- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.811
- 798
Icinede rus salatasi aci tursu:)) ketcap mayonez ne bulursan:))Ben ayvalık severim. Tost dediğin ayvalık tostu gibi olmalı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Icinede rus salatasi aci tursu:)) ketcap mayonez ne bulursan:))Ben ayvalık severim. Tost dediğin ayvalık tostu gibi olmalı.
Patates,rus salatası olur mu tostun içinde3-4 liralık şeye patatesi nasıl koysunlar
Zarar ederler
![]()
Sen de haklısın aslında. Ben düşünmedim bunu.
Tostun tanımında zaten kaşar - peynir vardır.
Yani tost diyince zaten peynir+ekmek demiş oluyoruz.
Sucuklu tost diyince otomatikman sucuk + peynir + ekmek oluyor.
Doğru.
Ya cidden sinirlerimi tepeme çıkarıyor bu insanlar. Az evvel Afyonda sucuklu tost istedim. Ekmegin arasinda sucuk geldi 4 adet. Saka mi bu kaşarı nerde dedim. Kaşarlı sucuklu demediniz sucuklu dediniz diyor. Esimin ailesine anlattim muhabbet olsun diye telefonda enistesi sucuklu tost ekmegin arasinda sucuk demektir kaşar olmaz ki diyolar. Sizce???? Ya inadima yapiolar bu insanlar yemin ediorum delirtmeye çalışıyorlar beni.
O yengendir ya da ayvalık tostu gibi ekmeği ayrı basılan tostur,düz tost değildir. Tost kağıt gibi basılır. Yumurtalı vb olur ama rus salatalı tost yani; ilk kez duyuyorum.
Ha ha cok komik. Anket sonucuna bak bakiim. Kimse mi disarda tost yememis. Anlam karmasasi var belli ki.
bak bir kişiyi ikna ettim gangsta:))
Ahagah tost önemlidir ya sucuk kasar bos geliyor bana biraz. Ben tost deyince icinin bayagi dolu olmasini bekliyorum
Hic 3 4 liralik tost yemedim ki ben:)))
En dandik yerde bile 7 tl falan vermisimdir.
AynenIcinede rus salatasi aci tursu:)) ketcap mayonez ne bulursan:))
Ya cidden sinirlerimi tepeme çıkarıyor bu insanlar. Az evvel Afyonda sucuklu tost istedim. Ekmegin arasinda sucuk geldi 4 adet. Saka mi bu kaşarı nerde dedim. Kaşarlı sucuklu demediniz sucuklu dediniz diyor. Esimin ailesine anlattim muhabbet olsun diye telefonda enistesi sucuklu tost ekmegin arasinda sucuk demektir kaşar olmaz ki diyolar. Sizce???? Ya inadima yapiolar bu insanlar yemin ediorum delirtmeye çalışıyorlar beni.
Dediginiz ayvalık tostu oluyor.Cok guzel olur deneyin bence
Karisik, full.karisik falan bu menüler de oluyor genelde.
Tost = Kızarmış-gevremiş ekmek demektir.
Fransız tostu dersen yumurtalı kızarmıs ekmek getirirler mesela.
Tost da kızarmış ekmekleri basarsın incecik onun adı, arasına ne koyulacağını da seçersin.
Buyur sözlük bu da:
tost
ad
arasına yağ sürülüp, peynir, sucuk gibi bir katık konularak özel makinesiyle kızartılıp gevretilmiş ekmek dilimi.
İkna olmadım. Sen oldun mu?![]()
![]()
tost sipariş ettiğinde sade mi diye sorduğunda ve sade istediğinde kuru ekmek gelmiyorsa soruya sucuklu diye cevap verdiğinde tosta yani kaşar ekmeğe sucuk eklenir. :))
Tost bence de inceltilmil basılmış ekmek demek. Tost istiyorum dersen neli diye sorarlar içinde ne olsun istersen onu soylersın veya menu varsa menuden bakar adını soylersın. Ayvalık tostu yengen atom bunlar baska kulvarlar tost ince olur :)Üşenmedim gittim TDK'dan tostun anlamına baktım.
isim İçine peynir, sucuk vb. konularak özel makinesiyle gevretilip kızartılmış ekmek.
Yani tost, yalnızca ekmek kısmı. İçine ne konulacağı değişken. Bu durumda tost diyince kaşar olması gerekmiyor.
ahaha yok olmadım
bunca yıllık tostun kafamdaki tanımını sözlük benden iyi mi bilecek yahu
sözlüğü yanlış yazmıştır onlar:))