- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
Tost deyince kasar + ekmek anlasiliyorsa benim tostun icinde hem beyaz peynir hem de kasar olmaliydi
Kaziklandim diye geri gidem bugun![]()
Hah, bunu da cevaplayın kaşarlı tostçular

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tost deyince kasar + ekmek anlasiliyorsa benim tostun icinde hem beyaz peynir hem de kasar olmaliydi
Kaziklandim diye geri gidem bugun![]()
Neye göre karıştırıyoruz meselaNo no no karistiriyonuz bacim.. tostun orjinali zaten kasarlidir.. yani tost istersem adam tabii sucuk koymicak ama sucuklu tost dersem otomatik kasar girer yani:))
Gerçekten bdv de bu konu mu tartışılıyor ?
He la ben de
Dun bir yerde beyaz peynirli ve domatesli tost siparisi verdim aksamustu. Kafam rahatti. İcinden surpriz bir sey cikmadi. Yaninda salata bilem vardi.
Bir de cay istedim,cayin tabaginda naylon bir parca vardi,cayi ictim parasini da almadilar naylon yuzunden
Keske tostun icinde cikaydi. Yerdim para da vermezdim![]()
Hah, bunu da cevaplayın kaşarlı tostçular![]()
Konumuzla alakası olmayan bir tost daha var ki... Tövbeler olsun niye benim aklım fikrim hep fesada gidiyor ya![]()
Niye la beyaz peynirinen harika oluyor,ekmek de kepeklikendi kendine konuşmandan delirmiş olduğuna ikna oldum
domatesli tost yenir mi lo![]()
Hah, bunu da cevaplayın kaşarlı tostçular![]()
yani şunu merak ediyorum cidden ekmeğin arasında kaşar veya başka peynir olmadan atıyorum sadece sucuk koyup tost makinesinde basan var mı aramızda? niye yapıyorsunuz bunu arkadaşlar o tost değil ki.
Nooption o kkkadarrr haklısın ki tost dediğin şey aksini belirtmedikçe peynir hatta direkt kaşarlıdır.
![]()
E beyaz peynir yapismayhemen:))
tost deyince kaşar ve ekmek anlaşılır evet mantıken iki peynir bir arada olmaz zaten beyaz peynirli deyince kaşar yerine beyaz peynir konulmasının istendiği gayet net anlaşılıyor..
hemen:))
tost deyince kaşar ve ekmek anlaşılır evet mantıken iki peynir bir arada olmaz zaten beyaz peynirli deyince kaşar yerine beyaz peynir konulmasının istendiği gayet net anlaşılıyor..
Niye la beyaz peynirinen harika oluyor,ekmek de kepekli![]()
Hepiniz şaka gibisiniz, şakalanan da benim sanırım![]()
E kadin aç MuneHepiniz şaka gibisiniz, şakalanan da benim sanırım![]()