slm yazdığını okudum da bizde evde tombik midi 3 lü tenceresini kullanıyoruz korkmazın hiç menun değiliz daha 2 yıl bile olmadan tencere dipleri hep lekelendi makinaya attığımızda ise içlerinde kararma oldu korkmazın birtek çatal kaşığını öneriyorlar hisar çok iyi bir marka
Amiiin canım bu arada kargo bedeli 9,5 ile 278,50 olarak satın aldım
Şuleeeee bak notebook yine ertelendi :26:
canım ben hisarı bayinde hepsine bakmıştım... zevk ve tercih meselei tabii... bizim evde en çok sıkıntı çektiğimiz konu uzun büyük kulplar yerleştirirken ve ocakta çok yer kaplıyorbunu bir düşün derim... ve renk olarak ben ilk günden beri gold olanları beğeniyodum... o yüzden çeyizime bahama modelini aldım.. daha kullanmadım çeyiz olduğu için deneyimimde olsaydı aktarırdım.. ama en son modelde gayet güzel...bide güveç tarzı tencereler çorbalar için daha iyi oluyor karıştırırken falan dökülmeleri en aza indiriyor...
yaa bende çeyizime günlük ufak olsun diye çok araştırdıktan sonra tombikleri almıştım çok beğenerek :44:
nolcak şimdii
Canım kargo 7 tl ydi aslında pahalandırmıslar mı ne :S
Amiiin canım bu arada kargo bedeli 9,5 ile 278,50 olarak satın aldım
Şuleeeee bak notebook yine ertelendi :26:
Canım hayırlı olsun güle güle kullansın annnen. Olsun notebookta 2 ay sonra olur önemli olan annenin gönlü olsun
bu ne hız tencere takımımız evde kızlarrr Eki Görüntüle 377592
anneme aç bak hemen dedim baktı çok güzeeel dedi :)
birde bugünkü kampanyayı söyledim beğendiysen al uygun dedi :)
milenyumu beğendim nasıl sizceeee??
Canım güzel günlerde kullanın sende görünce fikirleri ni paylaşırsın bizimle kendinede almayı düşünür müsün ?
ç.k.b. takımı kampanyası banada uygun geldi ama ben mercury sateni bekliyorum gerçi satenlerle ilgili olumsuz yorum çok ama olsun ben inatla saten alıcam valla daha şık duruyor
Şuleeee içimdeki şey canlandı :119: indirimi görünce dayanamadı veeee göreceğiniz üzere milenyum tükendi çünkü 1 adet stoğu olan ürünü ben aldıııım
Eki Görüntüle 377662
100 yıl garantili çatal bıçak takımımda alınmış bulunmaktaaaa
senin beğendiğin modelde güzelmiş canımm
Şuleeee içimdeki şey canlandı :119: indirimi görünce dayanamadı veeee göreceğiniz üzere milenyum tükendi çünkü 1 adet stoğu olan ürünü ben aldıııım
Eki Görüntüle 377662
100 yıl garantili çatal bıçak takımımda alınmış bulunmaktaaaa
senin beğendiğin modelde güzelmiş canımm
Anammmmm sevalllll hayırlı olsun kuzum çok sevindim senin adına beğendiğin modeli çok uyguna aldın :13:
güzel günlerde sevgi dolu yemekler pişir tatlım :104:
yalnız hızına yetişemiyoruuummmmm
tencere takımında ÇKB takımında çok güzelgüle güle kullan
sağol canımm benim aklımda hiç yoktu takiiii burdan fırsat sitesini öğrenip fırsatları görene kadar
(site hem çok uygun hem çok hızlı şaşkınım) daha yemek yapmasını bilmiyorummm
aslında hiç model araştırmamıştım ama kafamdaki modele yakın bu model, pişman olursam fırsatlardan başka bişey beğenirsem bunu anneme veririm
nede olsa ortada fol yok yumurta yok
teşekkür ederim canımm yanlız tencereler anneme yani şimdiki evime
çkb lar çeyize geleceğe
daha yemek yapmasını bilmiyorummm
BU SÖZE BAYILDIM İŞTE :)
SEN EKİPMANLARI ALDA YEMEK İŞİ KOLAY CANIM
hahaha valla ne yapıcam ben ama çok güzel tiremisu kek poğça yapabiliyorum
bu arada böyle büyük şeyleri eve kargolatıyorum annem annaneme bakmaya gidiyo kargolarıda babam alıyo
ben çok utanıyorum çeyiz alıyorum görüyo diyeee tuhaf...:26:
bideeee işler biriktikçe birikti hahaha
ahh babalar ahhh
hahaha alışverişten çalışmaya fırsat bulamıyon valla hadi dön işinede kovulmayalım taksitleri kim ödeyecek sonraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?