ilginç benim şikayetimde arnicadan kaynaklanıyor
suyunu ne kadar temizlersen temizle bakterilerden mi neden bilmiyorum ama hala inanılmaz bir koku oluyor, her temizlikten sonra bulaşık makinama atıp temizleyemeyeceğim için katlanıyorum. kokuda koysanız fark etmiyor bence o koku koymalarının nedeni o kokuyuı gizleme. 1.5 yıldır kullanıyorum makinayı... ayrıca sesi çok çok rahatsızlık verici ve korkutucu. 10 aylık oğlum sesini duyduğu an hıçkıra hıçkıra ağlıyor. babası dışarıya çıkarıyor öyle temzileyebiliyorum evi. temzilik dediğin bu kadar can sıkıcı ve zahmetli olmaz... Madem marka atıldı ortaya ben arnica hiç tavsiye etmem yakınındna bile geçmeyin. kapı çalmış duyamazsınız. dibinizde kızım bağırıyor yine duyamıyorum. komşulara verdiği rahatsızlık cabası.... temizlik kabusum oldu resmen......
demmay sulu süpürgelerin hemen hemen hepsinde o ses problemi var canım eğer sessiz çalışan bi makine istiyosan 3 yıldır kendim kullandığım makine yi tavsiye ederim sana hem sessiz hemde toz falan atmıyor dışarı kesinlikle,yani zilide duyabiliyorum makine çalışırken kızımın seslenmesinide
rowenta silence force