• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şulenin tencere modelini seçiyoruz :)))

Hangi model

• domino

OY: 19 67,9%
  • nice

OY: 9 32,1%

• Ankete Katılan
    28
Canım evde annem bahama modelini kullanıyor. ama bendce domino daha zarif gözüküyor; mutfağının rengini ya da geneldeki tercihini bilmiyorum ama gold olanlar hoşuma gidiyor:)) Ama önemli olan ne alacağına karar vermekti onu da yapmışsın:))

Canım benim dün fırsatmagazasından aldıgım nice modeli geldi ve ben çok begendım sapları çok zarif.Bende dominoyu begenıyordum ama ona benzer olan birini dün magazada gördüm çok geniş geldi.Ocağa koydugunda yanına diger tencere zor sıgar saplarından :) Bilmiyorum ama nice güzel yani sapları büyük değil kibar duruyor

Bence nice modeli daha güzel en azından kulplarından belli hem diğerlerine oranla kulp bakımından daha kullanışlı gibi geldi bana

tEŞEKKÜRLER CANIM FİKİRLERİN İÇİN :16:

Canım evde annem bahama modelini kullanıyor. ama bendce domino daha zarif gözüküyor; mutfağının rengini ya da geneldeki tercihini bilmiyorum ama gold olanlar hoşuma gidiyor:)) Ama önemli olan ne alacağına karar vermekti onu da yapmışsın:))

AYNEN HİSAR İNDİRİMLERİ ÇOK BU ARA BİRİNİ YAKALICAM İNŞALLAH.

Canım benim dün fırsatmagazasından aldıgım nice modeli geldi ve ben çok begendım sapları çok zarif.Bende dominoyu begenıyordum ama ona benzer olan birini dün magazada gördüm çok geniş geldi.Ocağa koydugunda yanına diger tencere zor sıgar saplarından :) Bilmiyorum ama nice güzel yani sapları büyük değil kibar duruyor

DUYGUCUM HAYIRLI OLSUN SENİNKİ FIRSATI YAKALAMANA SEVİNDİM HEMENCİKTE ULAŞMIŞ ONA DAHA Bİ AYRI SEVİNDİM. YA BENİMDE DOMİNONUN SAPLARI KONUSUNDA TEREDDÜTÜM VARDI BU YORUMUNU ÇOK FAYDALI BULUYORUM :)))

çok teşekkürle önerilerin çok işime yarayacak peki sence benim eklediğim modeller kullanışlı olmazmı :?

rica ederm canım resımelrdekı modelleri hıc yakından gormedım sen bence magazasına git

bi bak plastikmi desenı fln var mı tabanı nasıl :) bazıları guvec tabanlı oluyo daha kalın

bazıalrı daha ınce olıuyo yani özellikelri değişiyo ben mutfakla ve yemekle çok ilgilenırımd e bırıncı hobim :)

onun ıcın farklı farklı yanı mesela tabanı çok kalın olanalr yavas yavas ve güzel pişriri yemegı

ince olanalr direk atesı iletir bunun gibi..kendı ıstediğin ne sekılde magazasında ıncele satıs elemanından da

bilgi alabılırsın tutma yerleride bazıalrının kı çok alengirli oluyo şekıl yapıcaz diye kalpli çiçek şekıllı fln

yapıyorlar onalrı tutması zor oluyor elien nasıl oturuyor dene öle al canım bir de şeyi sor kulpları koparsa

kırılırsa tamir olanagı var mı yok mu varsa nasıl olucak cam kapaklı alırsan camalrı kırılırsa nasıl ve nerede

tamir ettiriceksın sonucta devamlı bunalrı kullancıaksın sorun cıkınca nereye basvurman gerektıgını bılmen ıı olur :)

rica ederm canım resımelrdekı modelleri hıc yakından gormedım sen bence magazasına git

bi bak plastikmi desenı fln var mı tabanı nasıl :) bazıları guvec tabanlı oluyo daha kalın

bazıalrı daha ınce olıuyo yani özellikelri değişiyo ben mutfakla ve yemekle çok ilgilenırımd e bırıncı hobim :)

onun ıcın farklı farklı yanı mesela tabanı çok kalın olanalr yavas yavas ve güzel pişriri yemegı

ince olanalr direk atesı iletir bunun gibi..kendı ıstediğin ne sekılde magazasında ıncele satıs elemanından da

bilgi alabılırsın tutma yerleride bazıalrının kı çok alengirli oluyo şekıl yapıcaz diye kalpli çiçek şekıllı fln

yapıyorlar onalrı tutması zor oluyor elien nasıl oturuyor dene öle al canım bir de şeyi sor kulpları koparsa

kırılırsa tamir olanagı var mı yok mu varsa nasıl olucak cam kapaklı alırsan camalrı kırılırsa nasıl ve nerede

tamir ettiriceksın sonucta devamlı bunalrı kullancıaksın sorun cıkınca nereye basvurman gerektıgını bılmen ıı olur :)

tecrübe böyle birşey işte :)
ben hiç yemek yapmadım sayılır hangi yemek nasıl pişer teflonmu çelikmi off çok şey öğrenmem gerek çoook :)
Şule'cim kolay gelsinnn çok zor bu çeyiz işi....

