suçsuz olduğum kanıtlandığı halde ısrar ediyorlar..

madem bir market, şubeleri olan biryer böyle hırsızlık konularında cabuk karalamak iftira atmak gibi şeylere dikkat edeceğine, baski kurmak zorla istifa yazdırmak gibi oyunlara giriyor, sonrada adam yerine koymuyor? gelen işçilerin hakkını aramiyo, biri gider biri gelir mantığı ile iş yürütüyor?
ben üstüne gitmesem kimse lanet olasıca tas bulundu mu bulanmadı mi sormuyor bile, benim bir oraya bi buraya gitmem yine kendimi aklamak içindi.. ses kayıtlarının da suç olduğunu biliyorum ben ama onlar iftira atmanın suç olduğunu bilmiyor mu? hemde daha ağır bir suc

Böyle devam et o zaman kolay gelsin

daha beni işe alalı 1 ay olmuştu tazminat alamam ama benim asıl derdim kendime olan saygım hakkımı aramam, lanet olsun o yere

Böyle devam et o zaman kolay gelsin
ablacım böyle insanlar zaten memlekette işsizlik var diye biri gider biri gelir diye biri gider biri gelir diye istedikleri gibi at koşturuyorlar, beni de garip biri olarak gördüler bence bu hakkiniarayamaz diye adam yerine koymadılar ama sen sanma ki ben gereken yerlere bildiremeyecem bu işi

Sizi gariban görüpte bu şekilde haksızlık, iftira ve kötü muamele yapan, müdür müsveddesinin ve onun yardakçılığını yapan kim varsa, Allah cezalarını kat be kat versin inşallah. Terbiyesiz adamlar.
Kesinlikle hakkınızı yasal yollardan arayın. Başlarına bela olmayasınız diye, baştan istifanızı almışlar elinizden.Sizi harcamakta kolaylarına gelmiş.Maddi gücünüz yoksa bile barodan avukat talep edip, açın davanızı. Uzun sürer belki ama, sürsün varsın. Onurunuzu, şerefinizi bu şekilde rencide ettirmeyin kimseye.Allah yardımcınız olsun,çalışma şartları ve kazancı daha iyi, güzel insanların olduğu, başka bir iş nasip etsin inşallah.

valla kaçgündür moralim çok bozuktu ama beni güldürdün yaa

Ay gül be kardesim bosver ZALIM OLMAKTANSA MAZLUM OLMAK IYIDIR. Kotuluk yapip kul hakki yapan o hakki odeyecegi gunu dusunsun. Kimsenin yaptigi kimsenin yanina kâr kalmaz uzulme sen. Allah iyi bol kazancli is imkani cikarsin karsina

insan biraz zaman geçince anlıyor, olayın şoku ile tam anlayamadım ama bu bana kurulan bir tuzaktı işten çıkmam için

işin bana yapılan iftira kısmını hırsızlık suçlamasını geçtim.. ben gereken yerlere söyleyecem bu olayı... öyle onlay değil.. .ama genel müdür masasında bir sürü iş başvurusu formu vardı onlara gözüm takıldı , şu memleketimin haline bakar mısınız? bir insanı işten çıkarmak bu kadar kolay ve de başka birini hemen ise almak ne kolay çünkü sırada bekliyor bir sürü genç... söylenecek söz yok...

Canım diğer mesajlarını tam okuyamadım ama ben senin yerinde olsam hemen bi avukatla görüşürüm. Şu durumda ne yapabileceğimi öğrenirim.
Yani artık işi kaybetmemeyi geçtim, bu olay kan davasına döndü resmen artık. Çok pis uğraşırım bunlarla.
Seni güçsüz gördüler akıllarınca, ezmeye çalışıyorlar.
Sakın buna fırsat verme lütfen.

Ben hukuk bürosunda çaliştim az buçuk bilgim var yakin arkadaşmda avukat.bir cacık yapamaz merak etme.gözünü korkutmak için baya saçmalamş ş.ref yoksunları.emin ol ellerinde hiç bir delil yok.böylelerini var ya neyse. ama sen hiç bu işlere girmeyecektin.direk işkura gidip şikayetçi olacaktn.hatta elindeki delillerle yerinde olsam bir de adliyeye gidip şikayet dilekçesi yazar verirdim.dava açmak nasl oluyormuş görsünler

İstifa kağıdı imzalamak hatan olmuş
Ama okuduğum yerde sinir oldum olay gerçekten sadece senin anlattığın gibiyse ki bu biraz garip karşındakinin sana kini var gibi çünkü, neyse olay sadece buysa paradan falan kaçınmam ve o adamı sürüm sürüm süründürürüm davalar açıp

Neden inatla çıkarmak istiyorlar anlamadım çok ilginç geldi bu kadar tantanaya başvurmaları. 1 aydır çalışıyormuşsun zaten işini beğenmedik deyip çıkaramıyorlar mı neden böyle bir şeye başvurdular ki

Aynen deneme süresi diye birşey var. Beğenmezsin çıkarırsın.
Bence konu sahibinin anlattıklarına göre oradakilerin hepsi ruh hastası, birbirlerini çok iyi tamamlıyorlar. Ama yanlarına bırakmamak lazım, cumhurbaşkanına kadar çıkarım valla. Hak yemek öyle kolay değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…