... SUĞRA'NIN ÇEYİZ GÜNCESİ ...

bu bornoz takımını çok beğenmiştim .. sonra belki indirime girer biraz bekliyim derken hepsini toplatıp yurt dışına yollamışlar .. sonuç güç bela buldum bi tane çok şükür... sanırım çeyiz için aldıklarımın arasında en çok uğraş verdiğim moneta tencere setleri ve bu bornoz takımı oldu... ama oldu cok da guzel oldu ...:KK76::halay::KK49:..

VxP1nFpypZ.jpg

taç marka hamam seti ... ne kadar gerekliydi bilemedim ama ...misafir için kullanırım dedim ... rengi ve dokusu kalitesi güzel tavsiye ederim ...

bbimagehandler.jpg

bu takımında desenini çok begeniyordum ... ben englishhome urunlerini çok kaliteli bulmuyorum .. kullandım mı hayır ama çok uun sureli olabileceklerine inanmıyorum ...kullanıp memnun kalan da var kalmayan da .... çift kısılık takımlarımı genelde annem pamuk saten tercih etti zaten ... ben bi kaç desenini begendiğim seyi aldım .. bakalım inş iyi çıkarlar ... turkuaz yastıkları kombin olsun diye aldım ...

eng 35.jpg
M022578_medium.jpg
M002716_medium.jpg

buarada kızlar ben hiç çarşaf almadım bu tarz takımlara pamuk saten dikilenlerinde kenarları yapılmadı .. cunku fitted çarsaf istiyorum ve yatak belli olmadıgı için su an bekletiyoruz .. belli olunca ona göre yapılsın diye dusunduk... siz nasıl çözdünüz bu işi....

bu da tv battaniyem ... :)

M024226_large.jpg

kızlarrrr ceyize aldığım ilk elektronik alet ...
baya araştırmıştım aklımda hep küçük ev aletleri için arçelik ve philips var ...

blender için philips ve braun vardı aklımda ...

normalde iki hazneli bir buyuk bir kucuk haznesi olan tercihen cam bir model istedim ...cam model pek yok sanırım ... çift hazneli var ama onlarda çogunlukla cırpma teli mevcut ve ben bir daha mikser almak niyetinde değildim...yani çırpıcının benim için tel olmaması celik ve çift başlıklı olması gerekiyordu ... bu isteğimi de philips karşıladı...marka olarak daha guven veriyor sanırım.. ... ama çift hazneden vazgecmek zorunda kaldım ... haznesi kuçuk diil bununda XL .. baya iş görür yani...
işte bıçagın titanyum oluşu sıçratmaması hız ayarı falan derken aldım gitti.. aslında bu kadar kolay almadım tabi ki... kırk defa o mu su mu bu mu ... yok onda o var bunda bu ... annem en son tuhaf tuhaf suratıma bakıyodu...:KK66: Bu tarz aletler kısmet işi biliyorum ...ama inş sıkıntısız bir şekilde kullanırız hepimiz....

HR1674_90-IMS-tr_TR.png

diğer düşündüklerime gelirsek ;

tost makinesi arçelik k 2369 siyah cam
ekmek kızartma için k 8375 siyah cam
cay makinesi gönlümden gecen k 3224 :KK68:ama çok pahalı . o kadar verirmiyim bilmiyorum ...ustuste olan modeli de begenmiştim ama uretmiyorlar artık .. sıkıntılıymıs... k3224 ise hem çok yer kaplıyo hemde bahalı .. ama kullanan herkes memnun .. saat ayarı olması cayın demlendikten sonra posasının çinde kalmaması gibi otomatik olmasından kaynaklanan avantajları var .. ama pahalı işte ...

arcelik olmadı beko bkk 2212 olabilir... dizayn olarak arceliğin ustuste olan modeline benziyor... fiyat daha makul .. ama cok bilgim yok arastırmadım henu .. siyah olması benim için avantaj .. diğerleri ile takım olur ... cunku hepsini siyah cam dusunuyorum...
ya da yine philips dusunebilirim ...

