Sulu elektirik süpürgesi alma gibi bir hataya düşmeyin.

sanırım sulu sistem elektrik süpürgesi ile temizleme robotunu karıştırmamak lazım. şikayetçi olanlar (koku, kir,temizleme) hep filtreli sulu sistem kullanıyorlar. bende bugün libelle aldım hemen kullandım temizlenmesi gereken ıslak bir filtre falan yok (6 ayda bir motor filtresi temizlenmeliymiş o başka) suyu boşaltıyorsun gidiyor. ayrıca temizleme robotlarında dövmeli sistem var ki benimde almamı sağlayan sebep o oldu.. yani umarım pişman olmam ama sulu elektirk süpürgeleri maksimum 800 lira iken ben 1500 lira verdim :KK43:(((

bende ihlas temizlik robotu ile libelle arasında kaldım benim için yıkamada cok önemli koltuklarıma ufaklık sürekli bişeyler döküyor siliyorum orası leke kalıyor o yüzden yıkamalı bişeyler alacam (eşimi razı edersem tabi)ayrıca toz almaktan bıktım koltuklarım krem mobilyalarım koyu kahverenkte havadaki tozu üstüne hapsediyor hergün süpür sil toz al ömürüm gidiyor evi süpürürken havadaki uçuşan tozlara deli oluyorum bu sebeple uzun süreli libella kullanlar günlük kullanışlılığı yıkaması ve dayanıklıgı hakkında bilgi verirseniz sevinirim..

bende ihlas temizlik robotu ile libelle arasında kaldım benim için yıkamada cok önemli koltuklarıma ufaklık sürekli bişeyler döküyor siliyorum orası leke kalıyor o yüzden yıkamalı bişeyler alacam (eşimi razı edersem tabi)ayrıca toz almaktan bıktım koltuklarım krem mobilyalarım koyu kahverenkte havadaki tozu üstüne hapsediyor hergün süpür sil toz al ömürüm gidiyor evi süpürürken havadaki uçuşan tozlara deli oluyorum bu sebeple uzun süreli libella kullanlar günlük kullanışlılığı yıkaması ve dayanıklıgı hakkında bilgi verirseniz sevinirim..

Ben libelleden memnunum evimde toz azaldı açıkcası am tabii kış olduğu için pencere çok sık açılamıyor onunla alakası vardır belki.

bence sulu süpürgeler çok güzel bende kullanıyorum ihlasınkini temizlik robotu diye geçiyor çok memnunum 15 yıldır hiç koku yaptığını görmedim her süpürmeden sonra suyunu boşaltıp çamaşır suyu ile yıkayıp kuruluyorum sonra kaldırıyorum

X