Sulu elektirik süpürgesi alma gibi bir hataya düşmeyin.

arkadaşlar, ben de ihlasın temizlik robotunu kullanıyorum ve memnunum. ancak bir sıkıntım var, o da içini boşaltmak. malum suyun içi yün saç falan doluyor. ben sudan bunları ayrıştırmakla uğraşıyorum ve kafayı yedirtiyor. çöpe döksen suyu var olmuyor, lavaboya döksen çöpü var :)) siz bununla nasıl baş ediyorsunuz, yani kirli suyu ve içindekileri nasıl tahliye ediyorsunuz?
:KK1:

Direk klozete döküyorum ben.Birşey ayırmaya gerek kalmıyor...

bende thomasın temizlik robotunu kullanıyorum....temizliğinden çekim gücünden çok mennunum....fakat büyük ağır ve temizlik bittikten sonra aparatlarını temizlemek gerekli....başka süpürgem olmağı için daha pratik ve hafif hepa filtreli philips marka bir süpürge aldım....ikisindende mennunum...

kuru supurge alamak isteyenler dyson'u denesin hepa filtreli mukemmel emis gucune sahip bir supurge 3 yildir kullaniyorum cok memnunum.

Hayır olmadı ben öyle bir sorun yaşamadım, Hem ne süpürüyorum ki sadece evin tozunu oda suyla temas ettiği için az çamur gibi oluyor diplerinde o kadar

Son düzenleme:
Bizdee bu sulu makineleden kullanıyoruz gayette mamnunuz.
Suyunu hergün değiştiryoruz ve haftalık olarak içinide domestosla yıkıyoruz koku falan olmuyo.Ayrıca gerçekten çok temiz çekiyo.Halılar pırıl pırıl oluyo

ben thomas kullanıyorum 2 sene olacak cok memnunum evet ağır parcalarını temizlemek zor ama sağlıklı ve cekim gücü müthiş
şimdi thoaslara temizlik kutusuda yaptılar istersen kuru süpürüyorsun dolunca atıyorsun ama ben hala sulu kulllanıyorum içime öyle siniyo..
kendime gün belirledim haftada 2 gün thomaz.. diğer günler blue houseden dikey süpürge aldım

benim kızımdada var alerji tozu hapsediyor evet ama ya eve saldığı koku? Bulaşık makinama atıyorum öyle yıkıyorum ayda bir komple....

neleri yıkıyorsun makinede canım

Son düzenleme:
bende arnicanın su hazneli makinesini kullanıyorum çok memnunum temizlik biter bitmez wc yi yıkamadan hazneyi temizlerim wc bahanesiyle hemen yıkıyorum hayır niye 1 gün bekleteyim anlamadım temizce duracağına niye görüntü kirliliği yapayım ki ayrıca kuru temizleme yapan diğer makineler iğrenç ya resmen tozu dışarı veriyor diğeri mis gibi herkese şiddetle tavsiye ediyorum hele ki evde çocuk varsa insanın içi daha da rahatlıyor almak isteyenler sakın tereddüt etmeyin derim..

bende arnicanın su hazneli makinesini kullanıyorum çok memnunum temizlik biter bitmez wc yi yıkamadan hazneyi temizlerim wc bahanesiyle hemen yıkıyorum hayır niye 1 gün bekleteyim anlamadım temizce duracağına niye görüntü kirliliği yapayım ki ayrıca kuru temizleme yapan diğer makineler iğrenç ya resmen tozu dışarı veriyor diğeri mis gibi herkese şiddetle tavsiye ediyorum hele ki evde çocuk varsa insanın içi daha da rahatlıyor almak isteyenler sakın tereddüt etmeyin derim..

kullanan bırı olarak her harfıne sonuna kadar katılıyorum...

arkadaşlar, ben de ihlasın temizlik robotunu kullanıyorum ve memnunum. ancak bir sıkıntım var, o da içini boşaltmak. malum suyun içi yün saç falan doluyor. ben sudan bunları ayrıştırmakla uğraşıyorum ve kafayı yedirtiyor. çöpe döksen suyu var olmuyor, lavaboya döksen çöpü var :)) siz bununla nasıl baş ediyorsunuz, yani kirli suyu ve içindekileri nasıl tahliye ediyorsunuz?
:KK1:

tuvalete dökmeyı dene..tıkamaz korkma ıcınde harç pisliği yok sonucta..

toz torbasız kullanıyorum kuş gibi hafif çokta memnunum iyiki sulu almamışım kendi adıma sevindim

kuru kuru süpüren süpürgemin gözünü seveyim o zaman:KK34:
çok zahmetliymiş yaa.. evde çocuk var,sürekli süpürge çalıştırmak gerekiyor..
bunu düşünürsek meşakkatli iş:44:

kuru kuru süpüren süpürgemin gözünü seveyim o zaman:KK34:
çok zahmetliymiş yaa.. evde çocuk var,sürekli süpürge çalıştırmak gerekiyor..
bunu düşünürsek meşakkatli iş:44:

çok aparatlı bir makine ise haklısın ama arnica çok iyi gerçekten sadece süngerini yıkayıp suyu döküyorsunuz bence sonuç önemli

benim de annemde vardı ihls temizlik robotu.. koku yönünden hiç problem yaşamadık çünkü her temizlik sonrası üşenmedik temizledik, bazen temiz suya parfüm koyduk bazen koymadık ama hiç kötü koktuğunu hatırlamıyorum. temizliğine de laf edemem iyide temizliyordu.
amaa o nasıl hantal bir şeydi ya, hele çıkarttığı o sess.. kaç sokak öteden bizim evde temizliğin başladığı anlaşılıyordu. bence de günlük temizlik için hiç uygun değil aksine sinir bozucu.. halı yıkamak ve detaylı temizlik için düşünülebilir. annem üşenmedi kullandı yıllarca ben olsam çoktan bir sinir anında kırıp atmıştım :KK60: şuan kullandığım toz torbalı süpürgemden memnunum. ha çok süper temizlemiyor ama günde iki kere açsam yorulmuyorum.. hortumundan tuttuğum gibi hoooop sağa hooop sola uçuyoruzzzz :KK55:

ama düşünsenize toz sıfır...suyun içine ben azıcık çamaşır parfümü atarım ohh miss....ne toz kalıyo ne pislik..hem de hoş bir koku birakıyor..

kızlar biz arnıca bora satıyoruz hem ufak bi süpürge hem de daha hiç şikayet gelmedi

çok aparatlı bir makine ise haklısın ama arnica çok iyi gerçekten sadece süngerini yıkayıp suyu döküyorsunuz bence sonuç önemli

konusahibi arkadaşın söylediklerine istinaden söyledim canım.. pratikliği önemli,sendekide öyle demekki

Ben yeni aldım sulu süpürge.evet temizlemek gerekiyor o kısmı biraz zahmetli ammaa içine çektiği o pisliği ve tozu görünce veee önceki torbalı makinemin saldığı tozu artık görmeyince zaten erken bozulmasın diye onu zevkle temizliyorum.İÇİNDE su asla bırakmam.

Son düzenleme:
bende o hataya düşenlerdenim:)benimkide arnica bora aslında temizliğinden yana bi derdim yok ama suyunu boşaltmak kurutmak zahmetli oluyo.mesela süpürdüm kurumaya bıraktım o arada bişeyler döküldü alayım süpüreyim diyemiyorsun çünkü kurutmadan bana zor geldi o yüzden fantomun küçük süpürgelerinden aldım günlük kırıntılar için çok memnunum zoru sevenlerdenseniz sulu alabilirsiniz:)))

X