• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şulenin tencere modelini seçiyoruz :)))

Hangi model

• domino

OY: 19 67,9%
  • nice

OY: 9 32,1%

• Ankete Katılan
    28
kırmızılarım kargoda pazartesi gelmiş olur canım. bugün siyahları kurye gelip evden aldı gerçek sahibine götürecek bakalım bu işide boylelikle kapatmış olucaz inşallah :) gelince fikirlerimi paylaşacağım.

keşke bende alsaymışım annemde çelik tencere istiyo bidaha gelirse anneme alıcam hisardan böyle bir kampanya

canımmmmm geldimi kırmızı domino larınnn şimdi gördüm siyah domino 249 TL.den satışta annem için alıcam nasıl kulpları kullanışlımıydı ?

canımmmmm geldimi kırmızı domino larınnn şimdi gördüm siyah domino 249 tl.den satışta annem için alıcam nasıl kulpları kullanışlımıydı ?

geliyor canım akşam teslim alıcam. Ama siyaha baktığım kadarı ile kulpları kullanışlı duruyordu. Açıkçası sıyah görünce çok incelememiştim ama kaliteli bir ürün

geliyor canım akşam teslim alıcam. Ama siyaha baktığım kadarı ile kulpları kullanışlı duruyordu. Açıkçası sıyah görünce çok incelememiştim ama kaliteli bir ürün

oyy canım yanlış görmüşüm sepete ekle yokmuş sanırım ürün kalmadı :D

bende diğer sitede 300 TL olan hisarları anneme göstereyim bakalım beğenirse ondan alırız yada önümüzdeki ay alırım yaff

senin yorumlarınıda beklicemmm

oyy canım yanlış görmüşüm sepete ekle yokmuş sanırım ürün kalmadı :D

bende diğer sitede 300 TL olan hisarları anneme göstereyim bakalım beğenirse ondan alırız yada önümüzdeki ay alırım yaff

senin yorumlarınıda beklicemmm

Bende şaşırdım açıkçası o fiyata bugüne kadar nasıl kalmış dicektim :D akşam bi kavuşayımda cancağızlarıma daaaaa mersine göndermişler benim tencerelerivalla kaç gündür il il dolaşıyor zavallılar :D eee hisar sahibi olmak ayrıcalık baksanan kolay kolay gelmiyor valla :D

Bende şaşırdım açıkçası o fiyata bugüne kadar nasıl kalmış dicektim :D akşam bi kavuşayımda cancağızlarıma daaaaa mersine göndermişler benim tencerelerivalla kaç gündür il il dolaşıyor zavallılar :D eee hisar sahibi olmak ayrıcalık baksanan kolay kolay gelmiyor valla :D

doğru valla sorunsuz gelsinlerde gerisi önemli değilll :)
benim alışveriş aşkıma bişi olduuu :D hiç birşeyde gözüm yokkk :D

evimden aldığım PHILIPS 16 GB MR STRONG READY BOOST USB FLASH DRİVE ürünümün gelmesini bekliyorum geçen hafta yollıcaz dediler hala tedarik aşamasında :19: dedim yine baktım destek bölümünden cevap gelmiş bugün kargoya verildi diye :)

D&R dan kitaplarım geldi duraklama dönemindeyim
notebook almayı istiyorum acaba ondanmı başka şey alasım gelmiyor :126:

Son düzenleme:
doğru valla sorunsuz gelsinlerde gerisi önemli değilll :)
benim alışveriş aşkıma bişi olduuu :D hiç birşeyde gözüm yokkk :D

evimden aldığım PHILIPS 16 GB MR STRONG READY BOOST USB FLASH DRİVE ürünümün gelmesini bekliyorum geçen hafta yollıcaz dediler hala tedarik aşamasında :19: dedim yine baktım destek bölümünden cevap gelmiş bugün kargoya verildi diye :)

D&R dan kitaplarım geldi duraklama dönemindeyim
notebook almayı istiyorum acaba ondanmı başka şey alasım gelmiyor :126:

İnanmıyorummmmmm seninle aynı gidiyoruz bende NOTEBOOKK aldım :46::46::46:ondan durakladım bu ara aslında alma isteğim çok ama limit yok :25::25:malesef. Yeni oyuncağımla eğleniyorum :46::) çeyizime koyarım artık :D

bu arada o phılıps aldığın şeyin ne olduğunu anlamadım:44:

