canım çok tsklr... çok mutlu ettin inan...dualarına hepimiz için içtenlikle bir aminnnnn diyorum...
hoşuma giden beğendiğim şeyleri yavaş yavaş almaya çalışıyorum...
sorularına gelince bende o tarz şeyleri netten almadım çok fazla... homesweethome battaniyeyi görmeden aldım sadece... ben genelde tekstil urunlerini görerek almayı tercih ediyorum ... nevresimlerimi annem kursa gittiği için kumaşları alıp hocasıyla beraber dikti...fiyat olarak bi nevresim takımı 100 tl ye falan geliyo ... çok bi fark olmuyo yani...bi kaç tane bu şekilde var ...diğerlerini yatak belli olmadan almak istemiyorum...
chakrada baktıgım urunleri netten indirime girince almıstım... englishhome yine aynı sekilde... porselenlerimide hep görerek magazadan aldım cnm...
kalite kısmına gelirsek chakra kalitesi malum ... ben havlulardan gayet memnunum ..english home pek kullanmadım bakıcaz ... az evvel baya bi havlu aldım umarım iyi çıkarlar... dikilenb nevresimleri hep begenerek iyi kumşlardan aldık... sorun çıkacagını sanmıyorum...luccahome dan aldıgım çiçekli yemek takımı da gayet guzel bir porselen inceliği deseni ... diğer desenleride çok guzedi... ben kararsız kalmıştım.... gunluk için rahatlıkla öneririm ... diğer beyazlarda aynı markanın ... yine porselen kalitesini beğendim ben ... misafir için olan bernardonun onunda kalitesini gayet begendim...
bilinen markaları alırken tereddut etmene gerek yok bence ... hatta netten alışveriş daha kolay kesinlikle ayagına kadar geliyo...begenmez isen yollarsın geri...ben magazadan begenip netleştirip indirim takip ederek alıyorum ... ist da isen eminönunden de çok avantajlı alışverişler yapabilirsin ...
caydanlık olarak bi tane misafir için tencere setinin devamı olan verteks caydanlık aldım... onu begenmiştim... gunluk için bakınıyorum.. senin aldıgında çok guzelmiş... ondan da alabilirim ... gunluk için boyutları ideal mi canım...
çokkk uzun yazdım ... çenem dustu
...yardımcı olabilecegim birşey olursa herzaman ...