Sucuklu Tost Nedir?

Sucuklu tostun içinde ne vardır?

• Sucuk

OY: 162 73,6%
  • Sucuk + Kaşar tabiiki!

OY: 58 26,4%

• Ankete Katılan
    220
No no no karistiriyonuz bacim.. tostun orjinali zaten kasarlidir.. yani tost istersem adam tabii sucuk koymicak ama sucuklu tost dersem otomatik kasar girer yani:))
Neye göre karıştırıyoruz mesela :KK70:
Bir avm de cafe si olan biri olarak yazdim bunu mesela :KK70:
Yıllardır da yerim başka başka yerlerde, hiç duymadım kasarin ekstra eklendigini:KK70:

Pizzanın olmazsa olmazı mozeralla peynirini bile her menüde belirtirler, hiç gormediniz galiba :KK70:

Edit: sade tost denince kaşarlı tost geldiğini ilk defa duydum. Tost zaten basılmış ekmek işte.

Biri sade tost dese boş basılmış ekmek istiyor sanarim o ne be :D

O zaman kaşarlı tost ne oluyor biri aciklasin? Içinde zaten kaşar varsa, kaşarlı tost diye bir olay neden var :D

He la ben de
Dun bir yerde beyaz peynirli ve domatesli tost siparisi verdim aksamustu. Kafam rahatti. İcinden surpriz bir sey cikmadi. Yaninda salata bilem vardi.
Bir de cay istedim,cayin tabaginda naylon bir parca vardi,cayi ictim parasini da almadilar naylon yuzunden :KK66:
Keske tostun icinde cikaydi. Yerdim para da vermezdim :KK45:

kendi kendine konuşmandan delirmiş olduğuna ikna oldum:KK70:
domatesli tost yenir mi lo:KK53:

yani şunu merak ediyorum cidden ekmeğin arasında kaşar veya başka peynir olmadan atıyorum sadece sucuk koyup tost makinesinde basan var mı aramızda? niye yapıyorsunuz bunu arkadaşlar o tost değil ki. :KK53:

Nooption Nooption o kkkadarrr haklısın ki tost dediğin şey aksini belirtmedikçe peynir hatta direkt kaşarlıdır. :KK8:

Acaba disaridan okuyan bir tost üzerine bile bu kadar konuşulur mu

Ne bos insanlarsiniz yaaa

Falan diyormudur arkadaşlar ben ona göre yorumumu geri alicam da galiba:cool:
Tostcu mahmut falan gelip aciklama yapsa bari
Yokmu esi arkadasi tostcu abilerimizi taniyan

Madem öyle sucuklu tost isteyince kaşarlı-sucuklu tost gelmesi gerekiyorsa, sadece kaşarlı tost istediğimizde ne diyeceğiz? Bu mantıkla kaşarlı tost istersek " sucuklu ve çift kaşarlı" tost gelmesi gerekir.:KK70:

Sucuklu tostta sadece sucuk olur. :super:

sucuktur tabisi, diğeri karışık tost.. bir de yengen var ama konuyla ilgisi yok :27:

yani şunu merak ediyorum cidden ekmeğin arasında kaşar veya başka peynir olmadan atıyorum sadece sucuk koyup tost makinesinde basan var mı aramızda? niye yapıyorsunuz bunu arkadaşlar o tost değil ki. :KK53:

Nooption Nooption o kkkadarrr haklısın ki tost dediğin şey aksini belirtmedikçe peynir hatta direkt kaşarlıdır. :KK8:

Sucuğu önce makinaya atarsın Sassy, o bi cız bız olur, yağını salar ohh mis. Sonra ekmaa ortadan ikiye yararsın, alırsın o yağla sucuğa bi basarsın açık halde, önce bi yağını emdirirsin (Ağzımın suyu akıyor şu an), sonra ekmaa eline alır, sucukları tek tek ekmaan içine dizersin, sonra ekmaa kapatır makinaya koyarsın. Biraz ısıtır, kurutmadan tereyağını dışına gezdirirsin, üstüne de tuz atarsın (Yağ tuzsuzsa), üzerine var gücünle bastırır makinayı kilitlersin. O incecik kağıt gibi olur.
Buna da sucuklu tost denir.

Ohh. Yapıcam birazdan.

hemen:))
tost deyince kaşar ve ekmek anlaşılır evet mantıken iki peynir bir arada olmaz zaten beyaz peynirli deyince kaşar yerine beyaz peynir konulmasının istendiği gayet net anlaşılıyor..

Hala ısrar ediyorsun ya, sözlük anlamını bilem verdim. Gadın kendini nasıl inandırdınsa artık :D

Back
X