- 1 Haziran 2012
- 7.077
- 24.250
- 598
Karisik denilmiş ama karisik deyince patates rus salatasi falan olmuyor mu
Sucuk kasar diyecektiniz, sucuklu denilene kaşar peyniri koymuyorlar.
Patates,rus salatası olur mu tostun içinde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karisik denilmiş ama karisik deyince patates rus salatasi falan olmuyor mu
Sucuk kasar diyecektiniz, sucuklu denilene kaşar peyniri koymuyorlar.
Karısık diyince ne getirmeliler o zaman?
Ay konu basligina geberdim:)))Ya cidden sinirlerimi tepeme çıkarıyor bu insanlar. Az evvel Afyonda sucuklu tost istedim. Ekmegin arasinda sucuk geldi 4 adet. Saka mi bu kaşarı nerde dedim. Kaşarlı sucuklu demediniz sucuklu dediniz diyor. Esimin ailesine anlattim muhabbet olsun diye telefonda enistesi sucuklu tost ekmegin arasinda sucuk demektir kaşar olmaz ki diyolar. Sizce???? Ya inadima yapiolar bu insanlar yemin ediorum delirtmeye çalışıyorlar beni.
Sandviç atom vs olarak denedim ama tost olarak denemedim. Yoreden yoreye ismi degısıyor sanırımCok guzel olur deneyin bence
Karisik, full.karisik falan bu menüler de oluyor genelde.
O da kizarmis ekmek olur yaniufkum açıldı :)
tost dediğin kaşarla olur.
tost= kaşar+ekmek zaten.
sucuklu deyince içine sucuk eklenir.
tost isteyince size basılmış ekmek mi getiriyorlar yahu![]()
Ekmeği incecik basıyorlar ya, ekmek ekmaa tutuyor Samantha. Dileğe göre ketçap mayonez de sıkıyorlar, bazen sadece sucuğun yağına basıyorlar ohh mis. Evde de vardı kız bi sucuklu tost yapıp yemek var şimdi. Gördün mü durduk yere kalori alacağım senden ötürü.
Cok guzel olur deneyin bence
Karisik, full.karisik falan bu menüler de oluyor genelde.
Dışarıda ilk defa yediniz herhalde tostu. Ben de ilk sucuklu tost istiyorum dediğimde 17 filandım, sadece sucuk gelince bir afallamıştım![]()
Afyonda bu tostu nerede yediniz mesele orada o zaman.Cunku her yerde Rus salatalı tost yok. Kaşarsız ekmek nasıl bırbırını tutuyor demişsiniz. İçine Rus salatası doldurulmuş ekmek nasıl birbirini tutuyor da tost oluyorRus salatali ya da salamli(italyan) karisik olan.
Tost deyince "Neli" diye soruyorlar bize Noopufkum açıldı :)
tost= kaşar+ekmek zaten.
ufkum açıldı :)
tost= kaşar+ekmek zaten.
O da kizarmis ekmek olur yani
Aynen ayvalık tostu farklı bir olay. Ben sadece tost denınce bıldıgımız kagıt gıbı ince olan aklıma gelıyor. Salcalı olur yumurtalı olur ama diğer turlusu baska kategori bana goreO yengendir ya da ayvalık tostu gibi ekmeği ayrı basılan tostur,düz tost değildir. Tost kağıt gibi basılır. Yumurtalı vb olur ama rus salatalı tost yani; ilk kez duyuyorum.
ufkum açıldı :)
tost= kaşar+ekmek zaten.
Tost deyince "Neli" diye soruyorlar bize Noop![]()
Sen de haklısın aslında. Ben düşünmedim bunu.
Tostun tanımında zaten kaşar - peynir vardır.
Yani tost diyince zaten peynir+ekmek demiş oluyoruz.
Sucuklu tost diyince otomatikman sucuk + peynir + ekmek oluyor.
Doğru.