• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sultan sarnıç

Canım ben de bordo sandalyeleri beğenmediğimden beyaz giydirecekler düğünde. O kadar fiyat atmıyor ama diğer yerlere göre. Ben birkaç yer gezmiş biri olarak söyleyebilirim rahatlıkla bunu. İnsanı yolmaya çalışmıyorlar. Tavsiye ediyorum burayı şiddetle.

Esinnn02 benim en çok merak ettiğim fasıl ekibi nasıl eğlendirebiliyor mu? Bir de yemekleri iyi mi? Görünüşte güzel ama tadı endişelendiriyor beni.Yanıtlarsan çok memnun olurum:)

aydacm canm ben bitane fasıl ekibine denk geldm,o süperdi,hem fasılını,hem oynatmasını çok iyi yapıyolardı...ama bikaçtane seçenek varmıdr onu bilemem tabi...
ama yemekleriyle ilgili gönül rahatlığıyla onay verebilirm...heleki körili bi tavuğu varki sormaa:)) ben çok beyeniyorum ya orayı..:)

rica ederim tatlmm;)) inşallah içine en sinecek şeklde geçer ya...bende şimdi o hazrlklar içindeyim,insan hiçbişey eksik olmasın istyor...bakalım...Allah'ım inşallah yardm edecek...

benimde fasıl olcak kızlar , sadece tek grup önerdiler , zaten işletmecisi ile aramız cok iyi hatta nedense nişanlımı daha cok seviyor :D bikaç grup önermedi yani ben ayarlıyorum rahat olun süper olcak dedi...az kaldı kızlar bilgi veririm düğünden sonra ;)

Canım çok sevindim inşallah iyidir fasıl ekibi.Ben de fasılı istiyorum ama eğlenceli olur mu diye düşünüyordum.En azından sen deneyip yorum yaparsın.Hayırlı olsun:)

Esinn senin düğünün nerede olacak, Sarnıç'ta mı senin de? Bir bayan var orada yetkili zaten yıllardır da o ilgileniyormuş öyle söylediler. İlgili bir bayan sağolsun.

sağolun kızlar :) aydadım ben kobay olarak sana yorumlarımı bildiricem :D ama kesin süper diyor..

esincim tanıdığım Lemis hanım cnm zaten en yetkili kişi kendisi..Bu arada benim düğün 16 ekim , nişanla arası sadece 2,5 ay oluyor yani..Nişanda düğün formatındaydı zaten offff patlıcam :D

merhaba canlarm;)) evet lemis hanm benmde tanıdığm kişi cnm...
benm şimdi daha nişan oluyo canm,nişanda diilde düğünde istyoruz orda yapmayı kısmetse...ikiside aynı yerde olmasn dedik,düğüne daha bi yakışr sarnıç dedk,tabi herşeyden önce kısmet orasıda...ama çok isteyeceğim kesin;)
fotoğraf servisininde iyi olacağına emin olabilrsin buarada pericimyerimseniben

Sağol canım hepimiz için hayırlı olsun...Çok detaylıymıs bu işler , bizim düğün nişan arası sadece 2,5 ay oluyor gerginiz yani...Nişanım cok güzeldi umarım bu da iyi olur..Öpüyorum hepinizi

Back