- 10 Ağustos 2009
- 26.103
- 18.286
- Konu Sahibi bitane2014
Bence artık harekete geçin kendinize ve çocuklara üzüleceğinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet. evden çıkma. mahkemeye ver. tazminat iste. avukatın halleder. böyle bir şey yapmadan beklemen çocuklara zararbenım ılk evlılıgım.Bosanma davası açamıştım herseyine tedbır kondu.yuklu bı tazmınat odeyecektı.Belkı de buz sözleşmeyi ımzalatmak ıcın barıştı vazgecırdı.
Zaten uzun sure eve para bırakamıyor alışverişi kendı yapıyordu.Sımdı onu da yapmıyor.Benı açlıkla terbıye edecek.Cocuklar küçük olmasa elım ayağım tutuyor çalışır bakarım.Bana dokunan öbür tarafta sacılanlar yüksek standartlar benım cocuklarıma hıc.9 aylık kızım hala kıslıkları gıyıyor yazlığı yok.Bunu haketmıyoruz.Ama radıkal karar da alamıyorum.Bı çıkıp gıdeyım dıyorum bı burası senın evın o gıtsın diyorum.Onda ev Cook.
Bu tilkinin bütün mal varlığını ruhu duymadan belgeler akıllı davran tapuları çekleri arabasının ruhsatı hepsinin fotoğrafını çek git haberi olmadan avukat o tilkiysesende kuyruğu olBaşarısız bı boşanma gecırdıgım ıcın ,yanı boşanmayı beceremeyıp duygusal davranıp gerı döndüğüm ıcın sordum.O Süreç gözümü korkutan.Ve kendısı narsıst.neler yapabılecegını kestıremıyorum
Sizi ve çocuklarınızı aç bırakmaktan daha kötü ne yapabilir? Dava açın, gerekirse uzaklaştırma kararı aldırın. Evet, süreç zor. Başka bir seçeneğiniz var mı?Başarısız bı boşanma gecırdıgım ıcın ,yanı boşanmayı beceremeyıp duygusal davranıp gerı döndüğüm ıcın sordum.O Süreç gözümü korkutan.Ve kendısı narsıst.neler yapabılecegını kestıremıyorum
Başka cocukları da olduğu ıcın benım almayacağım haklar benım cocuklarımın haklarından düşmez mıHayır çocukların miras hakkını etkilemez. Siz ve eşiniz arasındaki mal paylaşımıdır bu.
hayır. o çocukların hakkı neyse alınır söke sökeBaşka cocukları da olduğu ıcın benım almayacağım haklar benım cocuklarımın haklarından düşmez mı
Mal ayrılıgı sozlesmesı olduğu ıcın nesı varsa onun.Zaten sözleşmeden sonra gayrımenkul zengını olduBu tilkinin bütün mal varlığını ruhu duymadan belgeler akıllı davran tapuları çekleri arabasının ruhsatı hepsinin fotoğrafını çek git haberi olmadan avukat o tilkiysesende kuyruğu ol
Bende bişey soruyum bi tanidigimin eşi butun mal varlığını başkasının üzerine geçirmiş bunu nasil ispat edebilir?hayır. o çocukların hakkı neyse alınır söke söke
Başka cocukları da olduğu ıcın benım almayacağım haklar benım cocuklarımın haklarından düşmez mı
Diğer kadınla evlenirse evet biraz hakları yenmiş olur. Evlenmezse kimsyle tüm çocuklar eşit miras hakkına sahip olacaklar. İmzalamaman gerekirdi. Tüm mallata yarı yarıya ortak olacaktın. Kötü olmuş hangi psikolojiyle yaptın bunu bilmiyorum ama ayrılırken çok sağlam tazminat ve nafaka talep etmelisin. Başkasından çocukları varmış kullan bu durumu.Başka cocukları da olduğu ıcın benım almayacağım haklar benım cocuklarımın haklarından düşmez mı
Nasil yani?
Evinin , cocuklarinin gida ihtiyacini karsilamiyor mu?
Cocuk nasil kisliklarla geziyor?
Kusura bakmayin, sokakta yasayan kimsesizlerin bile standardi daha yuksek, niye evlisiniz hala?
Yani bosansaniz daha kotu olacak bir sey var mi?
Nasil bir kocalik goruyorsunuz ki bu adamdan da vazgecmiyorsunuz?
Hıcbır şeklide onunla ılgılı bı düşüncem yok.Vazgecmemek degıl,sadece anaokulunda okuyan ve oldukça zekı oğluma 9 aylık kızıma ılerde cevap verememek ,suçlanma ıhtımalı
Evet bunu yapması da mümkünmümkünBende bişey soruyum bi tanidigimin eşi butun mal varlığını başkasının üzerine geçirmiş bunu nasil ispat edebilir?
Eşi benim hiç biseyim yok diye inkar ediyormuş nafaka verecek param bile yok diyormuş