Sucuklu Tost Nedir?

Sucuklu tostun içinde ne vardır?

  • Sucuk

    OY: 162 73,6%
  • Sucuk + Kaşar tabiiki!

    OY: 58 26,4%

  • Ankete Katılan
    220
Sucuklu tost istenip de kaşarlı geldiğini hiçbir yerde görmedim. En basitinden aralarında fiyat farkı var.
 
Okuduğum lisede 3 4 lira civarındaydı,hatta kantin boş olunca biz kendimiz yapardık,izin verirdi sahibi olan amca :KK43: Şimdi bir mekanda en az 15 lira veriyorum ben o tostlara yanında da bir çay 20,canım çok yanıyor :KK43: :KK53:

Bu ünlü kahveci -cafe tarzi yerlerde falan tost yenilmiyor.
Hem pahalı hem içi boş.
En güzel gidip sadece tost üstüne calisan bir yerde yiyeceksin.
Orada 8 ,9 tlye içini dolduruyorlar. Ben tost deyince ici dolu seviyorum.

Normalde yedigim yere baktım full karışık 14 tl olmuş.
Uzun zamandir yememistim buna da zam gelmiş :)
 
İlahi samantha:KK53:
3,5 yildir ilk defa ogle yemegi yiyecegim sayende canim cekti:rapci:
Aferin:KK14:

Edit: sucuk olur sade
 
Offf canım çekti Bee:(
Bu arada benim için de tost ekmek arası kaşar demektir. Sucuklu denilince tostun yani ekmek arası kasarin içinde bir de sucuk olmasını düşünürüm ama dışarda menülerde fiyat tarifesi olarak hep kaşarlı, sucuklu, karışık şeklinde gördüm.
 
Cok fazla dinlenme tesisi gecmisiniz yok demekki :) Omrumun buyuk kismini dinlenme tesislerinde gecirdigimden :D Kasarli-sucuklu-kasarli+sucuklu ( onun ismi de karisik) gibi cesitleri olur.
 
Dediginiz ayvalık tostu oluyor.
Rus salatalı olur ve normal tost gibi incecik olmaz. Ekmegi de farklıdır normal tost boyutunda değil, o da ayvalık tost ekmeği diye satılıyor.

Kaşarlı deyince içine sucuk eklenmediği gibi, sucuklu deyince de içine kaşar eklenmez konu sahibi. Bunun nesine bu kadar bilendiginizi anlamadim.

Eş ailesi sizi sınır etmek için yapmıyor maalesef haklılar:KK70:
No no no karistiriyonuz bacim.. tostun orjinali zaten kasarlidir.. yani tost istersem adam tabii sucuk koymicak ama sucuklu tost dersem otomatik kasar girer yani:))
 
İlahi samantha:KK53:
3,5 yildir ilk defa ogle yemegi yiyecegim sayende canim cekti:rapci:
Aferin:KK14:

Edit: sucuk olur sade
He la ben de
Dun bir yerde beyaz peynirli ve domatesli tost siparisi verdim aksamustu. Kafam rahatti. İcinden surpriz bir sey cikmadi. Yaninda salata bilem vardi.
Bir de cay istedim,cayin tabaginda naylon bir parca vardi,cayi ictim parasini da almadilar naylon yuzunden ;)
Keske tostun icinde cikaydi. Yerdim para da vermezdim :KK45:
 
Benim bide gicik oldugum sey ne biliyonuz mu bacilar? Soguk sandvic satarlar ya.. marulunu kasarini yandan sarkitirlar saniyorsun icindede var.. bi aciyosun ici bos. Ya niye bu millet isini dogru yapmiyo
 
No no no karistiriyonuz bacim.. tostun orjinsli zaten kasarlidir.. yani tost istersem adam tabii sucuk koymicak ama sucuklu tost dersem otomatik kasar girer yani:))
Tost derseniz neli derler.Bence tost ismi üzerine basılmış ezilmiş ekmekten geliyor.İçinde ne olacağını müşteri söyler veya menüden seçer
 
He la ben de
Dun bir yerde beyaz peynirli ve domatesli tost siparisi verdim aksamustu. Kafam rahatti. İcinden surpriz bir sey cikmadi. Yaninda salata bilem vardi.
Bir de cay istedim,cayin tabaginda naylon bir parca vardi,cayi ictim parasini da almadilar naylon yuzunden :KK66:
Keske tostun icinde cikaydi. Yerdim para da vermezdim :KK45:

Ay beyaz peynir domates maydanoz üçlüsüne bayılırım :D
 
Ben hamburger istemiştim, hamburger ekmeğini tost makinesinde bastırıp ısıtıp, içine de köfte(yanık), marul(çömüşmüş), bir adet de domatesin kabuklu kısmından bir dilim koyup getirmişlerdi. Broşürdeki gibiyse getirin dedim öyle dediler. Alakası yoktu. Yemedim kalktım ödemeden.
 
Back
X