Sultan'ın Yüreği Güzel Dostlarının Mekanı...

hahahahahaha:KK60:
olsun bacım,sende yaptığın yemekleri felan anlat,mesela soslu makarna yapıp afiyetle yediğini felan:KK37:

=)
hatırlıyorumda annemler bana'sana kardeş yapalımmı?'diye sorduklarında,öldürürüm onu,camdan aşşa atarım:KK47::KK47:dediğimi hatırlıyorum hep:KK17:
ama şimdi düşünüyorumda keşke olsaymış:KK31:kanlım olsun kardeşim olsun demişler:KK34:

sana yine sormuşlar bana sormadılar bile :KK53: sorsalarda kesinlikle karşı çıkardım zaten.
ilk duyduğumda da bağırdım çağırdım ama pişmanım şimdi. Allahın verdiği cana isyan etmeye hakkım yoktu. ama gaflette bulundum.
doğduktan sonra çok seveceğime eminim şimdi de alışmaya çalışıyorum.

sende bu ara zor günler yaşıyosun okuyorum günlükte.
herkesin günlüğünü okumaya sabredemiyorum ama birkaç kişi var günlükte takip ettiğim :KK1:
çok güçlü olduğunu bildiğim için en doğru kararı vereceğine inanıyorum ki daha öncede içindeki güçle başarmışsın zaten bunu.
gelelim soruma. :KK37: bunu hep sana sormayı hayal etmiştim :KK1: çünkü cilt konusunda çok bilgilisin biliyorum.
kuru cilt için ne önerirsin en kolayından :KK1: bide flormarın maskelerinden kullandın mı hiç ?

=))kız bende özel hayatla ilgili felan sorucaksın sanmıştım:KK60:
evet ya,ben bi ara makyaj topiği kıraliçasıydım dimi:KK37::KK1:ceydacım o değilde benim bi maskelerim var,adını bilmiyorum
akşam eve gidince ekliyim bak,ha-ri-ka ötesi memnunum...:KK30:nası bi cümleyse:KK53:
flormar denemedim,cilt konusunda flormara güveniceğimi sanmıyorum açıkçası,ama bellide olmaz balım ya:26:
sana en kolayından bi formül öyleyse,muz varsa evde yarısınında yarısı kadar olucak,biraz bal ve azcık süt.bunları ezip maske kıvamına getir,yüzüne sür ve uzan,ayakta dolaşma dökülür.yüzüne birde kağıt havlu gibi bişey koy dökülmesin.ardından güzelce yıka canım 20 dakika kadar kalsın:13:
sana bişey diyimmi ceyda,alışkınım ben bu duygulara=)inan koymuyo artık:KK53:ayrıca teşekkür ederim canım beni öyle görmen mutlu etti:KK54:sende güçlüsün ama,zaten hattını değiştirmen bile büyük bir başarı inan bana:KK34:
bende herkesin günlüğünü okumam,nadir kişiler vardır okuduğum:KK17:

sana yine sormuşlar bana sormadılar bile :KK53: sorsalarda kesinlikle karşı çıkardım zaten.
ilk duyduğumda da bağırdım çağırdım ama pişmanım şimdi. Allahın verdiği cana isyan etmeye hakkım yoktu. ama gaflette bulundum.

belki kazayla olmuştur canım çocukken hepimize sorulurdu çünki bu şimdi 20 yaşında bi genç kıza tabiki sorulmaz :KK17:onun için alışmaya çalış ne güzel ya yeni heyecan yeni bi mutluluk:KK69: birde mis gibi kokuyo onlar ya :KK16:

evet ya,ben bi ara makyaj topiği kıraliçasıydım dimi:KK37::KK1:ceydacım o değilde benim bi maskelerim var,adını bilmiyorum
akşam eve gidince ekliyim bak,ha-ri-ka ötesi memnunum...:KK30:nası bi cümleyse:KK53:
flormar denemedim,cilt konusunda flormara güveniceğimi sanmıyorum açıkçası,ama bellide olmaz balım ya:26:
sana en kolayından bi formül öyleyse,muz varsa evde yarısınında yarısı kadar olucak,biraz bal ve azcık süt.bunları ezip maske kıvamına getir,yüzüne sür ve uzan,ayakta dolaşma dökülür.yüzüne birde kağıt havlu gibi bişey koy dökülmesin.ardından güzelce yıka canım 20 dakika kadar kalsın:13:
sana bişey diyimmi ceyda,alışkınım ben bu duygulara=)inan koymuyo artık:KK53:ayrıca teşekkür ederim canım beni öyle görmen mutlu etti:KK54:sende güçlüsün ama,zaten hattını değiştirmen bile büyük bir başarı inan bana:KK34:

düşün senin bu güçlülüğün rüyama girmişti. seni tanımama rağmen çok sevmiştim hatta kapsama alanı dışında yazıncada üzülmüştüm baya. böyle huylarım vardır. bazılarını tanımadan bile sever kendime yakın hissederim.
bu maske kolaymış baya. diğer maskelerini de eklersen çok sevinirim. kuru ciltten kurtulayım :KK1:
aslında kendime bi peeling yöntemi buldum o da işe yarıyo ama maske istiyorum.

