Güle güle kullan tatlım.. Sevindim adınaa :) Acele etmek yokk bakk hem kırmızı aldınn hem de 250 tl yee :) Kargoya ne kadar verdin tatlım?
ya canımmm sağoll aynen acele etmeyip pusuya yatarsak güzel fırsatlar çıkıyorkargo 8 tl canım 258 tl ye geldi ama olsun değer
8 tl nin lafı olmazzBelki bugün gelir tencerelerinn
Şuleee senin tencerelere baktıktan sonra Monaco kalmış aklımdaa benimde..
fırsat mağazasında 370 TL. %17 indirimli acaba bu modelde seninki gibi 250 gibi bi fiyata düşermii :44:
acelem yok zaten :))
Canım benim ben dominonun düşeceğini hiç tahmin etmiyordum. bi baktım mail geldi ( bu arada mailim cepte kurulu allahtan yoksa bilgisayardan girip bakana kadar biterdi) oyüzden bilemiyorum ki monacoda düşer mi acelen yoksa bekle derim bende çok güzel indirimler oluyor. ama yok ben beklemem dersen bak bu sitedede 300 tl canım :)
Hisar Monaco Goldenline 9 Parça Tencere Seti
ooo bu fiyatta iyiymiş canım yaa benim hiiiç acelem yok hatta temizlik robotumun son iki taksiti kaldı ( 250*2 ) bu bittikten sonra tek çekim olarakta alabilirim bi kerede ödemiş olurum
haklısın canımm hem şimdi gönlüm bahama gri ye kaydı :)))şıp sevdimiyim neee :)))
canım aldığım döküm tencere seti Eki Görüntüle 373553 kırmızı o yüzden kırmızı düşünmüyorum şimdilik
ama vakit çok daha kimbilir ne modeller beğenicem:44:
bahama-gold kulpları acısından raat edersın içi doluyken
aynen canım vaktın varsa acele etme derim ben hem bu dökümler çok güzelmiş nerden kaça aldın
Yaaaa kızlar tencerelerim dün akşam geldi büyük bir heyecenla kutuyu açtım, birde ne görüm sapları siyah olanlardan yollamışlar. Siparişim kırmızı faturada kırmızı yazıyor nasıl böyle bir hata yaparlar moralim çok bozuk direk mail attım bakalım ne cvp verecekler
kırmızıları geldiğinde yorumlarını alalım canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?