Sulu elektirik süpürgesi alma gibi bir hataya düşmeyin.

kızlar biz arnıca bora satıyoruz hem ufak bi süpürge hem de daha hiç şikayet gelmedi

Dün arnicanın Kıbrıs şubesine gittik. Arnicanın merkezi gaziantep'miş. Hemşeri çıktık ( anne tarafımdan ) :) Dedim sulu süpürgenizden böyle böyle şikayetçiyim ama çekim gücü çok iyi o yüzden yine kuru bir arnica süpürge almaya geldim ama dedim hafif vede uğraştıran bir şey olmasın. Yetkilide bana dedi ki ; Bu arnicanın ilk sulu süpürgelerinde içinde sünger var. hepsini çıkmaka en önemlisi süngerini temiz tutmak önemli. eşimde hayır ilk günde koku yaptı dedi. Adamada süngerini yedek parçacıdan sık sık alıp değiştirmek gerek dedi. yetkili satıcıda fiyatı 250 idi. ben ilk aldığımda tanıtım fiyatıyla almıştım. Yetkili zaten sizin gibi bayanların şikayetine göre değiştirip "Arnica Bora" yı çıkardık . sünger parça yokd edi. Kovasına su doldurup temzilik bittikten sonra suyu döküp duruluyorsunuz dedi. Dedim ben süpürüp bir kenara kaldırmayı tercihe diyorum artık. En ufak döküntüde yok su doldur yok temizle usandım dedi. Bana " Arnica Lotus" u verdi. Arnica bora 350 liraydı, lotusu 150 ye aldık. Ama eve geldim borusu içinde yok aradık bugün borusu gelecek deneyceğim. Ben burda geçici bulunuyorum. Aklımda hiç süpürge almak yoktu ama 4 yıl daha bu eziyeti çekemeyeceğim. Arnicanın çekim gücü çok çok iyi. 2 tane Arnica eskittim. yine döndüm dolaştım arnica aldım. Hala kesinlikle "Arnica Hydra Süpürge"yi tavsiye etmiyorum. ben suluyla uğraşabilirim diyorsanız "Arnica bora" kafama çok yattı. Buda Boranın nasıl kullanılığını gösteren video, İzleyip karar vermenize yardımcı olur umarım.
[video=youtube;JF3sRNA9qX4]http://www.youtube.com/watch?v=JF3sRNA9qX4[/video]

Arkadaşlar bu dertten bir tek ben muzdaip değil. Sadece paylaştı Örnek bir başlık buyrun bakın http://www.kadinlarkulubu.com/tavsi...k-toz-torbali-tavsiyelerinizi-bekliyorum.html

Tozu evet çok iyi çekiyor ama ben her süpürmemde evi birde silerim zaten kalan tozuda silmeyle gidiyor. Ben ya el şarjlı süpürge alacaktım yada böyle bir kuru makina aynı fiyat olunca makina aldım. Bu sulu süpürge bayi bile söyledi bir süre sonra sürekli suyla temaz ettiği için malzemesi bozuluyor. Yani makinanız sağlam kalsa bile malzemesi bozuluyor. Çok çok kaliteli ve pratik bir sulu süpürge tercih edin o zaman

bayide ki arkadaş kötü bir reklamcı ama sürekli gülüyor üstelik makinayı kıracak sandım:) kapak kapatışı neydi öyle ya ama ben mesajı aldım (alın işte adamı hasta etmeyin):)

bursadan rainbow almayı düşünen olursa özel mesajla ulaşmanızı rica ediyorum, nişanlım satışını gerçekleştiriyor, teşekkürler şimdiden

benim kızımdada var alerji tozu hapsediyor evet ama ya eve saldığı koku? Bulaşık makinama atıyorum öyle yıkıyorum ayda bir komple....
Bulaşık makinesinde süpürge parçaları yıkamak ??? Peki daha sonra bulaşık makinesini yemek yediğiniz bardaklar, tabaklar içinde kullanıyor musunuz???:KK20:

Bulaşık makinesinde süpürge parçaları yıkamak ??? Peki daha sonra bulaşık makinesini yemek yediğiniz bardaklar, tabaklar içinde kullanıyor musunuz???:KK20:

Direk o haliyle yıkamıyorum, ayrıca o amkinanın hijyenini sağlamadıkta sonra tekrar bulaşıkları dizdiğimiz nereden çıkardınız ? Yani cımbızla aradan laf çekiyorsunuz ben bu cümleyi yazıp detayına mı girmem gerek illa. Tamam yazayım madem..

Arkadaşlar bulaşık makinamda yıkıyorum. Yıkamadan önce makinayı çamaşır suyuyla duruluyorum. makinama koyuyorum. Sonra bitince makinadan çıkarıyorum sonra calgonun makina temizleyicisini ve ayrıca amwayın bulaşık makina temizleme ürününü ekleyip, 1 tane bulaşık yıkama tabletini koyup yani daha detay 3 tane deterjan ekleyip makinayı boş çalıştırıyorum. hijyen sağlandıktan sonra bulaşıklarımızı tekrar makinada yıkamaya devam ediyorum. Bu işlemi ayda bir yapıyordum. zaten o süpürge girsede girmesede 2 haftada bir makinama bunları yapıyorum...

