan bu zahmetlerini düşünüp vazgeçtim. Annemde de ihlasın sulusu vardı, resmen nefret ediyorudm sesinden de zahmetinden de. Bence temizliği yapan filternin su filtresi olmasını yanı sıra, daha çok döner başlığında..Ben de aradım taradım electrolüxün turbo başlıklı bir modelini buldum. Torbalı, sessiz, döner başlıklı. Tavsiye ederim.

arkadaşlar yardımcı olurmu yada işinizi görürmü bilmiyorum ama yazmak istedim bende bu tarz şikayetler yüzünden almadım normal bi süpürge aldım.yanlız ekstra olarak sadece tvde ve bazı noktalarda satışı yapılan buharlı bi yer silme aracı h2o mop x5 aldım.özellikle toza ve kokuya karşı alerjisi olanlar için ideal bi ürün normal süpürgeyle süpürüp bununlada siliyorum ne vileda nede başka bişeyle silmeme gerek kalmıyor hemde çok işlevli bi ürün bi çok aparatı var yer silme halı,koltuk silme,toz alma cam silme ve perde ütüleme.
toz alma ve cam silme olayını hiç beceremedim bezin tüyleri kalıyor ama halı koltuk silme yer silme ve perde ütüleme olayı süperrrr buharlı oldugu için bütün mikroplarıda öldürüyomuşş.tavsiye edebilecegim bi ürünn

ben tavsiye etmiyorum Arnicanın süpürgelerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…