vuuuvvv şu kalın taban olaylarını bende duymuştum zaten yemek dediğin ağır ağır lezzetli oluyor az çok bende yapıyorum :)
sizden edineceğim daha çok bilgi olduğunu düşünüyorum :16:

ben hiç yemek yapmadım sayılır hangi yemek nasıl pişer teflonmu çelikmi off çok şey öğrenmem gerek çoook :)
şule'cim kolay gelsinnn çok zor bu çeyiz işi....

ayyyy sevalll sağol hepimize valla zormuş bu işler zor :)

Şule'cim kolay gelsinnn çok zor bu çeyiz işi....

zamanla öğreniliyor tabii :) ben 12 yaşından beri (tam olrk) mutfaklardayım denemediğim şey kalmadı gibi
yemek yapmayı severim tatlı kurabiye pasta genelde tatlıalr ilgi alanıma giriyo :)
yemek blogalrını takip edersen bilgi verenleri ama tarif ve resim ile baştan savanları değil
çok şey öğrenebilrisin gene dediğim gibi ben buradayım nacizane bildiğim bişey varsa paylaşmaya hazırım :)

vuuuvvv şu kalın taban olaylarını bende duymuştum zaten yemek dediğin ağır ağır lezzetli oluyor az çok bende yapıyorum :)
sizden edineceğim daha çok bilgi olduğunu düşünüyorum :16:

canım sormak istediğin bişey olursa ben hep kk'dayım :) ulaşabilirsin :)
kolaylıkalr diliyorum çeyiz hususunda baya zor seçmek yerleştirmek :) ama sonra güzel güzel kullanmak
çok tatlı :)

bende domino almıstım..gri ve kırmızı arasında kalmıstım...kırmızısı çok albeniliydi ama sofraya getirince şık masamda sırıtmasn die gri almıstm düşünceye bak:)) gümüş gibi çok seviorm kulplarınıda:))
güle güle kullan cnm

tercih senin canım ben fikrimi sundum hangisi içine sinerse onu al derim ssevgiler umarım dilediğin gibi olur...

teşekkürler canım :)
:16:
bende domino almıstım..gri ve kırmızı arasında kalmıstım...kırmızısı çok albeniliydi ama sofraya getirince şık masamda sırıtmasn die gri almıstm düşünceye bak:)) gümüş gibi çok seviorm kulplarınıda:))
güle güle kullan cnm

peki sapları çok genişmi canımyani kullanım açısından zorluk çıkarırmı ?

GRİSİ GÜMÜŞ GİBİ DEMİŞSİN MAT Bİ GRİMİ AYYYY GİDİP GÖZÜMLE GÖRMEK İSTİYORUM AMA NERELERDE SATILIR BILMIYORUMKİ

çelik olanlarda daha yuvarlak hatlı olanlar mı kullanışlı yoksa düz kesimler mi önce onu bilmeliyiz bence :) ben bahamayı aldım gold olanı çok güzeller , hangi modeli alırsın bilmem ama gold rengi çok güzel bence :)

bıkkınlık geldı artık şu kırmızıdan heryerd ekullanılması eşyayı da basitleştiriyor. bence gold ama dominonun sağları düz bizm öyle tencerelerımz vrdı gold ateşten çk etkılanıyor düz saplılar kararıyor kötü de bir koku oluşturuyor yanınca ben tombalak olanları beğendm monaco ile bahama sapları en yukarı kalkık olanları terch etmelisin yksa yüksek ateşte renk değiştiriyor.

cnm mağazalardan görebilirsn hisarn satıldığı avmlere bakabilirsn yada ceyizcilerde hisar satıo ama bu modeller çok fazla teshirde yok..
grisini tam olarak genlde beyaz esyalarda inox oluo ya ne çok açık ne çok koyu bir giri..
bence sapları öle kepçe kulak gibi deil kullanım açısından sorun yaşayabilicek ölçüde deil zaten yuvarlak saplı olanlarda yine oca üzerinde aynı derecede yer kaplar ben alırken bunlarıda hesap etmiştm

görüntü olarak en güzeli domino gibi duruyor.Ama bence 2 ve 3. resimdekiler daha kullanışlı.Dominonun tencereleri çok büyük geldi bana ve emin ol büyük tencereler hiç kullanılmıyor.Arkadaşlarında dediği gibi yuvarlak tencereler daha kullanışlı oluyor.Şimdiden güle güle kullan.

Benim tencere setim monaconun siyahı ama ben çeyiz seti aldığım için içinde bu model vardı tek başına alsaydım domino siyahı tercih ederdim her mutfağa uygun olur hem renginin çıkma ihtimali de yok.

Şuleeeeee seçtinmi tencereniiiiiiii

sevalcimmmmmm şu saat itibari ile seçtim domino kırmızı 9 parça tencere seti 250 tl ye fırsat mağazasında kaçırmadım aldımmm valla

gold istiyordum ama kırmızıda güsel olsun bu fiyata süper oldu :)

sevalcimmmmmm şu saat itibari ile seçtim domino kırmızı 9 parça tencere seti 250 tl ye fırsat mağazasında kaçırmadım aldımmm valla

gold istiyordum ama kırmızıda güsel olsun bu fiyata süper oldu :)

:46::46::46: Güle güle kullan tatlım.. Sevindim adınaa :) Acele etmek yokk bakk hem kırmızı aldınn hem de 250 tl yee :) Kargoya ne kadar verdin tatlım?

Back
X