Oldu mu ?

ben evlenirken normal bir markanın sulu elektirik süpürgesini almıştım 1sene sonra çöpe attım kokusu desen ayrı bir dert çekim gücü iyice zayıfladı yani şimdiki akılım olsa onu iade eder paramı alırdım ama uğraşmadım resmen attım. sonra normal toz torbalı kullandım evet rahat kullan koy kenara ama ne yazıkki süpürür süpürmez arkamda yine her yer toz önden alıp arkadan veriyordu. birde alerjim var süpürge açar açmaz gözüm burnum akıyordu. mobilyalarım koyu renk her yer toz duman...
1 ay önce bu robotlardan aldım ve şahane.herkese tavsiye ederim. tamam aç kapası biraz oyaza suyu boşalt filan ama heryer tertemiz oluyor benim koltuklarım toz tutan bir kumaştan rengi açıldı resmen. mobilyalarım hemen toz olmuyor. imkanı olan herkese tavsiye ederim...

ıyıkı okumuşum konuyu bende sulu supürge almak ıstıyordum ama bole sorunları oldugunu bılmıyodum

Bende Arçelik in sulu elektrik süpürgesi var ve çok memnunum.Torbalı süpürgeler gibi dışarıya toz vermiyor ve hiç koku yapmıyor.Çekiş gücü de harika.Filtreyi yeni temizleğim zamanlarda makine yere yapışıyor resmen. Her kullanımda suyu doldurup boşaltmak özelliklede sonuç göz önüne alınınca bana hiç zor gelmiyor doğrusu.

ben 2 yıldır rowenta kullanıyorum ve çok memnunum. temizlikten sonra kovasını boşaltmak ta hiç zor gelmiyor suyun içindeki tozu görünce rahatlıyorum evim temizlendi diye. ağır değil taşıması da gayet rahat. ayrıca süpürgemin toz torbalı kullanımı da var ama hiç kullanmadım bile. sulu kısımdan memnunum çünkü.

kuru süpürgelerın yeterınce temızledıgını dusunmuyorum, arkadan tozu tekrar salıyo eve

sulu süpürge kullanıyorum cok mennunum, veı süpürduketn sonra temızlıyorum koyuyorum kenara, o benım evımı mıs gıbı yapıyo ben onu temızlemeyemı uşuncem..
sonra dıyelım yere bısey dustu ee evde cocuk var bu gıbı durumlar ıcın dıkey süpürgem var mutfakta kenarda durur hemen acar cekerım..
hergun sulu süpürgemı acarım cok mennunum 2 senedır de kullanıyorum hergun:KK1:

kuru süpürgelerın yeterınce temızledıgını dusunmuyorum, arkadan tozu tekrar salıyo eve

sulu süpürge kullanıyorum cok mennunum, veı süpürduketn sonra temızlıyorum koyuyorum kenara, o benım evımı mıs gıbı yapıyo ben onu temızlemeyemı uşuncem..
sonra dıyelım yere bısey dustu ee evde cocuk var bu gıbı durumlar ıcın dıkey süpürgem var mutfakta kenarda durur hemen acar cekerım..
hergun sulu süpürgemı acarım cok mennunum 2 senedır de kullanıyorum hergun:KK1:

dimi ama haksızlık olmazmı.o evimizi temizlesin biz onu temizlemekten aciz olalım.:KK1:kendi temiz ev temiz oohh miss.

dimi ama haksızlık olmazmı.o evimizi temizlesin biz onu temizlemekten aciz olalım.:KK1:kendi temiz ev temiz oohh miss.

Diğer süpürgeleri bilemeyeceğim.. Arnicanın tekerleri rahat döndürmüyor. itttir Allah ittir O makinayla temizlik yapınca çok yoruluyorum... haliylede makinayı temizliyecek halim kalmıyor..

