... SUĞRA'NIN ÇEYİZ GÜNCESİ ...

ve yine aldıgım bir kaç ıvır zıvır ...

mutfak takımımın eksik parçaları ...

ENG 33.jpg
ENG 34.jpg

misafir nevresimleri .. daha evvel pıke olarak almıstım takım olsunlar istedim ...

ENG 29.jpg
ENG 30.jpg

kullanışlı olacagını dusundugum hurçlar .. 6 adet aldım bunlardan ..

ENG 31.jpg

ENG 36.jpg

english homedan aldıgım tepsim ve kalp reçellikler...

ENG 35.jpg
reçellik.jpg

İyi günlerde kullan canım bişey sormak istiyorum çiçekli nevresimleri nerden aldın acaba hangi marka? Bayıldım cok güzeller

İyi günlerde kullan canım bişey sormak istiyorum çiçekli nevresimleri nerden aldın acaba hangi marka? Bayıldım cok güzeller
canm bu sayfada 2 çiçekli var onları diyorsan ben cevaplayım :KK70: englısh homeda var bende benzerlerini aldım. %50 indirime girince al alacaksan sürekli indirime giriyor zaten
bu arada sugra güle güle kullan canm

English home gidicem en kısa zamanda zaten ordan almayı planladıgım seyler var. Sadece nevresim mi bunlar ? Takım degil sanırım. Sadece nevresimin fyatı ne kadar acaba canım?
canm bu sayfada 2 çiçekli var onları diyorsan ben cevaplayım :KK70: englısh homeda var bende benzerlerini aldım. %50 indirime girince al alacaksan sürekli indirime giriyor zaten

English home gidicem en kısa zamanda zaten ordan almayı planladıgım seyler var. Sadece nevresim mi bunlar ? Takım degil sanırım. Sadece nevresimin fyatı ne kadar acaba canım?
canm ben % 50 indirim oluca gittim mesaj geliyor zaten
çarşaf indirimi yoktu
yastıklar 8.50 2'li
nevresim 27.50 tutuyor
çarşaf indirimsiz olduğu için 40 tl di
o önemli değil alt çarşaf hep düz renk zaten bi tane alır koyarsın indirime girince ya da başka yerden alırsın
ayrıca nevresim setide geliyor pakette ama bunlar daha güzel onlarda set olarak çift kişilk 60 tl

canm ben % 50 indirim oluca gittim mesaj geliyor zaten
çarşaf indirimi yoktu
yastıklar 8.50 2'li
nevresim 27.50 tutuyor
çarşaf indirimsiz olduğu için 40 tl di
o önemli değil alt çarşaf hep düz renk zaten bi tane alır koyarsın indirime girince ya da başka yerden alırsın
ayrıca nevresim setide geliyor pakette ama bunlar daha güzel onlarda set olarak çift kişilk 60 tl
Sağol canım ben tek tek alıcam çarşafını lastikli almak istediğim için. İndirimli fiyatlar cok iyiymis. Lastikli carsafta 30civarıydı indirimli yanlıs hatırlamıyosam. Gidip 1 2 takım yapıcam insallah bu ciceklilerden:KK54:

Sağol canım ben tek tek alıcam çarşafını lastikli almak istediğim için. İndirimli fiyatlar cok iyiymis. Lastikli carsafta 30civarıydı indirimli yanlıs hatırlamıyosam. Gidip 1 2 takım yapıcam insallah bu ciceklilerden:KK54:
17 de olabilir canm ucuz baya lastikliside ama indirimde al kesnlkle 2 aya bir giriyor indirime

Pamuk saten bulabilirim insallah:KK54:
tatlım bunlar %100 pamuk ben daha pamuk saten almadm ne bileyim rahat edemem ben kaygan sonuçta bi de ben çok üşürüm soğuk tutuyor diyorlar rahat edemezsn bak
zaten sen saten aldın artık yeter bence :KK70:
ama pamuk saten takımlarda var 100 tl di yine indirimlisi sepette oluyor kapalı ambalajlı bir şeklde
sen englısh homea numaranı ver mesaj geliyor zaten ha bire :KK70:

ev giyimleri harikaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım çok tskr ederim... basladım biraz ev giyimine ... bakalım ...bende senin son aldıklarına bayıldım ...

tskr ederim canım .. hepimiz güzel günlerde kullanalım inş...

