İnşallah canım benim aldığımda indirimler hafta sonu oluyordu artık hafta içide oluyor demek bu akşam alacaksanız. Ben çok memnunum rengine aşık olup aldım resmen görsen ona uygun mause çanta falan seçiyorum mağazada satıcılarda bana bakıyor tuhaf tuhaftabi erkek için olmaz bu renk siyahini beğenir inşallah
Vay baba ya süperayyy şu sipora benimde başlamam lazım rejim yapıyorum bu ara bakalım 1 haftaya falan yürüyüşe başlarım diyorum benimki kilo vermek için bi 10 kilo falan fazlalığım var aslında 15 idi ama 4 kilosunu verdim
inşallah canım benim aldığımda indirimler hafta sonu oluyordu artık hafta içide oluyor demek bu akşam alacaksanız. Ben çok memnunum rengine aşık olup aldım resmen görsen ona uygun mause çanta falan seçiyorum mağazada satıcılarda bana bakıyor tuhaf tuhaftabi erkek için olmaz bu renk siyahini beğenir inşallah :
ooo süpermişşş bende ablamların yanında sosyal aktivitem olsun diye başladım
6 ayı geçti onlar bıraktı ben oralı oldum :) diyet yok sadece spor 5 kg. gitti 6 ayda
ooo süpermişşş bende ablamların yanında sosyal aktivitem olsun diye başladım
6 ayı geçti onlar bıraktı ben oralı oldum :) diyet yok sadece spor 5 kg. gitti 6 ayda
ama cidden rengı çok güzelmiş senınkının :) tabıı biz artık ister istemez siyah alıcazz :)
ınsallah sorun yasamayız laptoplarda ısınma sorunu cok fazla oluyor
onun ıcın ınce eleip sık dokuyoruz kaç laptop eskıttık bılmıorm :) hepsi biyerden sonra
aşırı ısınıyo :)
eveeeetttttt tencerelerime kavuştum sonunda
gerçekten beklediğimden güzel çıktılar , kırmızı çok yakışmış birde böyle s,imli gibi duruyor çok hoş. ve kullanışlı sanırım tavsiye ederim kızlaaarrrrrrr
eveeeetttttt tencerelerime kavuştum sonunda
gerçekten beklediğimden güzel çıktılar , kırmızı çok yakışmış birde böyle s,imli gibi duruyor çok hoş. ve kullanışlı sanırım tavsiye ederim kızlaaarrrrrrr
çooook sevindim canımmm güzel günlerde kullanen güzel yemeklerini pişir içindeee :104:
spora bizim orda Kayışdağı'nda bi salona gidiyorum canım...
Bu arada mahalledeki bi mağazaya Kütahya porselenin 24 parçalık yemek takımları geldi
desensiz beyaz kenarları kabarık nasıl anlatsam 50 TL. ye günlük sade almak isteyenler için çok idealdi
bende çok beğendim yani evdeki 80 küsür parçalık günlük yemek takımım + 12 kişiliğe tamamladığım romance takımlarım olmasa alırdım ondan 2 set
ya benim şimdi 2 tane 12 kişilik yemek takımım oldu (ki romanceleri misafirdede kullanmak isteyebilirim çünkü çok sevdim)
erkek tarafıda getiriyor yemek tk. benim misafirlik bi 12 kişilik daha almama gerek yok değilmi yaaa :44:
iyi günlerde kullan
Sevallllll allah aşkına kendine bi dur deee:92: Bence başka takım alma bak romanslarda çokgüzel bide 12 kişiliğe tamamlamışsın çok özel misafirlerin olmadıkça onları kullanırsın hep yani büyük takım alma günlük romance ları kullanıcaksın ama sürekli kullanıcan için değişiklik olsun diye 6 kişilik bişi alabilirsin mesela o küyahyaları çok beğendiysen yada renkli bişilerde olabilir sen bilirsin
bu arada tencerelerime iyi dileklerine teşekkür ederim. Bende kayışdağına çok yakın çalışıyorum iş yerim tem yanyoö üzerinde eskide eve hep o yoldan giderdim üniversitenin olfduğu caddeden
teşekkür ederim çok çok daha güzelleri sizlerin olsun
hadi yaa üniversiteye yakınım ben :))) bu arada flash belleğim geldiiii
birdeee çok beğendiğim sonra kafamın karıştığı hisar sitede indirimli annecime alıcam sanırım canımmm
evett artık sıra tencerelere gelsin yemek tk. almayayımm ben
Cici belleğin hayırlı olsun
Evet gördüm monocoyu indirime sokmuşlar alannene alıcaksan kendinde test etmiş olursun kullanımı nı deneyim olur negüzel :)
ivettt beğenirsem bi dahaki indirime kendime alırımmmm :)
şimdi arayıp ne renk istersin diye sorucam :)
annecimde herşeyin en iyisine layıkkk
ivettt beğenirsem bi dahaki indirime kendime alırımmmm :)
şimdi arayıp ne renk istersin diye sorucam :)
annecimde herşeyin en iyisine layıkkk
Bence grisini al canım :))
slm yazdığını okudum da bizde evde tombik midi 3 lü tenceresini kullanıyoruz korkmazın hiç menun değiliz daha 2 yıl bile olmadan tencere dipleri hep lekelendi makinaya attığımızda ise içlerinde kararma oldu korkmazın birtek çatal kaşığını öneriyorlar hisar çok iyi bir marka
annecim görmedi siyah olsun dedi bende griyide beğendim golduda deyincede gri olsun dedi Eki Görüntüle 376263
annecimin yeni tencereleri hayırlı olsunnn :))
Çok yerinde bir tercih olmuş canım.Annen sağlıkla,afiyetle kullansın bunları.Allah başımızdan hiç eksik etmesin annelerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?