... SUĞRA'NIN ÇEYİZ GÜNCESİ ...

herkeslere mrblar ... sanırım her konuda oldugu gibi çeyi islerinde de tatil modundayım ben ...:KK49:

bikaç şirin şey diyelim ...

aldıgım dikiş kutuları

8699137787100_0.jpg
8699137787124_0.jpg

dolap içlerinde kullanmak için aldıgım kutular... acık gri ve seftali rengi ... biraz buyukçeler sanırım ... 37 cm kadar ... bakalım ne için kullanıcam... :KK51:
8699137847194_0.jpg
8699137847224_0.jpg

ve rengini değiştirmeyi düşündüğüm mumluk...

8699137845299_0.jpg

english home klasikleri ....herkeste olan ama inede tuhaf bir şekilde soğuyamadığım takım... :KK15:

eng 1.jpg
eng 2.jpg
eng 3.jpg

yeni ciciler :KK76:

akaat6zbd9ihqh6wfoxt.jpg
bpnq09wtyrtwrqomb3lt.jpg
evidea-mutfak-servis-grubu-bicak-ZAC007_2.jpg
evidea-mutfak-servis-grubu-catal-ZAC003_2.jpg
gifnpqbjnx4jyecjyy1h.jpg

itiraf ediyorum, şimdiye kadar baktığım çeyiz topiclerinde en zevklisi burasıymıs :)) herkesın kendi zevki tabii ama benimki en yakın olan sendekiler canım güzel günlerde güzel insanlarla kullanmayı nasip etsin Allah :)) bi kaç sorum war, ben nevresim takımı battaniye yatak örtüsü vs internetten görmeden alamıyorum kalitesiz çıkarsa diye, karaca home, chakra ve lucca home ürünleri nasıl çıktı? birde caydanlık göremedim aldıklarında yanlıs hatırlamıyorsam, korkmaz tomtom aldım bugun :) sende bi bak istersen canım :KK49:

itiraf ediyorum, şimdiye kadar baktığım çeyiz topiclerinde en zevklisi burasıymıs :)) herkesın kendi zevki tabii ama benimki en yakın olan sendekiler canım güzel günlerde güzel insanlarla kullanmayı nasip etsin Allah :)) bi kaç sorum war, ben nevresim takımı battaniye yatak örtüsü vs internetten görmeden alamıyorum kalitesiz çıkarsa diye, karaca home, chakra ve lucca home ürünleri nasıl çıktı? birde caydanlık göremedim aldıklarında yanlıs hatırlamıyorsam, korkmaz tomtom aldım bugun :) sende bi bak istersen canım :KK49:

canım çok tsklr... çok mutlu ettin inan...dualarına hepimiz için içtenlikle bir aminnnnn diyorum...
hoşuma giden beğendiğim şeyleri yavaş yavaş almaya çalışıyorum...

sorularına gelince bende o tarz şeyleri netten almadım çok fazla... homesweethome battaniyeyi görmeden aldım sadece... ben genelde tekstil urunlerini görerek almayı tercih ediyorum ... nevresimlerimi annem kursa gittiği için kumaşları alıp hocasıyla beraber dikti...fiyat olarak bi nevresim takımı 100 tl ye falan geliyo ... çok bi fark olmuyo yani...bi kaç tane bu şekilde var ...diğerlerini yatak belli olmadan almak istemiyorum...

chakrada baktıgım urunleri netten indirime girince almıstım... englishhome yine aynı sekilde... porselenlerimide hep görerek magazadan aldım cnm...

kalite kısmına gelirsek chakra kalitesi malum ... ben havlulardan gayet memnunum ..english home pek kullanmadım bakıcaz ... az evvel baya bi havlu aldım umarım iyi çıkarlar... dikilenb nevresimleri hep begenerek iyi kumşlardan aldık... sorun çıkacagını sanmıyorum...luccahome dan aldıgım çiçekli yemek takımı da gayet guzel bir porselen inceliği deseni ... diğer desenleride çok guzedi... ben kararsız kalmıştım.... gunluk için rahatlıkla öneririm ... diğer beyazlarda aynı markanın ... yine porselen kalitesini beğendim ben ... misafir için olan bernardonun onunda kalitesini gayet begendim...

bilinen markaları alırken tereddut etmene gerek yok bence ... hatta netten alışveriş daha kolay kesinlikle ayagına kadar geliyo...begenmez isen yollarsın geri...ben magazadan begenip netleştirip indirim takip ederek alıyorum ... ist da isen eminönunden de çok avantajlı alışverişler yapabilirsin ...

caydanlık olarak bi tane misafir için tencere setinin devamı olan verteks caydanlık aldım... onu begenmiştim... gunluk için bakınıyorum.. senin aldıgında çok guzelmiş... ondan da alabilirim ... gunluk için boyutları ideal mi canım...