İnanmıyorummmmmm seninle aynı gidiyoruz bende NOTEBOOKK aldım :46::46::46:ondan durakladım bu ara aslında alma isteğim çok ama limit yok :25::25:malesef. Yeni oyuncağımla eğleniyorum :46::) çeyizime koyarım artık :D

bu arada o phılıps aldığın şeyin ne olduğunu anlamadım:44:

flash bellek canım 16 GB aslında şekline bayıldım bu kadar büyük hafızaya gerek yoktu :16: $flash drive.webp
aynı zamanda pc.ye taktığında pc. belleğine dahil olup pc.yi rahatlatma özelliği varmış

hangi marka/modeli aldın canım yaa bende çok pahalı olmasın istiyorum hemde işe yarar birşey olsun istiyorumm

Canım bak ben bayağı araştırdım. Küçük istiyordum 13,3’’ hem bi bayan için ideal hemde taşıma kolaylığı için hafif olsun diye. Aşağıdaki modeli aldım lenova z370a çelik kasa , İ5 ve 13,3’’ yani oyun oynamayan biri için süper bir makine. Norma fiyatı 1500 -1600 ama ben vatan bilgisayarın indiriminden 1250 tl ye 10 taksit aldım ve çok seviyorum onuuuuuuu

A brief look of the Lenovo IdeaPad Z370 notebook - YouTube

Canım bak ben bayağı araştırdım. Küçük istiyordum 13,3’’ hem bi bayan için ideal hemde taşıma kolaylığı için hafif olsun diye. Aşağıdaki modeli aldım lenova z370a çelik kasa , İ5 ve 13,3’’ yani oyun oynamayan biri için süper bir makine. Norma fiyatı 1500 -1600 ama ben vatan bilgisayarın indiriminden 1250 tl ye 10 taksit aldım ve çok seviyorum onuuuuuuu

A brief look of the Lenovo IdeaPad Z370 notebook - YouTube

canım youtube şirkette yasak linki açamadım vatanda arattım 1800'lerde fiyatı sen çok iyi almışsın güzel günlerde kullan bende en fazla 1100 gibi düşünüyordum
facebookta oyun oynuyorum internet üzerinden oyun :) şimdi kartımda 700 küsürlük bi bakiye var bu taksiti ödeyince 1200 TL ye yükselecek o zamanda notebook seçip alıcam sanırım

canım youtube şirkette yasak linki açamadım vatanda arattım 1800'lerde fiyatı sen çok iyi almışsın güzel günlerde kullan bende en fazla 1100 gibi düşünüyordum
facebookta oyun oynuyorum internet üzerinden oyun :) şimdi kartımda 700 küsürlük bi bakiye var bu taksiti ödeyince 1200 TL ye yükselecek o zamanda notebook seçip alıcam sanırım

Canım ben bunu çok severek aldım. oyun konusunda bilgisayara yüklemediğin sürece sorun yokmuş vatanda bu hafta sonu da indirim vardı önümüzdeki haftaa sonlarıda olacaktır muhakkak bu yada başka model düşünürsen mutlaka vatana bak :%25 indirimleri kaçırma

$Lenovo-IdeaPad-Z370A1-i3313G500BP-59305047_2.webp$cache_500_1__i_2181018_XSF.webp

benimki bu renk :46::46::46::46:

Canım ben bunu çok severek aldım. oyun konusunda bilgisayara yüklemediğin sürece sorun yokmuş vatanda bu hafta sonu da indirim vardı önümüzdeki haftaa sonlarıda olacaktır muhakkak bu yada başka model düşünürsen mutlaka vatana bak :%25 indirimleri kaçırma

Eki Görüntüle 375639 Eki Görüntüle 375640

çok ciciiiii rengine bayıldım canım bende dediğim gibi bu ay kart kesimi olup ödemeyi yapmam gerekiyo limitimin yeterli olması için :19:

çok ciciiiii rengine bayıldım canım bende dediğim gibi bu ay kart kesimi olup ödemeyi yapmam gerekiyo limitimin yeterli olması için :19:

Dediğim gibi vatan aklında bulunsun canım indirim olursa kaçırma ama ordaki indirimler bonus ve axsese oluyor küçük bir hatırlatma senin beğendiğin bir model varmıydı