Son düzenleme:
yalnız bana sorduklarında ben 4-5 yaşında felandım:KK60:
valla şimdi bile olsa isterim hani:KK49::KK30::KK23:seversin gülüm emin ol:KK69:

pekı canım benim laptop da gidebilir birazdan kocamın işi varmış da aniden kaybolursam laptop gitmiştir:KK30:
bay bay leptop:KK3::KK1:
:KK9:pekı bacım :KK53:yazıcam artık:KK8:ah sizinkiler iyi sormuşlar benim ablam var evli çocukları bile var ben 18 yaşındaydım ozamanlar annem gitmiş doktora hamilesin demişler ben sevindim tabi ablamda öyle ama ablamın çocukları bizim kardeşe ne der onu ozaman çok düşünmüştük:KK60:ama sonra yine tahlil yapmışlar olmadı kardeşimiz:KK9:
kısmet işte hayatım:KK6:nasibi yokmuş dünyada...
zamanında bende asiydim ya :KK68: hey gidi günler :KK51: ama ruhum asi anacım azalsada gitmiyo :KK53:
ya asiyim dediğime bakma,eskiye göre varya süt dökmüş kediyim=)))zaten aramızda çok büyük bi saygı var herşeyden önce.ama kafam atınca vazgeçiyorum işte.kedi gibiyimdir kız valla:KK17:
3 saat boyunca ders çalışınca kendimi kk'ya attım :KK60:

bende benimkiyle bozuşunca vakit buldumda daldım yine kk ya=)
mesela şu anda sizle yazışıyor olucağıma onunla telde konuşuyodum yada msj laşıyoduk=)

belki kazayla olmuştur canım çocukken hepimize sorulurdu çünki bu şimdi 20 yaşında bi genç kıza tabiki sorulmaz :KK17:onun için alışmaya çalış ne güzel ya yeni heyecan yeni bi mutluluk:KK69: birde mis gibi kokuyo onlar ya :KK16:

evet mis gibi oluyolar :emir_bebek:
2 en yakın arkadaşımın da 1 yaşlarında kardeşleri var. o yüzden onla çok yardımcı oluyolar bana. onların da kardeşlerini başta istememelerine rağmen nasıl sevdiklerini görünce içimdeki sevgisi büyüyo doğmamış kardeşimim :KK69:
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim :KK16:

evet ya makyaj kralıçasıı seniiii:KK53:o sayfaları tek tek okumuştum ben çok faydalı şeyler almıştım kendime iyiki geldin bee sultann:KK19:

yalnız bana sorduklarında ben 4-5 yaşında felandım:KK60:
valla şimdi bile olsa isterim hani:KK49::KK30::KK23:seversin gülüm emin ol:KK69:

bay bay leptop:KK3::KK1:

kısmet işte hayatım:KK6:nasibi yokmuş dünyada...

ya asiyim dediğime bakma,eskiye göre varya süt dökmüş kediyim=)))zaten aramızda çok büyük bi saygı var herşeyden önce.ama kafam atınca vazgeçiyorum işte.kedi gibiyimdir kız valla:KK17:

bende benimkiyle bozuşunca vakit buldumda daldım yine kk ya=)
mesela şu anda sizle yazışıyor olucağıma onunla telde konuşuyodum yada msj laşıyoduk=)

doğduktan sonra seveceğime eminim zaten :KK69:
kknın sevgiliden ayrıldıktan sonra insanı güçlü kılmaya yiten bir yönü var.
ben zaten gururum ve inadımdan dolayı ayrıldıktan sonra arayamam(aramam değil arayamıyorum :KK60:) ama eğer arayan biri olsaydım da kk sayesinde oyalanır aramazdım.

