Sultan'ın Yüreği Güzel Dostlarının Mekanı...

kulübün sultanıı doğum günün kutlu olsunnn :KK12::KK12:

naptın barıştın mı çok merak ediyorum..

Aşkomun doğum günüsü mü bugünnnnnn amanın ben onu yirimmmmmmm :KK52::KK52::KK52: :KK19::KK19:

Aşkomun doğum günüsü mü bugünnnnnn amanın ben onu yirimmmmmmm :KK52::KK52::KK52: :KK19::KK19:

kulübün sultanıı doğum günün kutlu olsunnn :KK12::KK12:

naptın barıştın mı çok merak ediyorum..

sultanımmmm iyi kiii doğdun cnm :KK16::KK16::KK16:

sultan için pasta didim bu çıktı :KK53:

doğum günün kutlu olsun topaamızın sultanı :KK19: çok yeni tanıştık ama kanım kaynadı hadi bakalmm :KK8: Önümüzdeki yıllardada hep KKda ol emii ama yanında mini mini bıcırık çocukların olsunda teyze olalım :KK17:

topiğimizin kurucusunun bugün doğum günü :KK69:
nice mutlu, güzel, sağlıklı ve bol huzurlu yaşlara :KK16:

canım arkadaşlarımmm:KK69:
çok mutlu ettiniz beni,hepinizden Allah razı olsun canlarım:KK19:
sizleri çok seviyorum,şimdi işim var biraz,size bakmaya geldim,siz kaynaşın canlarım:KK23:
bu arada barıştık aşkımla kızlar:KK17:
detayları gelince anlatıcam:KK1:öpüyorum hepinizi kalpli kalpli:KK16:

çok sevindim senin adına sultanımm yeni yaşın hep güzel geçer inşallah :)))

sultanım barışmanıza çok sevindimmm aşksız yaaşanmaz be :KK69::KK69:

Biliyudum ki barışçanızı çok sevindim çiçeğim :KK52: :KK54:

Ahaaaaa Barbitooooooom aşşadasın kankee
:KK52::KK52:

selam :KK54:güzellerim laptop yoktu ya giremedim :KK37:sulatanımmm doğum günündü dün aklıma geldi biliyomusun ama kutlayamayacağım dedim:KK59:yeni yaşın sana süprizlerle dolu bi hayat getirsin canım benimm :nazar:bende dün bugün saçımı boyadım hürrem gib olmuştum ama benim surat beyaz olunca böğğ oldum sanki :KK53:bende gittim bugün kumral oldum kendime benzedim beehh:KK24:cücel oldum ama hee:KK23:ya bugün eşofman altı aldım şu yandan şeritlilerden nar çiçeği benimki yarın değiştir dedi ya:KK57:of pof :18:eek:ysaki aşık olmuştum rengine:KK69:yarın gidip siyahını alıcam öpüyorum sizi çok özlemişim yaw:KK1:

ben geldiiiim :KK3: ama gidiyorum testler beni bekliyo :KK55:
miensara saçını ve aldığın eşofmanını güle güle kullan :KK54:
sultan seni de özledik artık gel :KK9:
hepinizi öpüyoreeeeeee:KK16::KK16::KK16:

hoşgeldin mi desem güle güle mi desem bilemedim :KK1:kolay gelsin canım çalış tabiki çöz testlerini:KK23:saçımı çok beğendim ceydacım da eşofman hayal oldu:KK47:

kızlarrr ben spora başlayacağım :KK52:durup durup kararlar alıyodum ehliyet kursuna gidecektim ama daha arabamız yok:KK59:yaza kadar spora giderim yaza doğruda ehlite başlarım efil efil giderim yollarda:KK9:diye düşündüm iyi mi etmişim:44:

barıştın mı :KK52: hadi bakalım yeni yıl uğurlu gelmiş :KK23:
barıştık biblocum ya:KK17:2 gündür doğum günü kutluyorum:KK69:
hayatımın en mükemmel d.günüydü kızlar:KK69::nazar:

çok sevindim senin adına sultanımm yeni yaşın hep güzel geçer inşallah :)))
oyyy balım benim,amin çok teşekkür ederim ya...:KK16:
ne güzel yeni yaşın mutlulukla gelmiş :KK69:
inşallah bi daha hiç ayrılmazsınız :KK16:
amin ceydam...zaten ayrılmadık hiç..hep küstük=) rabbim ayrılık vermesin...bunlar ilişkinin cilveleri
birazda ben yaramazlık yapıyorum sanırsam galiba:KK8:

sultanım barışmanıza çok sevindimmm aşksız yaaşanmaz be :KK69::KK69:
culii:KK3:
tatlım benim Allah razı olsun:KK54:

