kırmızılarım kargoda pazartesi gelmiş olur canım. bugün siyahları kurye gelip evden aldı gerçek sahibine götürecek bakalım bu işide boylelikle kapatmış olucaz inşallah :) gelince fikirlerimi paylaşacağım.
canımmmmm geldimi kırmızı domino larınnn şimdi gördüm siyah domino 249 tl.den satışta annem için alıcam nasıl kulpları kullanışlımıydı ?
geliyor canım akşam teslim alıcam. Ama siyaha baktığım kadarı ile kulpları kullanışlı duruyordu. Açıkçası sıyah görünce çok incelememiştim ama kaliteli bir ürün
oyy canım yanlış görmüşüm sepete ekle yokmuş sanırım ürün kalmadı
bende diğer sitede 300 TL olan hisarları anneme göstereyim bakalım beğenirse ondan alırız yada önümüzdeki ay alırım yaff
senin yorumlarınıda beklicemmm
Bende şaşırdım açıkçası o fiyata bugüne kadar nasıl kalmış dicektimakşam bi kavuşayımda cancağızlarıma daaaaa mersine göndermişler benim tencerelerivalla kaç gündür il il dolaşıyor zavallılar eee hisar sahibi olmak ayrıcalık baksanan kolay kolay gelmiyor valla
doğru valla sorunsuz gelsinlerde gerisi önemli değilll :)
benim alışveriş aşkıma bişi olduuuhiç birşeyde gözüm yokkk
evimden aldığım PHILIPS 16 GB MR STRONG READY BOOST USB FLASH DRİVE ürünümün gelmesini bekliyorum geçen hafta yollıcaz dediler hala tedarik aşamasındadedim yine baktım destek bölümünden cevap gelmiş bugün kargoya verildi diye :)
D&R dan kitaplarım geldi duraklama dönemindeyim
notebook almayı istiyorum acaba ondanmı başka şey alasım gelmiyor :126:
İnanmıyorummmmmm seninle aynı gidiyoruz bende NOTEBOOKK aldımondan durakladım bu ara aslında alma isteğim çok ama limit yok malesef. Yeni oyuncağımla eğleniyorum :) çeyizime koyarım artık
bu arada o phılıps aldığın şeyin ne olduğunu anlamadım:44:
Canım bak ben bayağı araştırdım. Küçük istiyordum 13,3’’ hem bi bayan için ideal hemde taşıma kolaylığı için hafif olsun diye. Aşağıdaki modeli aldım lenova z370a çelik kasa , İ5 ve 13,3’’ yani oyun oynamayan biri için süper bir makine. Norma fiyatı 1500 -1600 ama ben vatan bilgisayarın indiriminden 1250 tl ye 10 taksit aldım ve çok seviyorum onuuuuuuu
A brief look of the Lenovo IdeaPad Z370 notebook - YouTube
canım youtube şirkette yasak linki açamadım vatanda arattım 1800'lerde fiyatı sen çok iyi almışsın güzel günlerde kullan bende en fazla 1100 gibi düşünüyordum
facebookta oyun oynuyorum internet üzerinden oyun :) şimdi kartımda 700 küsürlük bi bakiye var bu taksiti ödeyince 1200 TL ye yükselecek o zamanda notebook seçip alıcam sanırım
Canım ben bunu çok severek aldım. oyun konusunda bilgisayara yüklemediğin sürece sorun yokmuş vatanda bu hafta sonu da indirim vardı önümüzdeki haftaa sonlarıda olacaktır muhakkak bu yada başka model düşünürsen mutlaka vatana bak :%25 indirimleri kaçırma
Eki Görüntüle 375639 Eki Görüntüle 375640
benimki bu renk
çok ciciiiii rengine bayıldım canım bende dediğim gibi bu ay kart kesimi olup ödemeyi yapmam gerekiyo limitimin yeterli olması için
Dediğim gibi vatan aklında bulunsun canım indirim olursa kaçırma ama ordaki indirimler bonus ve axsese oluyor küçük bir hatırlatma senin beğendiğin bir model varmıydı
2500 falan yaptırsan hemen yapıyorlar biliyorsun:26:
bana geçenlerde 4000 e çıkartalım diye hem mesaj hem telefon gelmişti ama çok borç biriktirmek istemiyorum şimdi 1500 temizlik robotunu 6 taksit yaptırmıştım
ben çok uzun taksitlere gelemiyorum bi an önce bitsin istiyorum acaba bir iki ay kenara atsamda notebooku 3 taksite flnmı alsam diye düşünüyorum
kart kesimi 4 ü ödemesi 14 ü ya mesela ben 4 ünde ödüyorum hemen kafama takılıyo borcum var diyeödedikten sonra kafam rahatlıyo
Canım ben bunu çok severek aldım. oyun konusunda bilgisayara yüklemediğin sürece sorun yokmuş vatanda bu hafta sonu da indirim vardı önümüzdeki haftaa sonlarıda olacaktır muhakkak bu yada başka model düşünürsen mutlaka vatana bak :%25 indirimleri kaçırma
Eki Görüntüle 375639 Eki Görüntüle 375640
benimki bu renk
sorma ya bende öyleyim kesilir kesilmez ödüyorum sanki kaçıyormuş gibi borcu sevmiyorum hiç ama sen bilirsin bütçene nasıl uygun gelirse artık
aa biz de gördükde indirimi bu akşam kardeşime bu pc den almaya gidicez :)
o da memnun kalır ınsallah :) ama pembe almaz erkek adam yaa eheueheue
hehe aynen valla bazen diyorum son günü ödeyeyim masa takvimime işaretliyorum not yazıyorum son gün bonusunu ödeme günün diye
sonra 5 dakika ya geçiyo ya geçmiyo ödememi yapıp yazdığım notun altına ödendi diye not düşüyorum :119:
bu arada notebook'u babama kaptırdım solitaire yi gösterdim oynamasını artık babamdan zor alıyorum
neyseki akşam spora gidiyorum gelince yatıyorum h.sonuda alıyorum elinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?