Şulenin tencere modelini seçiyoruz :)))

Hangi model

• domino

OY: 19 67,9%
  • nice

OY: 9 32,1%

• Ankete Katılan
    28

Güle güle kullan tatlım.. Sevindim adınaa :) Acele etmek yokk bakk hem kırmızı aldınn hem de 250 tl yee :) Kargoya ne kadar verdin tatlım?

ya canımmm sağoll aynen acele etmeyip pusuya yatarsak güzel fırsatlar çıkıyor kargo 8 tl canım 258 tl ye geldi ama olsun değer

canımmm hayırlı olsunnnn buda çıktı aradan
en güzel yemekler Hisar'la pişer

Şuleee senin tencerelere baktıktan sonra Monaco kalmış aklımdaa benimde..
fırsat mağazasında 370 TL. %17 indirimli acaba bu modelde seninki gibi 250 gibi bi fiyata düşermii :44:

acelem yok zaten :))

Şuleee senin tencerelere baktıktan sonra Monaco kalmış aklımdaa benimde..
fırsat mağazasında 370 TL. %17 indirimli acaba bu modelde seninki gibi 250 gibi bi fiyata düşermii :44:

acelem yok zaten :))

Canım benim ben dominonun düşeceğini hiç tahmin etmiyordum. bi baktım mail geldi ( bu arada mailim cepte kurulu allahtan yoksa bilgisayardan girip bakana kadar biterdi ) oyüzden bilemiyorum ki monacoda düşer mi acelen yoksa bekle derim bende çok güzel indirimler oluyor. ama yok ben beklemem dersen bak bu sitedede 300 tl canım :)
Hisar Monaco Goldenline 9 Parça Tencere Seti

ooo bu fiyatta iyiymiş canım yaa benim hiiiç acelem yok hatta temizlik robotumun son iki taksiti kaldı ( 250*2 ) bu bittikten sonra tek çekim olarakta alabilirim bi kerede ödemiş olurum

ooo bu fiyatta iyiymiş canım yaa benim hiiiç acelem yok hatta temizlik robotumun son iki taksiti kaldı ( 250*2 ) bu bittikten sonra tek çekim olarakta alabilirim bi kerede ödemiş olurum

Olabilir tabi kendini sıkıntıya sokma bence de taksitler yığılınca insan hareket edecek alan bulamıyor valla ya benimde almak istediğim çok şey var ama dört bir yanım taksit oldu 

haklısın canımm hem şimdi gönlüm bahama gri ye kaydı :))) şıp sevdimiyim neee :)))

haklısın canımm hem şimdi gönlüm bahama gri ye kaydı :))) şıp sevdimiyim neee :)))

Yok canım ya ben golddan başladıf sedeften geçtim en son kırmızı aldım yani seninkide normal merak etme ama gri alma derim bence sönük duruyor gibi geliyor bana

Canım aldığım döküm tencere seti kırmızı o yüzden kırmızı düşünmüyorum şimdilik
ama vakit çok daha kimbilir ne modeller beğenicem:44:

Yaaaa kızlar tencerelerim dün akşam geldi büyük bir heyecenla kutuyu açtım, birde ne görüm sapları siyah olanlardan yollamışlar. Siparişim kırmızı faturada kırmızı yazıyor nasıl böyle bir hata yaparlar moralim çok bozuk direk mail attım bakalım ne cvp verecekler

Evet evet Pelin hanım sabah hemen aradı yanlışlık için özür diledi ve kırmızısını göndereceklerini belirtti , ilgililer sağolsunlar

aynen canım vaktın varsa acele etme derim ben hem bu dökümler çok güzelmiş nerden kaça aldın

teşekkür ederim canım Falez Slico Cast tencere seti 250 ye almıştım şimdi 200 e kadar inmiş fiyatı

beklemedeyim bende çelik setim için :)

kırmızıları geldiğinde yorumlarını alalım canımmmm

kırmızıları geldiğinde yorumlarını alalım canımmmm

kırmızılarım kargoda pazartesi gelmiş olur canım. bugün siyahları kurye gelip evden aldı gerçek sahibine götürecek bakalım bu işide boylelikle kapatmış olucaz inşallah :) gelince fikirlerimi paylaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…