Sucuklu Tost Nedir?

Sucuklu tostun içinde ne vardır?

• Sucuk

OY: 162 73,6%
  • Sucuk + Kaşar tabiiki!

OY: 58 26,4%

• Ankete Katılan
    220
Neye göre karıştırıyoruz mesela :KK70:
Bir avm de cafe si olan biri olarak yazdim bunu mesela :KK70:
Yıllardır da yerim başka başka yerlerde, hiç duymadım kasarin ekstra eklendigini:KK70:

Pizzanın olmazsa olmazı mozeralla peynirini bile her menüde belirtirler, hiç gormediniz galiba :KK70:

Edit: sade tost denince kaşarlı tost geldiğini ilk defa duydum. Tost zaten basılmış ekmek işte.

Biri sade tost dese boş basılmış ekmek istiyor sanarim o ne be :KK70:

O zaman kaşarlı tost ne oluyor biri aciklasin? Içinde zaten kaşar varsa, kaşarlı tost diye bir olay neden var :KK70:
Iste bu sacma degil mi:) cafe sahibi degil istersen tost kralicesi ol farketmez:) avrupada git bi yere tost istersen kasarli gelir ekstra sey istersen soylersin ki menude zaten tost isimleri siralidir. digeribe kizarmis ekmek dersin:) evdede tost yapcam dedigimde kimse bos kizarmis ekmek anlamiyor.. kizarmis ekmek adi uzerinde:)

Biz de böyle diyoruz da işte, ayvalık tostu, yengen, sucuk ekmek filan hepsi karıştı. :KK70:
Bence de karışmış, bugün istediğiniz yere gidip sorun, normal standart tosttan bahsediyorsanız sucuklu yalnızca sucukla yapılır, hele dinlenme tesislerinde falan sucuğun yanına kaşar, turşu falan vıışşş mümkünatı yok, adamlar sucuğu bile arkası görünür şekilde kesip koyuyor, içinde turşu, mayonez, ketçap olsun istiyorsanız o standart tost olmuyor.

Oyle derler ama cahillikten bence:) sade dersem kizarmis ekmek mi getircekler aceba:)
İşin sahibine o işi yapana tostçuya tost konusunda cahil demek :D bir psikiyatriste arkadasları delisin sen demişler o da dua edin de ben size deli demeyeyim demiş:) sizinki o hesap :)

:KK53:
Ya mudur tasimis konuyu
Artik ilismez herhal dedim:rapci:

Ha ohh içim ferahladı :D
Yani.

Bilmiyorlar arkadaşım tost ne demek, açıklıyoz hala ısrar ediyorlar. Hayır nerede yediler bunca sene tostu? Neresi orası? Tost deyince "Neli" diye sormayan, menüden seçtirmeyen yer neresi?

İşin sahibine o işi yapana tostçuya tost konusunda cahil demek :KK70: bir psikiyatriste arkadasları delisin sen demişler o da dua edin de ben size deli demeyeyim demiş:) sizinki o hesap :)
Arkadasim turkiyede bu isi karistiriyolar demek istedim:))

Samantha bacim nasil bi konu acmissin olay:)

Bence de karışmış, bugün istediğiniz yere gidip sorun, normal standart tosttan bahsediyorsanız sucuklu yalnızca sucukla yapılır, hele dinlenme tesislerinde falan sucuğun yanına kaşar, turşu falan vıışşş mümkünatı yok, adamlar sucuğu bile arkası görünür şekilde kesip koyuyor, içimde turşu, mayonez, ketçap olsun istiyorsanız o standart tost olmuyor.
Ablam bunlarin hepsi cimrilikten bence:)

Ha ohh içim ferahladı :KK70:
Yani.

Bilmiyorlar arkadaşım tost ne demek, açıklıyoz hala ısrar ediyorlar. Hayır nerede yediler bunca sene tostu? Neresi orası? Tost deyince "Neli" diye sormayan, menüden seçtirmeyen yer neresi?

ne kadar münazaraya kapalı bir cevap:KK70:
jüri sonucuna bakalım diyecem o da fecaat:)

Ablam bunlarin hepsi cimrilikten bence:)
Valla arkası görünen sucukları koyanlar cimrilikten yapıyor ama tost dediğiniz şeyde malzeme tost ekmeği, sucuk, kaşar veya sucuklu kaşarlı olur.
Bu şeye benziyor açma hamurundan minicik kanepeler yapıp içlerine malzeme koyuyorlar adına da pizza diyorlar :))

Ha ohh içim ferahladı :KK70:
Yani.

Seksli film bence orasi :KK45:
“Bana bi tost lutfen”
“Yapalim abla”:oha::KK14:

Bence de karışmış, bugün istediğiniz yere gidip sorun, normal standart tosttan bahsediyorsanız sucuklu yalnızca sucukla yapılır, hele dinlenme tesislerinde falan sucuğun yanına kaşar, turşu falan vıışşş mümkünatı yok, adamlar sucuğu bile arkası görünür şekilde kesip koyuyor, içinde turşu, mayonez, ketçap olsun istiyorsanız o standart tost olmuyor.

yarın gidip menülere bakıcam topluca delirttiniz beni:))

Back
X