çokkk uzun yazdım ... çenem dustu :confused:...yardımcı olabilecegim birşey olursa herzaman ...:KK25:

canım çok tsklr... çok mutlu ettin inan...dualarına hepimiz için içtenlikle bir aminnnnn diyorum...
hoşuma giden beğendiğim şeyleri yavaş yavaş almaya çalışıyorum...

sorularına gelince bende o tarz şeyleri netten almadım çok fazla... homesweethome battaniyeyi görmeden aldım sadece... ben genelde tekstil urunlerini görerek almayı tercih ediyorum ... nevresimlerimi annem kursa gittiği için kumaşları alıp hocasıyla beraber dikti...fiyat olarak bi nevresim takımı 100 tl ye falan geliyo ... çok bi fark olmuyo yani...bi kaç tane bu şekilde var ...diğerlerini yatak belli olmadan almak istemiyorum...

chakrada baktıgım urunleri netten indirime girince almıstım... englishhome yine aynı sekilde... porselenlerimide hep görerek magazadan aldım cnm...

kalite kısmına gelirsek chakra kalitesi malum ... ben havlulardan gayet memnunum ..english home pek kullanmadım bakıcaz ... az evvel baya bi havlu aldım umarım iyi çıkarlar... dikilenb nevresimleri hep begenerek iyi kumşlardan aldık... sorun çıkacagını sanmıyorum...luccahome dan aldıgım çiçekli yemek takımı da gayet guzel bir porselen inceliği deseni ... diğer desenleride çok guzedi... ben kararsız kalmıştım.... gunluk için rahatlıkla öneririm ... diğer beyazlarda aynı markanın ... yine porselen kalitesini beğendim ben ... misafir için olan bernardonun onunda kalitesini gayet begendim...

bilinen markaları alırken tereddut etmene gerek yok bence ... hatta netten alışveriş daha kolay kesinlikle ayagına kadar geliyo...begenmez isen yollarsın geri...ben magazadan begenip netleştirip indirim takip ederek alıyorum ... ist da isen eminönunden de çok avantajlı alışverişler yapabilirsin ...

caydanlık olarak bi tane misafir için tencere setinin devamı olan verteks caydanlık aldım... onu begenmiştim... gunluk için bakınıyorum.. senin aldıgında çok guzelmiş... ondan da alabilirim ... gunluk için boyutları ideal mi canım...

çokkk uzun yazdım ... çenem dustu :confused:...yardımcı olabilecegim birşey olursa herzaman ...:KK25:

valla miss gibi yazmıssın :)) çok sağol canım chakra mağazasına hiç denk gelmedim ama bundan sonra ınternetten rahatlıkla alabilirm :) günlük için caydanlığın boyutları demlik 0.8lt. caydanlık 1.9 lt. iki kişiye fazla fazla yeter, bence misafirlerede yeter ama bazen çok kalabalık olabiliyoruz ve iki caydanllıkta demlenebiliyo malum :) aslında bi caydanlığın zaten varsa ikincisini elektrikli alman daha mantıklı olabilir misafir için çok pratik diyolar hem kettle olarakta kullanılıyo ama ben kettle ımı kenwood KMX istediğim için bu konuda kendi adıma cok tereddutluyum :))))

valla miss gibi yazmıssın :)) çok sağol canım chakra mağazasına hiç denk gelmedim ama bundan sonra ınternetten rahatlıkla alabilirm :) günlük için caydanlığın boyutları demlik 0.8lt. caydanlık 1.9 lt. iki kişiye fazla fazla yeter, bence misafirlerede yeter ama bazen çok kalabalık olabiliyoruz ve iki caydanllıkta demlenebiliyo malum :) aslında bi caydanlığın zaten varsa ikincisini elektrikli alman daha mantıklı olabilir misafir için çok pratik diyolar hem kettle olarakta kullanılıyo ama ben kettle ımı kenwood KMX istediğim için bu konuda kendi adıma cok tereddutluyum :))))

canım öylede düşünüyorum aslında ... bakalım benim aklımda da arçelik var ... ama hiç o araştırmalara girmedim daha...