çok güzeller ağız tadıyla kullan inşallah

saol canım .. hepimiz inş...

tskr ederim canım ... arkadaş cevap vermiş sağolsun .. ben gec de olsa yazayım ... english home markası ... kaliteleri hakkında pek bilgim yok .. misafir nevresimi olarak aldım ..inş iyi çıkarlar .. çok daha güzel desenler var bu sezon .. hatta suan indirimde .. bak istersen ...

bunlarda ennn uzun gece kampanyasından kaptıklarım :) ...

emsan demre suzgeç ve emsan demre sos tenceresi... 24 ve 18 cm lik aldım ... kullanışlı olsunlar diye ...

süzgeci mor renk aldım ....

Eki Görüntüle 1726408

Eki Görüntüle 1726406
en uzun gece kampanyasıda mı varmı canm çok güldüm :KK70:
yılbaşı mılbaşı deselerdi alışmıştıkta bunu ilk kez duydum :)
güle güle kullan canm ne kadara aldn
%50 mi indirimdeydi

en uzun gece kampanyasıda mı varmı canm çok güldüm :KK70:
yılbaşı mılbaşı deselerdi alışmıştıkta bunu ilk kez duydum :)
güle güle kullan canm ne kadara aldn
%50 mi indirimdeydi

Gorunce bende cok guldum... 21 aralik gece 00 ile 03 arasinda 75 tl ye 25 tl indirim vardi n11 de... aldiktan sonra farkettim ki emsanin sanal magazasinda da indirim var .. ben ordan biraz daha uyguna almis oldum sadece... bu suzgecten almayi dusunuyodum epeydir ... sebep oldu diyelim...

ikisi 75 tl falan tuttu canim... ama sos tenceresi cok buyuk almisim ... baya corba yapilir yani... daha kucuk bi sos tenceresi edinmem gerek sanirim...

epey bir suredir uğramıyordum buraya ... bu surecta aldıklarımı paylaşıyım istedim .. malum burayı bir nevi ceyiz dosyası olarak kullanıyoruz... son aldıklarımda burda dursun bakalım ... :)

bambumlara devam ...
bambum 16.jpg
bambum 13.jpg
bambum 14.jpg
bambum 15.jpg

netten aldıgım sevimli baharatlık 2 li nutella bıçakları bi kaç cerezlik dogu turundan aldıgım bakır cezve
4-mevsim-tuzluklar_big.jpg
cezve.jpg
tchibo 5.png
z1.png
z2.png
z3.png

tekrar bir kaç ıvır zıvır ...

ENG 35.jpg

patlamıs mısır kovam olmasamıydı yani ... :halay::halay::halay:
esse 2 (2).jpg

malumunuz bu lucca serisinden bir kahvaltı takımı oluşturdum .. bu küçük sosluklarıda inş recellik olarak kullanmayı planlıyorum ...

lucca 10.jpg

şirin nihalem ...

eng 22.png

koleksiyon markasının fincan ve bardak takımlarına ayrıca vurgunum .. dervish serisinin kahve fincanlarını almayı planlıyordum normalde etrafımdakiler begenmese de ama cay takımını 32 tl ye bulunca tabiki kaçırmadım .. essenin %50 %50 indiriminden kaptım son kalanı ....

esse.jpg
koleksiyon-dervish-irismano-platin-cay-bardagi-seti_2433_3.jpg

tchibodan can sıkıntısından ve renklerine vuruldugum için aldıklarım ...12 li kek kalıpları ve kurabiye şeysi....
tchibo 3.jpg
tchibo 4.jpg
tchibo 5.jpg

X