canm bu sayfada 2 çiçekli var onları diyorsan ben cevaplayımİyi günlerde kullan canım bişey sormak istiyorum çiçekli nevresimleri nerden aldın acaba hangi marka? Bayıldım cok güzeller
canm bu sayfada 2 çiçekli var onları diyorsan ben cevaplayımenglısh homeda var bende benzerlerini aldım. %50 indirime girince al alacaksan sürekli indirime giriyor zaten
bu arada sugra güle güle kullan canm
canm ben % 50 indirim oluca gittim mesaj geliyor zatenEnglish home gidicem en kısa zamanda zaten ordan almayı planladıgım seyler var. Sadece nevresim mi bunlar ? Takım degil sanırım. Sadece nevresimin fyatı ne kadar acaba canım?
Sağol canım ben tek tek alıcam çarşafını lastikli almak istediğim için. İndirimli fiyatlar cok iyiymis. Lastikli carsafta 30civarıydı indirimli yanlıs hatırlamıyosam. Gidip 1 2 takım yapıcam insallah bu ciceklilerdencanm ben % 50 indirim oluca gittim mesaj geliyor zaten
çarşaf indirimi yoktu
yastıklar 8.50 2'li
nevresim 27.50 tutuyor
çarşaf indirimsiz olduğu için 40 tl di
o önemli değil alt çarşaf hep düz renk zaten bi tane alır koyarsın indirime girince ya da başka yerden alırsın
ayrıca nevresim setide geliyor pakette ama bunlar daha güzel onlarda set olarak çift kişilk 60 tl
17 de olabilir canm ucuz baya lastikliside ama indirimde al kesnlkle 2 aya bir giriyor indirimeSağol canım ben tek tek alıcam çarşafını lastikli almak istediğim için. İndirimli fiyatlar cok iyiymis. Lastikli carsafta 30civarıydı indirimli yanlıs hatırlamıyosam. Gidip 1 2 takım yapıcam insallah bu ciceklilerden
Pamuk saten bulabilirim insallah17 de olabilir canm ucuz baya lastikliside ama indirimde al kesnlkle 2 aya bir giriyor indirime
tatlım bunlar %100 pamuk ben daha pamuk saten almadm ne bileyim rahat edemem ben kaygan sonuçta bi de ben çok üşürüm soğuk tutuyor diyorlar rahat edemezsn bakPamuk saten bulabilirim insallah
ev giyimleri harikaaa
canm bu sayfada 2 çiçekli var onları diyorsan ben cevaplayımenglısh homeda var bende benzerlerini aldım. %50 indirime girince al alacaksan sürekli indirime giriyor zaten
bu arada sugra güle güle kullan canm
çok güzeller ağız tadıyla kullan inşallah
İyi günlerde kullan canım bişey sormak istiyorum çiçekli nevresimleri nerden aldın acaba hangi marka? Bayıldım cok güzeller
en uzun gece kampanyasıda mı varmı canm çok güldümbunlarda ennn uzun gece kampanyasından kaptıklarım :) ...
emsan demre suzgeç ve emsan demre sos tenceresi... 24 ve 18 cm lik aldım ... kullanışlı olsunlar diye ...
süzgeci mor renk aldım ....
Eki Görüntüle 1726408
Eki Görüntüle 1726406
en uzun gece kampanyasıda mı varmı canm çok güldüm
yılbaşı mılbaşı deselerdi alışmıştıkta bunu ilk kez duydum :)
güle güle kullan canm ne kadara aldn
%50 mi indirimdeydi