- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
Hanımlar, elektirikli süpürgem bozulunca eşim gitmiş sulu almış. Hiç memnun değilim. Yenisini alacağım en kısa zamanda. Şikayetlerim;
- Temizlik bitti dinleneceksiniz, makinanın içini dışını süngelerini çıkarıp her defasında temizlemek zorundasınız, yoksa kokuyor..
-İçindeki su 1 gün kalınca iğrenç bir koku oluyor. Evi havalandırmakla bile geçmiyor koku. sanki kanalizasyon...
- İçinde su olduğu için o kadar ağır oluyor ki, temizlik yapmaktan değil, süpürgeyi itmekten yorgun düşüyorsunuz.
- Bir şey mi yere döküldü her defasında içine suyunu ve parçalarını tek tek takıp süpürüp, yine aynı şekilde çıkarıyorsunuz.
Ev süpürmek işkenceye dönüyor adeta...
kızlar çok abartmışsınız sanki.. ben rowenta'nın sulu süpürgesini kullanıyorum, ağırlık konusunda olağanüstü bir ağırlığı kesinlikle yok. zaten 1 lt'den fazla su koyamıyorsun. evet her hafta temizliği zor oluyor ama toz torbalı süpürgeleri temizlemek bence daha zor, o torbayı tozutup, puflatmadan; çöpe atmak neredeyse imkansız. sapı plastik olduğu için de ayrıca hafif, bana sorarsanız bir daha süpürge alacak olursam yine su hazneli olanlardan alırım. asla temizliğinden emin olamadığım o süpürgelerden almam.
kızlar çok abartmışsınız sanki.. ben rowenta'nın sulu süpürgesini kullanıyorum, ağırlık konusunda olağanüstü bir ağırlığı kesinlikle yok. zaten 1 lt'den fazla su koyamıyorsun. evet her hafta temizliği zor oluyor ama toz torbalı süpürgeleri temizlemek bence daha zor, o torbayı tozutup, puflatmadan; çöpe atmak neredeyse imkansız. sapı plastik olduğu için de ayrıca hafif, bana sorarsanız bir daha süpürge alacak olursam yine su hazneli olanlardan alırım. asla temizliğinden emin olamadığım o süpürgelerden almam.
Aynen sana katılıyorum canım çok abartılmış benımde süpürgem sulu ıhlasın temızlık robotunu kullanıyorum çok memnunum suyunu temızleyıp dökmek 5 dk mı alıyor haftada bır süpürgeye kullanıyorum mutfakta kırık falan bırsey dokulunce arzumun sarjlı supurgesını kullanıyorum dökülen şey ıcın koca süpürgeyı acmıyorum hem torbalı süpürgeler ılk çalıştığında eve bır motor kokusu yayıyor sımdı süpürge alacak olsam bende yıne sulu alırım evde doğru düzgün toz bıle almıyorum çok memnunum süpürgeden almak ısteyenlere sıddetle tavsıye ederımsupurgeyı çekiyosun gelıyor arkandan sankı sırtımızdamı taşıyoruz
Bende çeyizime almıştım...İğrenç bir şey ya...Ay bıkmıştım hemen...Allahtan bozuldu da gidip toz torbalı aldım...Leş gibi kokuyor.Suyu içinden tam temizlenmiyor...Bir oda temizleyince bile hemen leş gibi oluyor..Toz torbalıyla süpür gitsin oh mis....Ben o hatayı bir daha yapmam sanırım :)