bızde uzun yıllardır vardı annem halen kullanır arnıca marka..sulu supurge dıger kurulara gore daha ıyı cekıyor bundan endıse etmeyın..ayrıca onların haznelerıne 1 2 damla guzel kokulardan katarsanız evınız gunlerce mısler gıbı kokar..evet sıkıntısı var suyunu hemen degıstırmelı ıcınde su varken kesınlıkle o sekılde bırakmamalısınız..zaten evu süpüğrdugunuz de suyun rengı camur oluyo yumak yumak toz oluyo o sekılde nıye bırakasınız kı..icını yıkayıp kaldırmanız 1 2dakıka anca suruyor..agır olmasını ıstemıyorsanız kı kullanırken agır oluyor az su koyun ..arnıca dısında bır marka daha var hatırlamıyorum kuzen almıs resmen delırıyordum kullanırken ıcıne su koymak apayrı dert ıcındekı pis suyu temızlemek apayrı dert..15 dk basta ve 15 dk sonda makınenın parcalarını sokmekle ugrasıyorsunuz...ben evlenırken fakırın kuru supurgesını aldım annemınkı gıbı memnun degılım..faranjıtım var havaya acayıp toz verıyor ve guzel de cekmıyor.. keısnlıkle arnıcanın suan pıyasada 160 lıra cıvarında satılanlarını tavsıye ederım temızlık ıstıyosanızve hos koku..temızlık yaptıgıızı cıkan sudan anlamamanız ımkansız..

kesinliklee arnica borayıı öneriyorum...çokk güzel bi süpürge çeyizime bende aldımm ayrıca elektrk süpürgesinden ne bekliyosunuzki kendi kendinemi süpürecek ve suyunu dökecekk yaaa:KK1::KK1::KK1::KK1: 2 dakikanızı almazz kirli suyu dökmeniz allah aşkına yaa...ayrıca kirli suyu neden bekleticeksinizki bi kere insanın içi rahat etmezzkirli kirli suyun makinede kalması..bence sulu süpürgee daha rahat die düşünyrmmmm

Hanımlar, elektirikli süpürgem bozulunca eşim gitmiş sulu almış. Hiç memnun değilim. Yenisini alacağım en kısa zamanda. Şikayetlerim;

- Temizlik bitti dinleneceksiniz, makinanın içini dışını süngelerini çıkarıp her defasında temizlemek zorundasınız, yoksa kokuyor..
-İçindeki su 1 gün kalınca iğrenç bir koku oluyor. Evi havalandırmakla bile geçmiyor koku. sanki kanalizasyon...
- İçinde su olduğu için o kadar ağır oluyor ki, temizlik yapmaktan değil, süpürgeyi itmekten yorgun düşüyorsunuz.
- Bir şey mi yere döküldü her defasında içine suyunu ve parçalarını tek tek takıp süpürüp, yine aynı şekilde çıkarıyorsunuz.

Ev süpürmek işkenceye dönüyor adeta...
:KK43:

aynen canım yaa,bende yeni değiştirdim süpürgemi almaz olaydım arnica bora aldım çok tavsiye ettiler diye,
tamam çok güzel çekiyor,etrafa toz saçmıyor,ama işimi çoğalttım,evi süpürdükten sonra süpürgeyi temizlemek içi bir o kadar daha zaman ve emek harcıyorum,
şimdi şu dikey duran şarzlı süpürgelerden almayı düşünüyorum günlük kullanım için

kesinliklee arnica borayıı öneriyorum...çokk güzel bi süpürge çeyizime bende aldımm ayrıca elektrk süpürgesinden ne bekliyosunuzki kendi kendinemi süpürecek ve suyunu dökecekk yaaa:KK1::KK1::KK1::KK1: 2 dakikanızı almazz kirli suyu dökmeniz allah aşkına yaa...ayrıca kirli suyu neden bekleticeksinizki bi kere insanın içi rahat etmezzkirli kirli suyun makinede kalması..bence sulu süpürgee daha rahat die düşünyrmmmm

canım öyle suyu dökmekle iş bitmiyor ki,içinde kaç parça var hepsi kirleniyor haliyle,tek tek yıkamak gerekiyor,eliniz ulaşmıyor yardımcı bi alete ihtiyacınız oluyor,ıslak ıslak kaldıramıyacağınız için kurulamanız gerekiyor daha anlatayımmı

Hanımlar, elektirikli süpürgem bozulunca eşim gitmiş sulu almış. Hiç memnun değilim. Yenisini alacağım en kısa zamanda. Şikayetlerim;

- Temizlik bitti dinleneceksiniz, makinanın içini dışını süngelerini çıkarıp her defasında temizlemek zorundasınız, yoksa kokuyor..
-İçindeki su 1 gün kalınca iğrenç bir koku oluyor. Evi havalandırmakla bile geçmiyor koku. sanki kanalizasyon...
- İçinde su olduğu için o kadar ağır oluyor ki, temizlik yapmaktan değil, süpürgeyi itmekten yorgun düşüyorsunuz.
- Bir şey mi yere döküldü her defasında içine suyunu ve parçalarını tek tek takıp süpürüp, yine aynı şekilde çıkarıyorsunuz.

Ev süpürmek işkenceye dönüyor adeta...
:KK43:

Ben çeyizime arnica bora su filtreli süpürge aldım, kullanan herkes memnun çevremde ve netteki yorumlarda da öyle. Suyu tamamen doldurmaya gerek yok diye düşünüyorum, az miktarda suyla da yapılabilir temizlik, o zaman ağır olmaz makine. Ben isteyerek aldım ama umarım pişman olmam

X