- 6 Şubat 2010
- 940
- 131
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim 300 kişi yemekli. Oradak bayan bize iniş yaparken bir çiftin görüntülerini izletti.Gelin önden damat arkasından iniyor. Bayağı dikkatli şekilde tabii:)İnşallah istediğimiz şekilde geçer bizim düğünler. Seninki bitsin hayırlısıyla mutlaka paylaş buradan bizimle yorumlarını olur mu? :)
Bizim 300 kişi yemekli. Oradak bayan bize iniş yaparken bir çiftin görüntülerini izletti.Gelin önden damat arkasından iniyor. Bayağı dikkatli şekilde tabii:)İnşallah istediğimiz şekilde geçer bizim düğünler. Seninki bitsin hayırlısıyla mutlaka paylaş buradan bizimle yorumlarını olur mu? :)
ben orda çok düğüne katıldım kızlar:)hayrlı olsn inşallah,çok sevindm sizin adınızaa:)orda düğün yapmak herkese nasip olmz...ben çok organizasyona katıldım orda,fasıl ekibi muhteşem,o olmasa bile normal çalan müzik bile oranın ambiansyla okadr güzel bi hal alıyoki...hiç tereddüt etmeyin...merak ettiğinz bişey varsa sorabilrsinizde...guclubacismile
Sen bu söylediklerini söyleme nişanlına ya adamın eli ayağı iyice dolaşacak birbirine:)Düşmeyeceği varsa da düşer oradan Allah korusun:)
kızlar merhaba bende baktım biraz önce güzel ama masa süslemelerini begenmedim hep bordomu yoksa sadece siteyemi bu rengini koymuşlar ?