ama bütün tozları suya hapsettiği önden süpürüp arkasından toz atmıyo en azından en saglıklı süpürge ayrıca sulu süpürgelerinde küçük boyutlu olanları var ben biçok yerde araştırdım özellikle toza alerjisi olanlar için birebir bunuda göz önünde bulundurmalısın bence
bızde uzun yıllardır vardı annem halen kullanır arnıca marka..sulu supurge dıger kurulara gore daha ıyı cekıyor bundan endıse etmeyın..ayrıca onların haznelerıne 1 2 damla guzel kokulardan katarsanız evınız gunlerce mısler gıbı kokar..evet sıkıntısı var suyunu hemen degıstırmelı ıcınde su varken kesınlıkle o sekılde bırakmamalısınız..zaten evu süpüğrdugunuz de suyun rengı camur oluyo yumak yumak toz oluyo o sekılde nıye bırakasınız kı..icını yıkayıp kaldırmanız 1 2dakıka anca suruyor..agır olmasını ıstemıyorsanız kı kullanırken agır oluyor az su koyun ..arnıca dısında bır marka daha var hatırlamıyorum kuzen almıs resmen delırıyordum kullanırken ıcıne su koymak apayrı dert ıcındekı pis suyu temızlemek apayrı dert..15 dk basta ve 15 dk sonda makınenın parcalarını sokmekle ugrasıyorsunuz...ben evlenırken fakırın kuru supurgesını aldım annemınkı gıbı memnun degılım..faranjıtım var havaya acayıp toz verıyor ve guzel de cekmıyor.. keısnlıkle arnıcanın suan pıyasada 160 lıra cıvarında satılanlarını tavsıye ederım temızlık ıstıyosanızve hos koku..temızlık yaptıgıızı cıkan sudan anlamamanız ımkansız..
Ben de ihlasın temizlik robotunu kullanıyorum,12 yıldır,çok da memnunum .Oğlumun astımı var o yüzden almıştım...İçinde su bırakmamak gerekiyor,hemen temizleyip kaldırılacak.Tek problemim sesi,içindeki uçak motoruymuş,kapı telefon hiç bir şeyi duyma imkanı yok...