Biliyudum ki barışçanızı çok sevindim çiçeğim :KK52: :KK54:

Ahaaaaa Barbitooooooom aşşadasın kankee
:KK52::KK52:
kankam sen beni biliyosun ki zaten:KK1:
arada ekşın damarım tutuyo işte:KK57::KK53:
çok saol kankaların gülü:KK19:barbitom pas vermiyo kız:KK39:

selam :KK54:güzellerim laptop yoktu ya giremedim :KK37:sulatanımmm doğum günündü dün aklıma geldi biliyomusun ama kutlayamayacağım dedim:KK59:yeni yaşın sana süprizlerle dolu bi hayat getirsin canım benimm :nazar:bende dün bugün saçımı boyadım hürrem gib olmuştum ama benim surat beyaz olunca böğğ oldum sanki :KK53:bende gittim bugün kumral oldum kendime benzedim beehh:KK24:cücel oldum ama hee:KK23:ya bugün eşofman altı aldım şu yandan şeritlilerden nar çiçeği benimki yarın değiştir dedi ya:KK57:of pof :18:eek:ysaki aşık olmuştum rengine:KK69:yarın gidip siyahını alıcam öpüyorum sizi çok özlemişim yaw:KK1:
şekerparem çok çok teşekkürler..hepinizin güzel dilekleri o kadar güzel bir enerjiye dönüşüyoki inanın buna:KK61:
kendime benzedim diyo deli=))bi resim ekle bari yüzünü çizittirip kıı:KK39:
güle güle kullanda niye değiştirdinki balım ya:2:kocan kıskanmıştır kesin:KK19:

ben geldiiiim :KK3: ama gidiyorum testler beni bekliyo :KK55:
miensara saçını ve aldığın eşofmanını güle güle kullan :KK54:
sultan seni de özledik artık gel :KK9:
hepinizi öpüyoreeeeeee:KK16::KK16::KK16:
ceydoşum bende sizi özlüyorum valla,topik açtım ama aklım sizde kalıyo gelmeyince=)
testlerini çözmeyi ihmal etme ama gülüm:KK19:

sultan nerdesinnn yaa :KK59:
sevgilimleyim kıııı:KK17:2 gündür süriprizzz üstüne süripriz yapiii askımm:KK17::KK53:
kızlarrr ben spora başlayacağım :KK52:durup durup kararlar alıyodum ehliyet kursuna gidecektim ama daha arabamız yok:KK59:yaza kadar spora giderim yaza doğruda ehlite başlarım efil efil giderim yollarda:KK9:diye düşündüm iyi mi etmişim:44:

evde durdukça napsam diye bişeylere sarıyo buda:KK60:
bence önce ehliyetini al kanke:KK39:

uykucu hatunlar nerdesiniz:KK57:
siz yokken bende barışma hikayemizi anlatıyım accuk:KK1:
iş çıkışı baktım benimki arii:KK68:tabi heycandan 3.5 attım ama çaktırmıyorum:KK68:
nerdesin?
işteyim:KK68:
gelicem ayrılma bi yere..
tamam:KK68:
:KK52::KK30::KK30: Allahım kalbim yerinden fırladı:KK60:neyse bu geldi,biniyomuyum dedim arabanın kapısını açıp,ters ters baktı=)sinirli sinirli evet dedi=)
hiç konuşmadan gidiyoruz...normalde çatlarım konuşmadan durmam,sustum baya...bu arada d.günüm için kuzenler arıyo,kankalarım arıyo,bi yandan annem babam felan:KK54:bu deli olduuu:KK60:
neyse hiç pas vermiyorum,sonra hediye aldım sana onu vermek için geldim dedi,ben istemiyorum hediye felan dedim...sonra inicem arabadan felan tripleri,bu kapıları kitledi,dedim böylemi verilir hediye,kaç gündür nerdesin felan...
o beni suçluyo,ben onu suçluyorum,tartışıyoruz trafikte,ben ağlıyorum o beni sakinleştiriyo felan..sonra tam kavga ederken ikimizde kopuyoruz felan:KK60:ben sinirden gülüyorum diyorum,bende sinirden gülüyorum diyo=)
kaç kere indim bindim hatırlamıyorum:KK60:kolumdan tuttuyo inince gel şuraya felan:KK4:
sonra eve geldik,bize:KK1:hiç bişey yok gibi bizimkilerle oturduk,biraz takılıp çıktık,ama hala konuşmuyorum:KK1:
sonra bi barıştık:KK17:süpriz üstüne süpriz(çok özel:KK17:)özetle herşey yolunda:nazar:Allah nazardan saklasın:nazar:
ben günahını alıyorum hakikaten,arada ekşın istiyorum,o kadar sakin çocuğu delirtiyorum valla=)ama artık uslu durucam söz verdim kendime:KK6:

