Şulenin tencere modelini seçiyoruz :)))

Hangi model

• domino

OY: 19 67,9%
  • nice

OY: 9 32,1%

• Ankete Katılan
    28

yaa bende çeyizime günlük ufak olsun diye çok araştırdıktan sonra tombikleri almıştım çok beğenerek :44:

nolcak şimdii

:) benimde gönlüm monacodan sonra bahama ya kaymıştı şimdi monaco indirimli olunca anneme aldım evde kullanıcaz kendim için daha sonra düşünücem :)

yaa bende çeyizime günlük ufak olsun diye çok araştırdıktan sonra tombikleri almıştım çok beğenerek :44:

nolcak şimdii

Canım üzülme bu işler biraz şans işi.Çok iyi diyen de oluyor demeyende.Bende küçük tencere alacagım ama Hisardan begendım.

Amiiin canım bu arada kargo bedeli 9,5 ile 278,50 olarak satın aldım

Şuleeeee bak notebook yine ertelendi :26:

Canım hayırlı olsun güle güle kullansın annnen. Olsun notebookta 2 ay sonra olur önemli olan annenin gönlü olsun

Canım hayırlı olsun güle güle kullansın annnen. Olsun notebookta 2 ay sonra olur önemli olan annenin gönlü olsun

aynen öyle canım :) zaten dediğim gibi spordan bi hafta sonu bakabilirim nete ondada evdekiyle idare edeceğim bir süre daha :)

bu ne hız tencere takımımız evde kızlarrr Eki Görüntüle 377592

anneme aç bak hemen dedim baktı çok güzeeel dedi :)
birde bugünkü kampanyayı söyledim beğendiysen al uygun dedi :)
milenyumu beğendim nasıl sizceeee??

Son düzenleme:

Canım güzel günlerde kullanın sende görünce fikirleri ni paylaşırsın bizimle kendinede almayı düşünür müsün ?

ç.k.b. takımı kampanyası banada uygun geldi ama ben mercury sateni bekliyorum gerçi satenlerle ilgili olumsuz yorum çok ama olsun ben inatla saten alıcam valla daha şık duruyor

Şuleeee içimdeki şey canlandı :119: indirimi görünce dayanamadı veeee göreceğiniz üzere milenyum tükendi çünkü 1 adet stoğu olan ürünü ben aldıııım

100 yıl garantili çatal bıçak takımımda alınmış bulunmaktaaaa

senin beğendiğin modelde güzelmiş canımm

Güle güle kullan canım.Valla fırsat magazası kadınlar kulubundeki bayanlarla geçiniyor.Bize ayrı indirim yapmalılar bence :)))
Bende küçük tencerelerimi dün ordan aldım diğer tencerelerimi de ordan almıstım :)) Sonra da mambayı almayı düşünüyorum

Anammmmm sevalllll hayırlı olsun kuzum çok sevindim senin adına beğendiğin modeli çok uyguna aldın :13:

güzel günlerde sevgi dolu yemekler pişir tatlım :104:

yalnız hızına yetişemiyoruuummmmm

Anammmmm sevalllll hayırlı olsun kuzum çok sevindim senin adına beğendiğin modeli çok uyguna aldın :13:

güzel günlerde sevgi dolu yemekler pişir tatlım :104:

yalnız hızına yetişemiyoruuummmmm

sağol canımm benim aklımda hiç yoktu takiiii burdan fırsat sitesini öğrenip fırsatları görene kadar
(site hem çok uygun hem çok hızlı şaşkınım) daha yemek yapmasını bilmiyorummm
aslında hiç model araştırmamıştım ama kafamdaki modele yakın bu model, pişman olursam fırsatlardan başka bişey beğenirsem bunu anneme veririm
nede olsa ortada fol yok yumurta yok

daha yemek yapmasını bilmiyorummm

BU SÖZE BAYILDIM İŞTE :)

SEN EKİPMANLARI ALDA YEMEK İŞİ KOLAY CANIM

daha yemek yapmasını bilmiyorummm

BU SÖZE BAYILDIM İŞTE :)

SEN EKİPMANLARI ALDA YEMEK İŞİ KOLAY CANIM

hahaha valla ne yapıcam ben ama çok güzel tiremisu kek poğça yapabiliyorum

bu arada böyle büyük şeyleri eve kargolatıyorum annem annaneme bakmaya gidiyo kargolarıda babam alıyo
ben çok utanıyorum çeyiz alıyorum görüyo diyeee tuhaf...:26:

bideeee işler biriktikçe birikti hahaha

ahh babalar ahhh

hahaha alışverişten çalışmaya fırsat bulamıyon valla hadi dön işinede kovulmayalım taksitleri kim ödeyecek sonraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…