canım bambu ürünler için kısa bir sürede soyulmalar oluyor dediler, ben de çerezlik ve sunum ürünleri düşünüyordum öyle dediklerinde soğudum. sen böyle bir şey duydun mu? hala gözüm bu ürünlerde
ben de duyduğumda çok şaşırmıştım. hatta ıslak tutmuş olabilir misiniz vs diye sordum. hayır dediler. bilemiyorum kiCanim bilemiyorum ki ... ilk defa duyuyorum... umarim oyle bi sorunla karsilasmayiz ... kullanan arkadaslar yorum yapar aydinlatirlarsa cok guzel olur ... ama sunum urunlerinde cok sikinti olmaz sanki.. hani yemek tabaklari falan surekli kullanima bagli deforme olabilir belki de... dedigum.gibi ilk defa duyuuorum...
Battaniyeli olan karacahome canim...
Tencerelerde kikikoko nun dedigi gibi moneta ... italyan markasi ... ben en kaliteli o diye tavsiye uzerine aldim... o donem epey arastirma yapmistim..herkes moneta almami tavsiye etti... farkli serileri var .. delux serisi goruntu olarak hosuma gitti benim.. almayi dusunursen mutlaka sitesinden almani oneririm.. her ay guzel indirimler yapiyorlar... ben her ay bi kac parca alarak takimi olusturdum...
Bende bambu bıcak setını aldım, ondan kullanan var mı acaba? Güzel kesıyor mu?canım bambu ürünler için kısa bir sürede soyulmalar oluyor dediler, ben de çerezlik ve sunum ürünleri düşünüyordum öyle dediklerinde soğudum. sen böyle bir şey duydun mu? hala gözüm bu ürünlerde
ben de duyduğumda çok şaşırmıştım. hatta ıslak tutmuş olabilir misiniz vs diye sordum. hayır dediler. bilemiyorum kianneme çerezlik hediye alayım hem denemiş görmüş oluruz.
Benimde bı kac eksıgım var ozaman moneta dan tamamlayayım cok tesekkur ederım canım... Mutlu gunlerde kulllanman dılegımle :)
Bende bambu bıcak setını aldım, ondan kullanan var mı acaba? Güzel kesıyor mu?
Canım aldığın misafir çatal bıçak yakımı Hisar Florida mı ? Ben katalogdan sadece bunu beğenmiştim. 1200 tl gibi bişey dediler pahalı geldi alamadım. Sen ne kadara ve nereden aldın ? Hala çatal bıçak takımımı alamadım :/
Hisarın sitesine baksana orda bı takım var suan 499 lira ben 580 lirayken almıstım. Çok şahane ben mısafır gunluk dıye ayırmayacagım ıcın her zaman kullanabılecegım bir ürünCanım aldığın misafir çatal bıçak yakımı Hisar Florida mı ? Ben katalogdan sadece bunu beğenmiştim. 1200 tl gibi bişey dediler pahalı geldi alamadım. Sen ne kadara ve nereden aldın ? Hala çatal bıçak takımımı alamadım :/
Canım bana cok uyduruk geldi. Bence biişe yaramaz o yüzden geri gönderdim. KorkmazınBen hicbirini kullanamadim henuz cnm... birileri yazsada bilgimiz olsa... sebzeleri iyi keser diye dusunuyorum... yesillikleri falan...
Canım bana cok uyduruk geldi. Bence biişe yaramaz o yüzden geri gönderdim. Korkmazın çelik bıçak setini aldım bakalım o nasıl çıkacakBen hicbirini kullanamadim henuz cnm... birileri yazsada bilgimiz olsa... sebzeleri iyi keser diye dusunuyorum... yesillikleri falan...
evet canım hisar florida modeli... ben eminönünde tibet diye bi mağaza var oradan aldım ... 1200 tl demişti hisarın toptancısı.. tibetten nakit 800 tl ye aldım çkb takımını ..toplu epey bi alışveriş yapmıştım o zaman... düdüklü tencere günlük yemek takımı ıvır zıvır bişiler... ama bi 10 ay oldu ... imkanın varsa bu mağazaya bak canım.. çok fazla çeşit ve ürün var ...
Hisarın sitesine baksana orda bı takım var suan 499 lira ben 580 lirayken almıstım. Çok şahane ben mısafır gunluk dıye ayırmayacagım ıcın her zaman kullanabılecegım bir ürün
http://www.hisar.com.tr/urun/Lizbon-Parlak-89-Parca-Ckb-Seti.htmlCanım acaba hangi modelden bahsediyorsun ? Bahsettiğin modelin linkini atarsan çok sevinirim :) Burda bi çeyizci de 480 tl ye vardı Hisarın modelini tam hatırlamıyorum. Günlüge almayı düşünüyorum onu. Ben hem misafir hrm günlük almalıyım bizde gelen giden çok olur tek bi takım yeterli olmaz
Gule gule kullan canim hepsi cok guzeller:)
Canım Antalya dayım benim için İstanbul biraz zor :/ Burda bi yerde jumbo varmış ona bakıcam. Mutfak hemen hemen tam ama hala çatal bıçak takımım yok :)
Zevkimin en tuttuğu topik senin sanırım :) yemek takımımız aynı çatal bıçak takımında da gözüm var
Bende almadım bernardo dan yemek takımım la kahvaltı takımımı Ben kesin eskitirdim onları baka baka iyi yaptım Düğün den önce bakarsın çok daha güzel bi model çıkar onu alırızçok sevindim tatlım ..çok tsklr... :) yemek takımımı da begenerek aldım .. gerçi hala teslim almadım ama ... canım çkb için ben sade ve şık bişey istiyordum çok bakındım .. bu model çok içime sindi... tavsiye ederim ...inş gönlüne göre olur herşey tatlım... :)))