günlük yemek takımlartın nerden canım çok hoş
itiraf ediyorum, şimdiye kadar baktığım çeyiz topiclerinde en zevklisi burasıymıs :)) herkesın kendi zevki tabii ama benimki en yakın olan sendekiler canım güzel günlerde güzel insanlarla kullanmayı nasip etsin Allah :)) bi kaç sorum war, ben nevresim takımı battaniye yatak örtüsü vs internetten görmeden alamıyorum kalitesiz çıkarsa diye, karaca home, chakra ve lucca home ürünleri nasıl çıktı? birde caydanlık göremedim aldıklarında yanlıs hatırlamıyorsam, korkmaz tomtom aldım bugun :) sende bi bak istersen canım
canım çok tsklr... çok mutlu ettin inan...dualarına hepimiz için içtenlikle bir aminnnnn diyorum...
hoşuma giden beğendiğim şeyleri yavaş yavaş almaya çalışıyorum...
sorularına gelince bende o tarz şeyleri netten almadım çok fazla... homesweethome battaniyeyi görmeden aldım sadece... ben genelde tekstil urunlerini görerek almayı tercih ediyorum ... nevresimlerimi annem kursa gittiği için kumaşları alıp hocasıyla beraber dikti...fiyat olarak bi nevresim takımı 100 tl ye falan geliyo ... çok bi fark olmuyo yani...bi kaç tane bu şekilde var ...diğerlerini yatak belli olmadan almak istemiyorum...
chakrada baktıgım urunleri netten indirime girince almıstım... englishhome yine aynı sekilde... porselenlerimide hep görerek magazadan aldım cnm...
kalite kısmına gelirsek chakra kalitesi malum ... ben havlulardan gayet memnunum ..english home pek kullanmadım bakıcaz ... az evvel baya bi havlu aldım umarım iyi çıkarlar... dikilenb nevresimleri hep begenerek iyi kumşlardan aldık... sorun çıkacagını sanmıyorum...luccahome dan aldıgım çiçekli yemek takımı da gayet guzel bir porselen inceliği deseni ... diğer desenleride çok guzedi... ben kararsız kalmıştım.... gunluk için rahatlıkla öneririm ... diğer beyazlarda aynı markanın ... yine porselen kalitesini beğendim ben ... misafir için olan bernardonun onunda kalitesini gayet begendim...
bilinen markaları alırken tereddut etmene gerek yok bence ... hatta netten alışveriş daha kolay kesinlikle ayagına kadar geliyo...begenmez isen yollarsın geri...ben magazadan begenip netleştirip indirim takip ederek alıyorum ... ist da isen eminönunden de çok avantajlı alışverişler yapabilirsin ...
caydanlık olarak bi tane misafir için tencere setinin devamı olan verteks caydanlık aldım... onu begenmiştim... gunluk için bakınıyorum.. senin aldıgında çok guzelmiş... ondan da alabilirim ... gunluk için boyutları ideal mi canım...
çokkk uzun yazdım ... çenem dustu...yardımcı olabilecegim birşey olursa herzaman ...
valla miss gibi yazmıssın :)) çok sağol canım chakra mağazasına hiç denk gelmedim ama bundan sonra ınternetten rahatlıkla alabilirm :) günlük için caydanlığın boyutları demlik 0.8lt. caydanlık 1.9 lt. iki kişiye fazla fazla yeter, bence misafirlerede yeter ama bazen çok kalabalık olabiliyoruz ve iki caydanllıkta demlenebiliyo malum :) aslında bi caydanlığın zaten varsa ikincisini elektrikli alman daha mantıklı olabilir misafir için çok pratik diyolar hem kettle olarakta kullanılıyo ama ben kettle ımı kenwood KMX istediğim için bu konuda kendi adıma cok tereddutluyum :))))
görünce cevap vermeden duramadım. moneta italyan markasıdır ve seramik tencerede bir numaradır. gerçi ben tefal hard titanyum ürünlerini tercih ettimBattanıyelı nevresım takımını begendım bende hangı marka? Birde monıto ydu galıba o kalıtelı marka mı seramıkte?
canım bambu ürünler için kısa bir sürede soyulmalar oluyor dediler, ben de çerezlik ve sunum ürünleri düşünüyordum öyle dediklerinde soğudum. sen böyle bir şey duydun mu? hala gözüm bu ürünlerdetekrardan bambum ... almayı düşündüğüm bi kaç parça daha var ... artık daha sonra inş...
Eki Görüntüle 1607064 Eki Görüntüle 1607066 Eki Görüntüle 1607067 Eki Görüntüle 1607069 Eki Görüntüle 1607070
bunları da anneciğim almış...
Eki Görüntüle 1607073
Eki Görüntüle 1607084
canım yeni aldıkların çok tatlı güle güle kullann, pike takımının yastıklarına ayrıca bayıldım nerden aldığını sorabilirmiyim:))
çeyizimizde o kadar çok aynı olan eşya var ki görünce şaşırdımGüle güle kullanmayı nasip etsin Allah
Battanıyelı nevresım takımını begendım bende hangı marka? Birde monıto ydu galıba o kalıtelı marka mı seramıkte?