Şulenin tencere modelini seçiyoruz :)))

Hangi model

• domino

OY: 19 67,9%
  • nice

OY: 9 32,1%

• Ankete Katılan
    28

SULE34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
367
0
46
Son düzenleme:
Ben dominoyu beğendim. Farklı ama Gold ya da kırmızı olmasını mutfağının rengine göre karar ver.

Ben dominoyu beğendim. Farklı ama Gold ya da kırmızı olmasını mutfağının rengine göre karar ver.

Henüz bir mutfağım yok :) ama diğer ürünlere göre kombine düşüneceğim inşallah teşekkürler

canımmm marka kesinleşmiş anlaşılan Hisar olacak
model konusunda ben 2. yi beğendim canımm seçtiğin modeli mağazasında incele bence :)
ben duraksama dönemine girdim

canım benımkıler korkmaz ve ben cok memnunum

ayrıca tutma yerleri plastik olanları tercıh etmenı onerırım benıdme metal saplı

tencerelerım var ısınıyo ve almak zor oluyo ocaktan bezle alsan kayıyo fln hiç ugrasmaya gerek yok

tost makınam tencereleerım caydanlıgım korkmaz 3,5 yıllık evlıyım devamlı kullanıyorum süperler

bir de altınyaldızlı desenli fln tencereler biliorm vitrinde cok guzel gozukuo ama mutfak işi bu yanabilir etrafı

ve tellemen gerekebıklrı o zaman o desen veya altınlı kısım çizilicek ve ortaya çirkin bi görüntü çıkıcak

onun ıcın mutfakta kullanacagın hele hele de sık kullanacagın malzemelerın kullanıslı olmasını ön plana al

şıklıgı fln onlar sonrakı mesele nacizane önerim budur

nice ya da domina arasında çok fark yok gibi :26: yoksa yanılıyormuyum

Yanılmıyorsun canım nıceçok benziyorlar

canımmm marka kesinleşmiş anlaşılan Hisar olacak
model konusunda ben 2. yi beğendim canımm seçtiğin modeli mağazasında incele bence :)
ben duraksama dönemine girdim

ya aslında karar şöyle verildi marka konusunda bu tencerelerde indirim çok bu günlerde 230-280 arası bulabiliyorum sitelerde çok uygun değilmi. ondan düşünüyorum bakalım
en sondaki

sanırım dominoydu

evet domino teşekkürler :)

çok teşekkürle önerilerin çok işime yarayacak peki sence benim eklediğim modeller kullanışlı olmazmı :?

bence monaco evde kullanıyoruz çok kullanışlı hem tatacak yerleri diğerlerine göre daha zarif tabi tercih senin

slm yazdığını okudum da bizde evde tombik midi 3 lü tenceresini kullanıyoruz korkmazın hiç menun değiliz daha 2 yıl bile olmadan tencere dipleri hep lekelendi makinaya attığımızda ise içlerinde kararma oldu korkmazın birtek çatal kaşığını öneriyorlar hisar çok iyi bir marka

Bence nice modeli daha güzel en azından kulplarından belli hem diğerlerine oranla kulp bakımından daha kullanışlı gibi geldi bana

Canım evde annem bahama modelini kullanıyor. ama bendce domino daha zarif gözüküyor; mutfağının rengini ya da geneldeki tercihini bilmiyorum ama gold olanlar hoşuma gidiyor:)) Ama önemli olan ne alacağına karar vermekti onu da yapmışsın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…