Sucuklu Tost Nedir?

Sucuklu tostun içinde ne vardır?

• Sucuk

OY: 162 73,6%
  • Sucuk + Kaşar tabiiki!

OY: 58 26,4%

• Ankete Katılan
    220
Keşke bütün bdv konuları böyle olsa.. Gülümsettiniz;)

Arkadaşlara katılıyorum karışık demeliydiniz

Ya cidden sinirlerimi tepeme çıkarıyor bu insanlar. Az evvel Afyonda sucuklu tost istedim. Ekmegin arasinda sucuk geldi 4 adet. Saka mi bu kaşarı nerde dedim. Kaşarlı sucuklu demediniz sucuklu dediniz diyor. Esimin ailesine anlattim muhabbet olsun diye telefonda enistesi sucuklu tost ekmegin arasinda sucuk demektir kaşar olmaz ki diyolar. Sizce???? Ya inadima yapiolar bu insanlar yemin ediorum delirtmeye çalışıyorlar beni.
Ay konu basligina geberdim:)))

Tost dedigin zaten kasarli olur.. sade kasarli olursa sade tost oluyo:) bizim millet doldurdukca dolduruyo o ayrida.. buyuk oglum tostta kasar sevmez.. ona icine sade sucuk koyarim.. hatta sade sucuklumu ? Diyede sorarim.. bizim millet dogruyu bilmiyo bence

Ekmeği incecik basıyorlar ya, ekmek ekmaa tutuyor Samantha. Dileğe göre ketçap mayonez de sıkıyorlar, bazen sadece sucuğun yağına basıyorlar ohh mis. Evde de vardı kız bi sucuklu tost yapıp yemek var şimdi. Gördün mü durduk yere kalori alacağım senden ötürü.

Istahli fitratini hic bana mal etme Gangstaciim :D

Cok guzel olur deneyin bence

Karisik, full.karisik falan bu menüler de oluyor genelde.

O yengendir ya da ayvalık tostu gibi ekmeği ayrı basılan tostur,düz tost değildir. Tost kağıt gibi basılır. Yumurtalı vb olur ama rus salatalı tost yani; ilk kez duyuyorum.

Lüks yerlerde nispeten farklı alternatif vardır. Ama normal bir tostcuda sucuklu tost istiyorsam sadece sucuk olur. Kaşar sucuk icin karışık diyorum. Eğer ekstra bi malzeme varsa belirtiyorum kaşar sucuk diye. Ama dışarda sucuk yemem çok midemi ağrıtıyor kalitesiz ondan sadece kaşarlı tost yerim. Ege bölgesinde mesela karışık dediğimde bu haşlanmış yumurtaları dilim yapıp yumurta sucuk kaşar yapıyorlardı mesela o var. Sinirlenecek bişey görmedim ben bunda yani.

Rus salatali ya da salamli(italyan) karisik olan.
Afyonda bu tostu nerede yediniz mesele orada o zaman.Cunku her yerde Rus salatalı tost yok. Kaşarsız ekmek nasıl bırbırını tutuyor demişsiniz. İçine Rus salatası doldurulmuş ekmek nasıl birbirini tutuyor da tost oluyor

ufkum açıldı :)
tost dediğin kaşarla olur.
tost= kaşar+ekmek zaten.
sucuklu deyince içine sucuk eklenir.
tost isteyince size basılmış ekmek mi getiriyorlar yahu:KK53:

Sen de haklısın aslında. Ben düşünmedim bunu.
Tostun tanımında zaten kaşar - peynir vardır.
Yani tost diyince zaten peynir+ekmek demiş oluyoruz.
Sucuklu tost diyince otomatikman sucuk + peynir + ekmek oluyor.

Doğru.

İnanın kimsenin sizi delirtmeye çalıştığı falan yok. Çoğu yerde menüde ayrı ayrı yazar bunlar sucuklu, kaşarlı, karışık diye. Sucuklu dediğinizde sadece sucuklu gelmesi çok normal.

Ama bu konuya niye bu kadar sinirlendiğinizi anlayamadım üstelik burda da sizin düşündüğünüz gibi olmayabileceğini belirten insanlar varken :KK64:

O yengendir ya da ayvalık tostu gibi ekmeği ayrı basılan tostur,düz tost değildir. Tost kağıt gibi basılır. Yumurtalı vb olur ama rus salatalı tost yani; ilk kez duyuyorum.
Aynen ayvalık tostu farklı bir olay. Ben sadece tost denınce bıldıgımız kagıt gıbı ince olan aklıma gelıyor. Salcalı olur yumurtalı olur ama diğer turlusu baska kategori bana gore

Back
X