- 25 Ocak 2007
- 1.843
- 31
- 40
kızlar biz arnıca bora satıyoruz hem ufak bi süpürge hem de daha hiç şikayet gelmedi
Dün arnicanın Kıbrıs şubesine gittik. Arnicanın merkezi gaziantep'miş. Hemşeri çıktık ( anne tarafımdan ) :) Dedim sulu süpürgenizden böyle böyle şikayetçiyim ama çekim gücü çok iyi o yüzden yine kuru bir arnica süpürge almaya geldim ama dedim hafif vede uğraştıran bir şey olmasın. Yetkilide bana dedi ki ; Bu arnicanın ilk sulu süpürgelerinde içinde sünger var. hepsini çıkmaka en önemlisi süngerini temiz tutmak önemli. eşimde hayır ilk günde koku yaptı dedi. Adamada süngerini yedek parçacıdan sık sık alıp değiştirmek gerek dedi. yetkili satıcıda fiyatı 250 idi. ben ilk aldığımda tanıtım fiyatıyla almıştım. Yetkili zaten sizin gibi bayanların şikayetine göre değiştirip "Arnica Bora" yı çıkardık . sünger parça yokd edi. Kovasına su doldurup temzilik bittikten sonra suyu döküp duruluyorsunuz dedi. Dedim ben süpürüp bir kenara kaldırmayı tercihe diyorum artık. En ufak döküntüde yok su doldur yok temizle usandım dedi. Bana " Arnica Lotus" u verdi. Arnica bora 350 liraydı, lotusu 150 ye aldık. Ama eve geldim borusu içinde yok aradık bugün borusu gelecek deneyceğim. Ben burda geçici bulunuyorum. Aklımda hiç süpürge almak yoktu ama 4 yıl daha bu eziyeti çekemeyeceğim. Arnicanın çekim gücü çok çok iyi. 2 tane Arnica eskittim. yine döndüm dolaştım arnica aldım. Hala kesinlikle "Arnica Hydra Süpürge"yi tavsiye etmiyorum. ben suluyla uğraşabilirim diyorsanız "Arnica bora" kafama çok yattı. Buda Boranın nasıl kullanılığını gösteren video, İzleyip karar vermenize yardımcı olur umarım.
[video=youtube;JF3sRNA9qX4]http://www.youtube.com/watch?v=JF3sRNA9qX4[/video]