evet ya makyaj kralıçasıı seniiii:KK53:o sayfaları tek tek okumuştum ben çok faydalı şeyler almıştım kendime iyiki geldin bee sultann:KK19:
ciddimi kız:KK66:
oy kurban olurum verene ya:KK69:Allah razı olsun canım benim çok saol:KK54:

evet mis gibi oluyolar :emir_bebek:
2 en yakın arkadaşımın da 1 yaşlarında kardeşleri var. o yüzden onla çok yardımcı oluyolar bana. onların da kardeşlerini başta istememelerine rağmen nasıl sevdiklerini görünce içimdeki sevgisi büyüyo doğmamış kardeşimim :KK69:
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim :KK16:
evde neşe olucak düşünseneee:emir_bebek::KK69:çok zevkli olucak bence:KK66:senin yerine ben heycan yaptım valla:21:
seni öyle oyalıyacakki,sevgilin aklına bile gelmiyecek zamanla:13:sağlıkla gelsin işallah:nazar:

düşün senin bu güçlülüğün rüyama girmişti. seni tanımama rağmen çok sevmiştim hatta kapsama alanı dışında yazıncada üzülmüştüm baya. böyle huylarım vardır. bazılarını tanımadan bile sever kendime yakın hissederim.
bu maske kolaymış baya. diğer maskelerini de eklersen çok sevinirim. kuru ciltten kurtulayım :KK1:
aslında kendime bi peeling yöntemi buldum o da işe yarıyo ama maske istiyorum.

Allah razı olsun bitanem ya:KK17:duygulandırdın beni...çok teşekkür ederim gerçekten...eski hatıralara yer vermemek ve izimi tamamen kaybettirmek adına girmedim siteye.o dönem baya mücadele verdim kendimle.ama çok şükür atlattım:KK48:senin piilingin nasılmış bakim:KK23:eklerim canım,paylaşım yaparız yine.aslını istersen kırıldım biraz konum geyiğe taşınınca,daha paylaşım yapmam demiştim ama dayanamam ben:KK1:eğer birilerinin işine yarıyacak paylaşımlar yapabilirsem ne mutlu bana:KK55:

evde neşe olucak düşünseneee:emir_bebek::KK69:çok zevkli olucak bence:KK66:senin yerine ben heycan yaptım valla:21:
seni öyle oyalıyacakki,sevgilin aklına bile gelmiyecek zamanla:13:sağlıkla gelsin işallah:nazar:

Allah razı olsun bitanem ya:KK17:duygulandırdın beni...çok teşekkür ederim gerçekten...eski hatıralara yer vermemek ve izimi tamamen kaybettirmek adına girmedim siteye.o dönem baya mücadele verdim kendimle.ama çok şükür atlattım:KK48:senin piilingin nasılmış bakim:KK23:eklerim canım,paylaşım yaparız yine.aslını istersen kırıldım biraz konum geyiğe taşınınca,daha paylaşım yapmam demiştim ama dayanamam ben:KK1:eğer birilerinin işine yarıyacak paylaşımlar yapabilirsem ne mutlu bana:KK55:

ciddiyim tabi kuu :KK48:valla bak seni her ne kadar taımıyo olsamda ozaman da çok seviyodum ve senin olduğunu tahmin etmiştim kaç defada özelden yazdımm neyse şimdi oralara girmeyelim ozaman sultan bacıı :KK1:dimi hele bi paylaşım yapma yapıcan tabi kızz bizde yaparız gecen ben avondan papatya maskesi ısmarladım duş jellerinden filan gelsin ya sabırsızlanıyorum işte:KK66:

sağlon kızlar :KK16: sağlıcakla gelir inşallah. doğsun hep birlikte severiz kk kızı olur.
hiç sorma ya şuan benim salya sümük ağlıyo olmam lazımdı. dün bi şarkı bile mafetmişti beni ama annemin hamilelik haberini aldıktan sonra içim umutla doldu :KK16: allahın bi lutfudur belkide :44:
veriyim tabi peeling tarifimi :KK37: arko nem sabun aldım. önce yüzümü onunla köpürtüyorum sonra elime azıcık toz şeker alıp onunla ovuyorum. siyah nokta falan ne varsa çıkartıyo. mis gibi oluyo yüzüm. kaymak gibi :KK16: bu esmer halimle biraz kara kaymak oluyo ama :KK53: benim cildim feci kurudur. ama bu peelingten sonra 3 gün bile nemli kalıyo.

Son düzenleme:
images

ceydamızın minicik kardeşi için:emir_bebek::emir_bebek: :nazar:
anne karnına hoşgeldin minik melek:KK69:

kızlar dün trençkot aldım pembe dolaba ekledim ama burayada ekleyeyim $Fotoğraf0061.jpg $Fotoğraf0060.jpg $Fotoğraf0058.jpg elbisemi de 20 liraya aldım bu yazlık ayakkabıları burada kızlarda çok gördüm ama istanbulda buldum :KK52:

X