- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 36
Canım evde annem bahama modelini kullanıyor. ama bendce domino daha zarif gözüküyor; mutfağının rengini ya da geneldeki tercihini bilmiyorum ama gold olanlar hoşuma gidiyor:)) Ama önemli olan ne alacağına karar vermekti onu da yapmışsın:))
Bence nice modeli daha güzel en azından kulplarından belli hem diğerlerine oranla kulp bakımından daha kullanışlı gibi geldi bana
Canım evde annem bahama modelini kullanıyor. ama bendce domino daha zarif gözüküyor; mutfağının rengini ya da geneldeki tercihini bilmiyorum ama gold olanlar hoşuma gidiyor:)) Ama önemli olan ne alacağına karar vermekti onu da yapmışsın:))
Canım benim dün fırsatmagazasından aldıgım nice modeli geldi ve ben çok begendım sapları çok zarif.Bende dominoyu begenıyordum ama ona benzer olan birini dün magazada gördüm çok geniş geldi.Ocağa koydugunda yanına diger tencere zor sıgar saplarından :) Bilmiyorum ama nice güzel yani sapları büyük değil kibar duruyor
çok teşekkürle önerilerin çok işime yarayacak peki sence benim eklediğim modeller kullanışlı olmazmı :?
rica ederm canım resımelrdekı modelleri hıc yakından gormedım sen bence magazasına git
bi bak plastikmi desenı fln var mı tabanı nasıl :) bazıları guvec tabanlı oluyo daha kalın
bazıalrı daha ınce olıuyo yani özellikelri değişiyo ben mutfakla ve yemekle çok ilgilenırımd e bırıncı hobim :)
onun ıcın farklı farklı yanı mesela tabanı çok kalın olanalr yavas yavas ve güzel pişriri yemegı
ince olanalr direk atesı iletir bunun gibi..kendı ıstediğin ne sekılde magazasında ıncele satıs elemanından da
bilgi alabılırsın tutma yerleride bazıalrının kı çok alengirli oluyo şekıl yapıcaz diye kalpli çiçek şekıllı fln
yapıyorlar onalrı tutması zor oluyor elien nasıl oturuyor dene öle al canım bir de şeyi sor kulpları koparsa
kırılırsa tamir olanagı var mı yok mu varsa nasıl olucak cam kapaklı alırsan camalrı kırılırsa nasıl ve nerede
tamir ettiriceksın sonucta devamlı bunalrı kullancıaksın sorun cıkınca nereye basvurman gerektıgını bılmen ıı olur :)
rica ederm canım resımelrdekı modelleri hıc yakından gormedım sen bence magazasına git
bi bak plastikmi desenı fln var mı tabanı nasıl :) bazıları guvec tabanlı oluyo daha kalın
bazıalrı daha ınce olıuyo yani özellikelri değişiyo ben mutfakla ve yemekle çok ilgilenırımd e bırıncı hobim :)
onun ıcın farklı farklı yanı mesela tabanı çok kalın olanalr yavas yavas ve güzel pişriri yemegı
ince olanalr direk atesı iletir bunun gibi..kendı ıstediğin ne sekılde magazasında ıncele satıs elemanından da
bilgi alabılırsın tutma yerleride bazıalrının kı çok alengirli oluyo şekıl yapıcaz diye kalpli çiçek şekıllı fln
yapıyorlar onalrı tutması zor oluyor elien nasıl oturuyor dene öle al canım bir de şeyi sor kulpları koparsa
kırılırsa tamir olanagı var mı yok mu varsa nasıl olucak cam kapaklı alırsan camalrı kırılırsa nasıl ve nerede
tamir ettiriceksın sonucta devamlı bunalrı kullancıaksın sorun cıkınca nereye basvurman gerektıgını bılmen ıı olur :)
tecrübe böyle birşey işte :)
ben hiç yemek yapmadım sayılır hangi yemek nasıl pişer teflonmu çelikmi off çok şey öğrenmem gerek çoook :)
şule'cim kolay gelsinnn çok zor bu çeyiz işi....
tecrübe böyle birşey işte :)
ben hiç yemek yapmadım sayılır hangi yemek nasıl pişer teflonmu çelikmi off çok şey öğrenmem gerek çoook :)
Şule'cim kolay gelsinnn çok zor bu çeyiz işi....
vuuuvvv şu kalın taban olaylarını bende duymuştum zaten yemek dediğin ağır ağır lezzetli oluyor az çok bende yapıyorum :)
sizden edineceğim daha çok bilgi olduğunu düşünüyorum
ya banada monaconun tutacakları garip geliyor yakından görmediğimden mi acaba ?S
tercih senin canım ben fikrimi sundum hangisi içine sinerse onu al derim ssevgiler umarım dilediğin gibi olur...
bende domino almıstım..gri ve kırmızı arasında kalmıstım...kırmızısı çok albeniliydi ama sofraya getirince şık masamda sırıtmasn die gri almıstm düşünceye bak:)) gümüş gibi çok seviorm kulplarınıda:))
güle güle kullan cnm
Şuleeeeee seçtinmi tencereniiiiiiii
sevalcimmmmmm şu saat itibari ile seçtim domino kırmızı 9 parça tencere seti 250 tl ye fırsat mağazasında kaçırmadım aldımmm valla
gold istiyordum ama kırmızıda güsel olsun bu fiyata süper oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?