- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
ahaha yok olmadım
bunca yıllık tostun kafamdaki tanımını sözlük benden iyi mi bilecek yahu
sözlüğü yanlış yazmıştır onlar:))
Tabii cağnıığm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahaha yok olmadım
bunca yıllık tostun kafamdaki tanımını sözlük benden iyi mi bilecek yahu
sözlüğü yanlış yazmıştır onlar:))
AYYY o zaman şöyle diyelim, bu kadar yorumdan sonra tost düşünsün ne olması gerektiğini. Kendini sorgulasın.![]()
Okuduğum lisede 3 4 lira civarındaydı,hatta kantin boş olunca biz kendimiz yapardık,izin verirdi sahibi olan amcaŞimdi bir mekanda en az 15 lira veriyorum ben o tostlara yanında da bir çay 20,canım çok yanıyor
![]()
![]()
bak bir kişiyi ikna ettim gangsta:))
İlahi samantha
3,5 yildir ilk defa ogle yemegi yiyecegim sayende canim cekti
Aferin
Edit: sucuk olur sade
No no no karistiriyonuz bacim.. tostun orjinali zaten kasarlidir.. yani tost istersem adam tabii sucuk koymicak ama sucuklu tost dersem otomatik kasar girer yani:))Dediginiz ayvalık tostu oluyor.
Rus salatalı olur ve normal tost gibi incecik olmaz. Ekmegi de farklıdır normal tost boyutunda değil, o da ayvalık tost ekmeği diye satılıyor.
Kaşarlı deyince içine sucuk eklenmediği gibi, sucuklu deyince de içine kaşar eklenmez konu sahibi. Bunun nesine bu kadar bilendiginizi anlamadim.
Eş ailesi sizi sınır etmek için yapmıyor maalesef haklılar![]()
He la ben deİlahi samantha
3,5 yildir ilk defa ogle yemegi yiyecegim sayende canim cekti
Aferin
Edit: sucuk olur sade
Tost derseniz neli derler.Bence tost ismi üzerine basılmış ezilmiş ekmekten geliyor.İçinde ne olacağını müşteri söyler veya menüden seçerNo no no karistiriyonuz bacim.. tostun orjinsli zaten kasarlidir.. yani tost istersem adam tabii sucuk koymicak ama sucuklu tost dersem otomatik kasar girer yani:))
He la ben de
Dun bir yerde beyaz peynirli ve domatesli tost siparisi verdim aksamustu. Kafam rahatti. İcinden surpriz bir sey cikmadi. Yaninda salata bilem vardi.
Bir de cay istedim,cayin tabaginda naylon bir parca vardi,cayi ictim parasini da almadilar naylon yuzunden
Keske tostun icinde cikaydi. Yerdim para da vermezdim![]()
Tost deyince kasar + ekmek anlasiliyorsa benim tostun icinde hem beyaz peynir hem de kasar olmaliydiAy beyaz peynir domates maydanoz üçlüsüne bayılırım![]()