ama belki arçeliğin fiyatı duser.... :KK28:duser duser ..:KK68:

kahve makinası ise alırmıyım hiç bilmiyorum ... elektrikli cezveler cok mantıklı gelmiyor .. yani o parayı verip basında duracaksam aklıma yatmıyor.. esas mesele cok kahveye duskunluğumum olmaması sanırım .. ihtiyaç görmüyorum...:KK66:

ütü için buhar kazanlı ve philips düşünüyorum... modellerin arasında baya fiyat farkı var .. performans da aynı şeklide farklımıdır bilemedim .. gc9650 ve gc8650 mesela ... arada 500 tl fark var ... bu kadar vermeye gerek var mı onu da bilemedim...

supurge olarak gönlümden gecen dyson ama surekli fiyatı artıyor alamam sanırım artık.. yada iyi bi indirim olursa ancak...
ıkıncı olarak onuda yine philips maraton serisi dusunuyorum .. hangisi olur bilmiyorum hiç arastımadım hiç bir fikrim yok.. genel olarak bu ıkısınden memnun herkes buna göre belirledim diyebilirim ...

simdiiiii böyle uzun uun yazdım ya hani aranızda alan bilen duyan kullanan vardır bu modelleri ... vardır da hani bana yorum yapar diye dusunuyorum ....

ayy bunu nasıl unutmusum ... ben ilaç kullanmaktan yana diilim genelde de kas agrılarım olur .. fibromiyaljıden dolayı .. o yuzden surekli bi yerlerime sıcak su torbası koymam gerekiyor... heralde ceyize aynı şeyden bir kaç adet alacaksam bu termofor olacaktır. mudonun termoforuna da bayıldım kaptım bi tane... çok seker diil mi ama ..

92342.jpg

epey bir suredir uğramıyordum buraya ... bu surecta aldıklarımı paylaşıyım istedim .. malum burayı bir nevi ceyiz dosyası olarak kullanıyoruz... son aldıklarımda burda dursun bakalım ... :)

bambumlara devam ...
Eki Görüntüle 1847159 Eki Görüntüle 1847160 Eki Görüntüle 1847161 Eki Görüntüle 1847162

netten aldıgım sevimli baharatlık 2 li nutella bıçakları bi kaç cerezlik dogu turundan aldıgım bakır cezveEki Görüntüle 1847163 Eki Görüntüle 1847164 Eki Görüntüle 1847166 Eki Görüntüle 1847167 Eki Görüntüle 1847168 Eki Görüntüle 1847169

merhaba canım tek tek okudum valla hepsi çok güzel aldıklarının. ama burdaki baharatlıklara bayıldııımm tek kelimeyle
nerden aldın acaba :dua:
ayrıca bu esseden oluşturduğun set ne kadara maloldu hesapladın mı hiç:KK51:

merhaba canım tek tek okudum valla hepsi çok güzel aldıklarının. ama burdaki baharatlıklara bayıldııımm tek kelimeyle

tskr ederim canım ... baharatlığı n11 den aldım... yakın bir tarihte aldım vardır . 4 mevsım baharatlık diye geçiyodu... lucca tabaklarıda cogunu ındırım varken aldım sanırım 250 tl olmustur toplam ... net fiyat veremiyorum canım çünkü farklı farklı magazalar ve tarihlerde alındılar. essasında bi kahvaltı takımı ile aynı maliyette ama parça sayısı ve kullanışlılığı fala diye dusunuyorum ben...

tskr ederim canım ... baharatlığı n11 den aldım... yakın bir tarihte aldım vardır . 4 mevsım baharatlık diye geçiyodu... lucca tabaklarıda cogunu ındırım varken aldım sanırım 250 tl olmustur toplam ... net fiyat veremiyorum canım çünkü farklı farklı magazalar ve tarihlerde alındılar. essasında bi kahvaltı takımı ile aynı maliyette ama parça sayısı ve kullanışlılığı fala diye dusunuyorum ben...
bence çok iyiy apmışsın canım. güle güle kullaann hepsini çok şıklar zatn:oops:

Merhaba

Arçelik K 2369 tost makinesini aldın mı? Kullanmadın değil mi? Güzel mi acaba çok merak ediyorum. İnternetteki yorumlardan emin olamadım. sugra87 sugra87

X