englishhome indiriminden kaptıklarım... gerçi bazıları önceden alındı... benim aldıgım seylerde nedense daha sonra guzel indirimler oluyor.. sinir oluyorum... bari bi hafta geçsin ... bir gün sonrası ne demek ya hu...:mad:

yüz havluları

ENG 9.jpg
ENG 10.jpg
ENG 15.jpg
ENG 7.jpg
ENG 8.jpg

EL HAVLULARI

ENG 5.jpg
ENG 6.jpg
ENG 11.jpg
ENG 12.jpg
ENG 13.jpg
ENG 16.jpg
ENG 14.jpg

AYAK HAVLULARI

ENG 17.jpg
ENG 18.jpg

MİSAFİR PİKE TAKIMLARI ... BUNLAR YA BENİM MİSAFİRLERİM İÇİN OLUCAK YA DA ANNEME KALICAK... :cool:

ENG 19 (2).jpg
ENG 20.jpg
ENG 21.jpg
ENG 22.jpg
ENG 23.jpg
ENG 24.jpg

VE MUTFAK TAKIMINI TAMAMLADIM .. SİTEDEKİ FOTOLARINI DA BULDUM Kİ BEN ...:KK66:

ENG 1.jpg
ENG 2.jpg
ENG 3.jpg
ENG 4.jpg

BİR DEEE KENDİM İÇİN ALDIGIM PİKE... YASTIKLARINI BİR TURLU ALAMIYORUMHEMEN BİTİYOR:KK35:NASIL YAPIYOLAR ANLAMIYORUM...

ENG 28.jpg

tekrardan bambum ... almayı düşündüğüm bi kaç parça daha var ... artık daha sonra inş... :KK36:

bambum 7.jpg
bambum 8.jpg
bambum 9.jpg
bambum 10.jpg
bambum 11.jpg

bunları da anneciğim almış...

bambum 6.jpg

bambum.jpg

bir takım çeyizsel hareketlilikler... :21:epey aradan sonra ...

pikemin yastık kılıfını buldum sonunda...

M020945_large.jpg

servis maşalarım...
ser
lucky 1.jpg
lucky 2.jpg

paşabahçe ölçü kabım 4 adet karaf bardaklarım ve baş uu sürahimmm ...=)))

paşabahçe 2.jpg

paşabahçe 3.jpg
paşabahce 1.jpg

tchibo siparişlerim ... porsiyonluk tart kalıpları ve kavanozlar ... kavanozların klipslerinden dolayı çok pratik olmayabilir belki ama ne zamandır aklımdalardı... aklımda kalacaklarına çeyizde dursunlar bakalım ... :KK49:

tchibo 1.jpg
tchibo 2.jpg

canım yeni aldıkların çok tatlı güle güle kullann, pike takımının yastıklarına ayrıca bayıldım nerden aldığını sorabilirmiyim:))

çeyizimizde o kadar çok aynı olan eşya var ki görünce şaşırdım :KK200: Güle güle kullanmayı nasip etsin Allah:KK28::KK28::KK28:

Battanıyelı nevresım takımını begendım bende hangı marka? Birde monıto ydu galıba o kalıtelı marka mı seramıkte?

Battanıyelı nevresım takımını begendım bende hangı marka? Birde monıto ydu galıba o kalıtelı marka mı seramıkte?
görünce cevap vermeden duramadım. moneta italyan markasıdır ve seramik tencerede bir numaradır. gerçi ben tefal hard titanyum ürünlerini tercih ettim:KK48:

tekrardan bambum ... almayı düşündüğüm bi kaç parça daha var ... artık daha sonra inş... :KK36:

Eki Görüntüle 1607064 Eki Görüntüle 1607066 Eki Görüntüle 1607067 Eki Görüntüle 1607069 Eki Görüntüle 1607070

bunları da anneciğim almış...

Eki Görüntüle 1607073

Eki Görüntüle 1607084
canım bambu ürünler için kısa bir sürede soyulmalar oluyor dediler, ben de çerezlik ve sunum ürünleri düşünüyordum öyle dediklerinde soğudum. sen böyle bir şey duydun mu? hala gözüm bu ürünlerde:KK22:

canım yeni aldıkların çok tatlı güle güle kullann, pike takımının yastıklarına ayrıca bayıldım nerden aldığını sorabilirmiyim:))

Cok tsklr tatlim... englishhome dan aldim canim... ben indirim yakalayamadim ama takip edersen baya indirimler oluyor...

Battaniyeli olan karacahome canim...
Tencerelerde kikikoko nun dedigi gibi moneta ... italyan markasi ... ben en kaliteli o diye tavsiye uzerine aldim... o donem epey arastirma yapmistim..herkes moneta almami tavsiye etti... farkli serileri var .. delux serisi goruntu olarak hosuma gitti benim.. almayi dusunursen mutlaka sitesinden almani oneririm.. her ay guzel indirimler yapiyorlar... ben her ay bi kac parca alarak takimi olusturdum...

X