... SUĞRA'NIN ÇEYİZ GÜNCESİ ...

bulursun canım inş.. ben sitesinden almıştım ... ama çok kalın bi battaniye diil... bilgin olsun ...

buldum tatlım dedığın fıyata tekrar teşk ederim resimlerden çok zarif görünüyo aklımda örgü battanıye vardı ama içime sinen bişey bulamamıştım seninkini görünce çok hoşuma gitti bi sorum daha olucak sitede bilgisini göremedim pamuk mu polyester mi vs cevaplarsan çok sevinirim canım

bunları nerden aldım canım. anladığım kadarıyla tek tek alıp kendin takım yaptın

canım baktım da şimdi % 100 akrilik yazıyor...

bunları nerden aldım canım. anladığım kadarıyla tek tek alıp kendin takım yaptın

evet canım kendim takım oluşturdum daha kullanışlı olur diye dusundum.. esseden aldım hepsini... hatta bu ara indirim var % 50 ... markası luccahome canım başka yerden de bulabilirsin muhtemelen ...

aldıgım orta servisler...

ve sevimli dondurma kupları...

ayrıca takımın tuzluklarını da bulmuş oldum ...

yeni kesme tahtam....

sosluk veya cerezlik niyetine aldıgım minik tabaklar...

mutfak önlüğü kullanmak pek adetim olmasa da aldıgım önlük eldiven ve tutacak takımım ...

english homedan aldım bunları ama sitesinde yok ... netten buldum fotolarını....

aldıgım plaj havluları ... zaten herkeste var bunlardan ... eksik kalmıyım bari...

hepsi cok guzel misafir yemek takımın ayrı guzel benım ıcın cunku farklılıgı severım ben.bide su bambum kasıklık nerde ve kaca aldın soyler mısın?

kuzum ben örgü battanıyeyı bulamadım.bıde cok mu ınce.hangı zamanlarda kullanılabılır.?takım mı acaba carsafı falan var mı?kullanıslı mı sence tavsıye eder mısın?

hepsi cok guzel misafir yemek takımın ayrı guzel benım ıcın cunku farklılıgı severım ben.bide su bambum kasıklık nerde ve kaca aldın soyler mısın?

tskr ederim bende cok begenerek aldım ...
bambumları limangodan almıştım ... hepsini aynı zamanda aldım net hatırlamıyorum ama sanırım 24-25 tl idi onlar ... essede var canım bambumlar ve su an %50 veya %70 indirimde .. ikinci kesme tahtasını yeni aldım çunku... bakabilirsin ...

kuzum ben örgü battanıyeyı bulamadım.bıde cok mu ınce.hangı zamanlarda kullanılabılır.?takım mı acaba carsafı falan var mı?kullanıslı mı sence tavsıye eder mısın?

hangisini sordugunu bilemedim ...
turkuaz rengi olan karacanın nevresimli takımı ... gayet kullanışlı gözüküyor...
diğer gul kurusu olan homesweethome dan ...o biraz ince geldi bana ama gunluk kullanım için kullanılabilir..

home sweet home markalı olanını sordum canım.ben onu bulamadım.gunluk kullanım derken nasıl yanı?baharlık mı onu mu demek ıstıyorsun?

hemen bakıyorum canım.tesekkurler....

baktım sımdı canım yok cok asırı pahalı.25 tl falan ıyımıs yanı..ideal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…