Direk klozete döküyorum ben.Birşey ayırmaya gerek kalmıyor...
benim kızımdada var alerji tozu hapsediyor evet ama ya eve saldığı koku? Bulaşık makinama atıyorum öyle yıkıyorum ayda bir komple....
bende arnicanın su hazneli makinesini kullanıyorum çok memnunum temizlik biter bitmez wc yi yıkamadan hazneyi temizlerim wc bahanesiyle hemen yıkıyorum hayır niye 1 gün bekleteyim anlamadım temizce duracağına niye görüntü kirliliği yapayım ki ayrıca kuru temizleme yapan diğer makineler iğrenç ya resmen tozu dışarı veriyor diğeri mis gibi herkese şiddetle tavsiye ediyorum hele ki evde çocuk varsa insanın içi daha da rahatlıyor almak isteyenler sakın tereddüt etmeyin derim..
arkadaşlar, ben de ihlasın temizlik robotunu kullanıyorum ve memnunum. ancak bir sıkıntım var, o da içini boşaltmak. malum suyun içi yün saç falan doluyor. ben sudan bunları ayrıştırmakla uğraşıyorum ve kafayı yedirtiyor. çöpe döksen suyu var olmuyor, lavaboya döksen çöpü var :)) siz bununla nasıl baş ediyorsunuz, yani kirli suyu ve içindekileri nasıl tahliye ediyorsunuz?
kuru kuru süpüren süpürgemin gözünü seveyim o zaman
çok zahmetliymiş yaa.. evde çocuk var,sürekli süpürge çalıştırmak gerekiyor..
bunu düşünürsek meşakkatli iş:44:
çok aparatlı bir makine ise haklısın ama arnica çok iyi gerçekten sadece süngerini yıkayıp suyu döküyorsunuz bence sonuç önemli