bu arada ceydacım seninki aramış kardeşini,dersaneye felan gelirse sakın konuşma!
seni üzmeden önce nerdeydi?sen onu uyardın,bu sefer son demiştin.biterse geri dönüş olmıcak demiştin.niye aynı hataları tekrarladı?:KK19:
iş işten geçti,sen derslerine odaklan,güzel bi gelecek,güzel bir ilişki seni bekliyo bebeğim.daha yaşın çok genç
zor günler geçiriyosun,belli bi alışkanlık var,atlatması zor olucak belki ama geçicek
ve üzüldüğün günlere üzülüceksin inan bana tatlım:KK19:

barıştık biblocum ya:KK17:2 gündür doğum günü kutluyorum:KK69:
hayatımın en mükemmel d.günüydü kızlar:KK69::nazar:

oyyy balım benim,amin çok teşekkür ederim ya...:KK16:

amin ceydam...zaten ayrılmadık hiç..hep küstük=) rabbim ayrılık vermesin...bunlar ilişkinin cilveleri
birazda ben yaramazlık yapıyorum sanırsam galiba:KK8:

culii:KK3:
tatlım benim Allah razı olsun:KK54:

kankam sen beni biliyosun ki zaten:KK1:
arada ekşın damarım tutuyo işte:KK57::KK53:
çok saol kankaların gülü:KK19:barbitom pas vermiyo kız:KK39:

şekerparem çok çok teşekkürler..hepinizin güzel dilekleri o kadar güzel bir enerjiye dönüşüyoki inanın buna:KK61:
kendime benzedim diyo deli=))bi resim ekle bari yüzünü çizittirip kıı:KK39:
güle güle kullanda niye değiştirdinki balım ya:2:kocan kıskanmıştır kesin:KK19:

eklicem yavrim foto çekeimde eklerim balımm kocam böyle daha bi kıskandı akşam asansöre bindik diyiki sen niye bukadar güzelsin :KK33:bende hiç anlamam romantizmden ne bileyim dedim huyum kurusun:KK53:
ceydoşum bende sizi özlüyorum valla,topik açtım ama aklım sizde kalıyo gelmeyince=)
testlerini çözmeyi ihmal etme ama gülüm:KK19:

sevgilimleyim kıııı:KK17:2 gündür süriprizzz üstüne süripriz yapiii askımm:KK17::KK53:

oy oy ne güzel yaa her doğum günün böyle geçsin çiçeğim
evde durdukça napsam diye bişeylere sarıyo buda:KK60:
bence önce ehliyetini al kanke:KK39:
hahahh:KK9:ynen öyle valla benimki işten gelince sayıyorum sende evde olunca neyapacağını şaşırıyon valla dedi :KK9:beni mi bekliyon konuşmak için diyo yok dedim duvarlarla konuşuyorum da değişiklik olun diye senle sohbet ediyorum dedim :KK1:ama ehliyete başlayacğım evet bayramdan sonra kanke:KK48:biz bugün çok uyumuşuz yaa:18:

tünaydın şekerim:89:
hacı varya uykusuzluktan geberiyorum:KK37:valla kıskandım kız:KK51:
yağmurda yağıyo ohhh:KK69:tam aşkımla sarılıp uyuma havası:KK69:
evde oturmaktan geliyolar sana söyliyim:KK60:spor evdede yaparsın hayatım nolucak:KK6:
boşa para harcama:KK57:

Son düzenleme:
tünaydın şekerim:89:
hacı varya uykusuzluktan geberiyorum:KK37:valla kıskandım kız:KK51:
yağmurda yağıyo ohhh:KK69:tam aşkımla sarılıp uyuma havası:KK69:
evde oturmaktan geliyolar sana söyliyim:KK60:spor evdede yaparsın hayatım nolucak:KK6:
boşa para harcama:KK57:

saol yawrimm ayy yağmur mu yağıyo bayılırım yağmurlu havaya :KK69:tam benim havalarım :21:kıskanma goncagülüm yakındır sizinde sarılıp uyumalarınız aynen valla insan şaşırıyo ne yapsın bazen can sıkıntısından ona bile sarıyorum:KK1:dediğini yapıcam sporumu evde yapıp ehliyet alayım spora vereceğim parayı yeni ciciler alıp onlara veririm daha mantıklıca :KK23:trakyaya da gönder o yağmuru :KK55:

Son düzenleme:
ben 2 3 saate kadar gelirim kanke bayram için bişeyler alacağım anneme hediye filan gelicem yinee mıncırdım :KK53:

X