Ben dominoyu beğendim. Farklıama Gold ya da kırmızı olmasını mutfağının rengine göre karar ver.
Dominoo :)) Çok hızlısınn çok
nice ya da domina arasında çok fark yok gibi :26: yoksa yanılıyormuyum
canımmm marka kesinleşmiş anlaşılan Hisar olacak
model konusunda ben 2. yi beğendim canımm seçtiğin modeli mağazasında incele bence :)
ben duraksama dönemine girdim
en sondaki
sanırım dominoydu
evet domino teşekkürler :)
canım benımkıler korkmaz ve ben cok memnunum
ayrıca tutma yerleri plastik olanları tercıh etmenı onerırım benıdme metal saplı
tencerelerım var ısınıyo ve almak zor oluyo ocaktan bezle alsan kayıyo fln hiç ugrasmaya gerek yok
tost makınam tencereleerım caydanlıgım korkmaz 3,5 yıllık evlıyım devamlı kullanıyorum süperler
bir de altınyaldızlı desenli fln tencereler biliorm vitrinde cok guzel gozukuo ama mutfak işi bu yanabilir etrafı
ve tellemen gerekebıklrı o zaman o desen veya altınlı kısım çizilicek ve ortaya çirkin bi görüntü çıkıcak
onun ıcın mutfakta kullanacagın hele hele de sık kullanacagın malzemelerın kullanıslı olmasını ön plana al
şıklıgı fln onlar sonrakı mesele nacizane önerim budur
bence monaco evde kullanıyoruz çok kullanışlı hem tatacak yerleri diğerlerine göre daha zarif tabi tercih senin
canım benımkıler korkmaz ve ben cok memnunum
ayrıca tutma yerleri plastik olanları tercıh etmenı onerırım benıdme metal saplı
tencerelerım var ısınıyo ve almak zor oluyo ocaktan bezle alsan kayıyo fln hiç ugrasmaya gerek yok
tost makınam tencereleerım caydanlıgım korkmaz 3,5 yıllık evlıyım devamlı kullanıyorum süperler
bir de altınyaldızlı desenli fln tencereler biliorm vitrinde cok guzel gozukuo ama mutfak işi bu yanabilir etrafı
ve tellemen gerekebıklrı o zaman o desen veya altınlı kısım çizilicek ve ortaya çirkin bi görüntü çıkıcak
onun ıcın mutfakta kullanacagın hele hele de sık kullanacagın malzemelerın kullanıslı olmasını ön plana al
şıklıgı fln onlar sonrakı mesele nacizane önerim budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?