Şulenin tencere modelini seçiyoruz :)))

Hangi model

• domino

OY: 19 67,9%
  • nice

OY: 9 32,1%

• Ankete Katılan
    28

ooo süpermişşş bende ablamların yanında sosyal aktivitem olsun diye başladım
6 ayı geçti onlar bıraktı ben oralı oldum :) diyet yok sadece spor 5 kg. gitti 6 ayda

ama cidden rengı çok güzelmiş senınkının :) tabıı biz artık ister istemez siyah alıcazz :)

ınsallah sorun yasamayız laptoplarda ısınma sorunu cok fazla oluyor

onun ıcın ınce eleip sık dokuyoruz kaç laptop eskıttık bılmıorm :) hepsi biyerden sonra

aşırı ısınıyo :)

ooo süpermişşş bende ablamların yanında sosyal aktivitem olsun diye başladım
6 ayı geçti onlar bıraktı ben oralı oldum :) diyet yok sadece spor 5 kg. gitti 6 ayda

benim ilk laptopum :) oyüzden pek fazla bilgim yok ısınma konusunda ama bende bunu alırken bayağı araştırdım. saatlerce kullanınca mutlaka ısınma olur fan falan kullanmak lazım dediler ama ben zatan 1-2 saatten fazla kullanmadığımdan sorunsuz ilerliyorum.

eveeeetttttt tencerelerime kavuştum sonunda

gerçekten beklediğimden güzel çıktılar , kırmızı çok yakışmış birde böyle s,imli gibi duruyor çok hoş. ve kullanışlı sanırım tavsiye ederim kızlaaarrrrrrr

çooook sevindim canımmm güzel günlerde kullan en güzel yemeklerini pişir içindeee :104:

spora bizim orda Kayışdağı'nda bi salona gidiyorum canım...
Bu arada mahalledeki bi mağazaya Kütahya porselenin 24 parçalık yemek takımları geldi
desensiz beyaz kenarları kabarık nasıl anlatsam 50 TL. ye günlük sade almak isteyenler için çok idealdi
bende çok beğendim yani evdeki 80 küsür parçalık günlük yemek takımım + 12 kişiliğe tamamladığım romance takımlarım olmasa alırdım ondan 2 set
ya benim şimdi 2 tane 12 kişilik yemek takımım oldu (ki romanceleri misafirdede kullanmak isteyebilirim çünkü çok sevdim)
erkek tarafıda getiriyor yemek tk. benim misafirlik bi 12 kişilik daha almama gerek yok değilmi yaaa :44:

Sevallllll allah aşkına kendine bi dur deee:92: Bence başka takım alma bak romanslarda çokgüzel bide 12 kişiliğe tamamlamışsın çok özel misafirlerin olmadıkça onları kullanırsın hep yani büyük takım alma günlük romance ları kullanıcaksın ama sürekli kullanıcan için değişiklik olsun diye 6 kişilik bişi alabilirsin mesela o küyahyaları çok beğendiysen yada renkli bişilerde olabilir sen bilirsin

bu arada tencerelerime iyi dileklerine teşekkür ederim. Bende kayışdağına çok yakın çalışıyorum iş yerim tem yanyoö üzerinde eskide eve hep o yoldan giderdim üniversitenin olfduğu caddeden

iyi günlerde kullan

teşekkür ederim çok çok daha güzelleri sizlerin olsun

hadi yaa üniversiteye yakınım ben :))) bu arada flash belleğim geldiiii
birdeee çok beğendiğim sonra kafamın karıştığı hisar sitede indirimli annecime alıcam sanırım canımmm
evett artık sıra tencerelere gelsin yemek tk. almayayımm ben

Cici belleğin hayırlı olsun

Evet gördüm monocoyu indirime sokmuşlar alannene alıcaksan kendinde test etmiş olursun kullanımı nı deneyim olur negüzel :)

Cici belleğin hayırlı olsun

Evet gördüm monocoyu indirime sokmuşlar alannene alıcaksan kendinde test etmiş olursun kullanımı nı deneyim olur negüzel :)

ivettt beğenirsem bi dahaki indirime kendime alırımmmm :)
şimdi arayıp ne renk istersin diye sorucam :)
annecimde herşeyin en iyisine layıkkk

ben o madeli bilmiyorum ama benim kide korkmaszın 5 yıllık evliyim daha altının bile ciflemedim ne de kendisini parıl paıl leke tutumuyor çok memnunum hatta bir takım yetmiyor artık bana ikinci set içinde kesinlikle korkmazdan bakıyorum..çatal bıçagında katılıyorum sana

canım ben hisarı bayinde hepsine bakmıştım... zevk ve tercih meselei tabii... bizim evde en çok sıkıntı çektiğimiz konu uzun büyük kulplar yerleştirirken ve ocakta çok yer kaplıyor bunu bir düşün derim... ve renk olarak ben ilk günden beri gold olanları beğeniyodum... o yüzden çeyizime bahama modelini aldım.. daha kullanmadım çeyiz olduğu için deneyimimde olsaydı aktarırdım.. ama en son modelde gayet güzel...bide güveç tarzı tencereler çorbalar için daha iyi oluyor karıştırırken falan dökülmeleri en aza indiriyor...

Çok yerinde bir tercih olmuş canım.Annen sağlıkla,afiyetle kullansın bunları.Allah başımızdan hiç eksik etmesin annelerimizi.

Amiiin canım bu arada kargo bedeli 9,5 ile 278,50 olarak satın aldım

Şuleeeee bak notebook yine ertelendi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…