• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sultan sarnıç

Merhaba Perimsin ve ayda83 düğünüm için sultan Sarnıçı araştırıyordum tesadüf burada yorumlarınızı okudum.Hafta sonu görüşmeye gidicez.Siz tecrübe edinmiş kişiler olarak tavsiye edermisiniz acaba cvp larınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden Tşk...

Sevgi, biz de çok memnun kaldık.Çok ilgileniyorlar ama müzik grubunu kendin getirmeni tavsiye ederim.Fasıl çok eğlendiremiyor.Kolay gelsin.Soracağın bir şey olursa sor bize. Tecrübeyle sabittir.

kızlar benimde mayıs ayında sultan sarnıçta olacak kokteyl şeklinde ve gündüz saatinde bu benim kafam karıştırıyo gerçi nikahta orda kıyılacak hani hareketli geçecek ama yine de tereddütlerim var gündüz orada düğüne giden birileri varmı ? yardım edin ne olur kafam çok karıştı:59::59:

Çok teşekkürler...Biz 10.000 TL ye tuttuk..Peşin ödedik.
kokteyl menü aldık cünkü 500 kişilik olsun istedik.Daha detaylı yemekli 300 kişi de aynı fiyat ama kişi sayısı bizim için yetersizdi...Ama muhtesem biryer muhakkak görülmesi gerekiyor..1600 yıllık tarih..ınanılmaz bir ambians var...Bu menüde de çok şey var..Köfte,çeşitli kanepeler,paçanga böreği,pasta ve.. ıçki limitsiz fiyatı.

içki limitsiz demişsin canım ama nette alkol yok diyor acaba var mı belki koymuşlardır bir umut bize alkollü yer lazım alkollü olunca da fiyatlar uçuveriyor :36:

içki limitsiz demişsin canım ama nette alkol yok diyor acaba var mı belki koymuşlardır bir umut bize alkollü yer lazım alkollü olunca da fiyatlar uçuveriyor :36:

Alkol yok canım daha doğrusu tarihi bi mekan olduğu için izin vermemişler tümden alkol yok orda yani.Diğer aklına gelen tüm alkolsüz içecekler sınırsız.Biz nişanı alkollü yaptık o yüzden düğünde olmasın dedik.Hem maliyet çıkıyor ki zaten 10 bin gibi bi bedel ödedik.Hemde biz trakyalı olduğumuzdan içki normalin 5 katında içiliyor :)) Sana Topkapı eresin hoteli önerebilirim.Görümcem evledi geçen hafta içkili bol eğlenceli çok şık bir mekan.

Alkol yok canım daha doğrusu tarihi bi mekan olduğu için izin vermemişler tümden alkol yok orda yani.Diğer aklına gelen tüm alkolsüz içecekler sınırsız.Biz nişanı alkollü yaptık o yüzden düğünde olmasın dedik.Hem maliyet çıkıyor ki zaten 10 bin gibi bi bedel ödedik.Hemde biz trakyalı olduğumuzdan içki normalin 5 katında içiliyor :)) Sana Topkapı eresin hoteli önerebilirim.Görümcem evledi geçen hafta içkili bol eğlenceli çok şık bir mekan.

bilgi için teşekkür ederim canım içkili olunca zaten fiyat nerdeyse 2 katına çıkıyor napıcam bilmiyorum valla aslında kır düğünü istiyorum da bakalım kısmet artık daha çok var zaten de ben fazla heycanlıyım :52:

26 kasımda düğünümüz vardı, her şey mükemmeldi..Sultan Sarnıç çalışanlarıyla, fotografçısıyla,müzikleriyle, yemekleriyle her şeyiyle çok profesyoneldi,
kaptanından personel şefine çok ilgili ve yardımcıydılar..mekan zaten çok güzel..kesinlikle tavsiye ederim.

26 kasımda düğünümüz vardı, her şey mükemmeldi..Sultan Sarnıç çalışanlarıyla, fotografçısıyla,müzikleriyle, yemekleriyle her şeyiyle çok profesyoneldi,
kaptanından personel şefine çok ilgili ve yardımcıydılar..mekan zaten çok güzel..kesinlikle tavsiye ederim.

Canım hayırlı olsun mutluluklar dilerim.
Fiyatla ilgili bilgi verebilir misin?:kkk:

Tesekkur ederim canim :)
yemekli menuydu bizimki ve haftasonu aksam oldugu icin fiyatta bir indirim olmadi ama oglen kokteyl olursa yardimci olabileceklerini soylemislerdi. Biz mayis ayinda tutmustuk mekani. fiyatlar degismis olabilir. Umit Bey var cok yardimci oluyor. onlara sorarsan daha dogru bir cevap alirsin. Emin ol ama soylenen fiyat oluyor ekstra masraf cikarmiyorlar:) abim de bir sure once evlendi baska bir yer tutmustu ve cok fazla ek masraf cikarmisti mekan..:19:

Arkadaşlar Sultan sarnıçta 300 kişilik en düşük fiyatla olan yemekli bir düğün ne kadara mal olur acaba ? Ya da koktely olsa ne gibi ikramlar veriliyor yeterli olur mu ? Hafta sonu için soruyorum bu arada

Son düzenleme:
Biz de geçen eylülde düğünü Sultan Sarnıçta yaptık çok ilgileniyorlar özellikle Ümran hanım... pazar gündüzdü yer altında olduğu için saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz, akşam düğünü olunca millet kalkalım yarın okul var vs denince düğünün sonuna az kişi kalıyor... gündüz olunca indirim de yapıyorlar...

Back