Dediğim gibi vatan aklında bulunsun canım indirim olursa kaçırma ama ordaki indirimler bonus ve axsese oluyor küçük bir hatırlatma senin beğendiğin bir model varmıydı

yok canım evde toshiba marka notebook var ama miladı doldu onun kendime yeni bi tane alayım istiyorum internet için çok vasıflı bişey olmasına gerek yok diyorum
telefonumu dediğin gibi vatandan almıştım bonus kartım var sadece ama birazcık beklemem lazım 2000 TL limitini yükseltmek istemem daha fazla :44:

2500 falan yaptırsan hemen yapıyorlar biliyorsun:26:

bana geçenlerde 4000 e çıkartalım diye hem mesaj hem telefon gelmişti ama çok borç biriktirmek istemiyorum şimdi 1500 temizlik robotunu 6 taksit yaptırmıştım
ben çok uzun taksitlere gelemiyorum bi an önce bitsin istiyorum acaba bir iki ay kenara atsamda notebooku 3 taksite flnmı alsam diye düşünüyorum
kart kesimi 4 ü ödemesi 14 ü ya mesela ben 4 ünde ödüyorum hemen kafama takılıyo borcum var diye :28: ödedikten sonra kafam rahatlıyo

bana geçenlerde 4000 e çıkartalım diye hem mesaj hem telefon gelmişti ama çok borç biriktirmek istemiyorum şimdi 1500 temizlik robotunu 6 taksit yaptırmıştım
ben çok uzun taksitlere gelemiyorum bi an önce bitsin istiyorum acaba bir iki ay kenara atsamda notebooku 3 taksite flnmı alsam diye düşünüyorum
kart kesimi 4 ü ödemesi 14 ü ya mesela ben 4 ünde ödüyorum hemen kafama takılıyo borcum var diye :28: ödedikten sonra kafam rahatlıyo

sorma ya bende öyleyim kesilir kesilmez ödüyorum sanki kaçıyormuş gibi borcu sevmiyorum hiç ama sen bilirsin bütçene nasıl uygun gelirse artık:21::21:

Eki Görüntüle 375639 Eki Görüntüle 375640

aa biz de gördükde indirimi bu akşam kardeşime bu pc den almaya gidicez :)

o da memnun kalır ınsallah :) ama pembe almaz erkek adam yaa eheueheue :D

sorma ya bende öyleyim kesilir kesilmez ödüyorum sanki kaçıyormuş gibi borcu sevmiyorum hiç ama sen bilirsin bütçene nasıl uygun gelirse artık:21::21:

hehe aynen valla bazen diyorum son günü ödeyeyim masa takvimime işaretliyorum not yazıyorum son gün bonusunu ödeme günün diye
sonra 5 dakika ya geçiyo ya geçmiyo ödememi yapıp yazdığım notun altına ödendi diye not düşüyorum :119:

bu arada notebook'u babama kaptırdım solitaire yi gösterdim oynamasını artık babamdan zor alıyorum :1:
neyseki akşam spora gidiyorum gelince yatıyorum h.sonuda alıyorum elinden

aa biz de gördükde indirimi bu akşam kardeşime bu pc den almaya gidicez :)

o da memnun kalır ınsallah :) ama pembe almaz erkek adam yaa eheueheue :D

İnşallah canım benim aldığımda indirimler hafta sonu oluyordu artık hafta içide oluyor demek bu akşam alacaksanız. Ben çok memnunum rengine aşık olup aldım resmen görsen ona uygun mause çanta falan seçiyorum mağazada satıcılarda bana bakıyor tuhaf tuhaf :9::9:tabi erkek için olmaz bu renk siyahini beğenir inşallah

hehe aynen valla bazen diyorum son günü ödeyeyim masa takvimime işaretliyorum not yazıyorum son gün bonusunu ödeme günün diye
sonra 5 dakika ya geçiyo ya geçmiyo ödememi yapıp yazdığım notun altına ödendi diye not düşüyorum :119:

bu arada notebook'u babama kaptırdım solitaire yi gösterdim oynamasını artık babamdan zor alıyorum :1:
neyseki akşam spora gidiyorum gelince yatıyorum h.sonuda alıyorum elinden

Vay baba ya süper :1: ayyy şu sipora benimde başlamam lazım rejim yapıyorum bu ara bakalım 1 haftaya falan yürüyüşe başlarım diyorum benimki kilo vermek için bi 10 kilo falan fazlalığım var aslında 15 idi ama 4 kilosunu verdim:32::32:

Back
X