Suçlu ben miyim o mu?

Şimdi siz buraya ablasının facesine kadar ailesini stolkladım yazdığınız için adamın geçmişini didiklemişsiniz de bilerek isteyerek ayrılmaya yer arar gibi kavga etmelik konu bulmuşsunuz gibi yansımış fakat ben sizin ne demek istediğinizi anladım çünkü bir akrep olaraktan kıskançlığın anasıyımdır esasen :halay: ben de ergenlik yıllarım da çok yapardım böyle didikler kavga eder ayrılırdım çünkü genelde söylemezlerdi direk tüm detayları ama''ergenlik yıllarımda'' şimdi evliyim evet ama bekar olsaydım ve sevgilim olsaydı tabii ki ailesinin hesaplarını bulmak, ailesini resimden de olsa görmek kim kimmiş,şu kimin nesiymiş, bu kimin fesiymiş bilmek isterdim ve araştırırdım da fakat siz de ki sorun şurada başlıyor: Soru sorduğumda yalan söylüyor ise direk ayrılmak yerine yalan söylemesinin sebebini sorar ve bir daha ne olursa olsun yalan söylememesini söyler gözlemlerdim ayrılmak biraz çocukça olmuş he evet tabii ki doğru değil onun da yaptığı fakat çözüm hiçbir zaman direk ayrılmak olmamalı (sebep çok haince, karaktersizce bir şey olmadığı sürece)

Şimdi siz buraya ablasının facesine kadar ailesini stolkladım yazdığınız için adamın geçmişini didiklemişsiniz de bilerek isteyerek ayrılmaya yer arar gibi kavga etmelik konu bulmuşsunuz gibi yansımış fakat ben sizin ne demek istediğinizi anladım çünkü bir akrep olaraktan kıskançlığın anasıyımdır esasen :halay: ben de ergenlik yıllarım da çok yapardım böyle didikler kavga eder ayrılırdım çünkü genelde söylemezlerdi direk tüm detayları ama''ergenlik yıllarımda'' şimdi evliyim evet ama bekar olsaydım ve sevgilim olsaydı tabii ki ailesinin hesaplarını bulmak, ailesini resimden de olsa görmek kim kimmiş,şu kimin nesiymiş, bu kimin fesiymiş bilmek isterdim ve araştırırdım da fakat siz de ki sorun şurada başlıyor: Soru sorduğumda yalan söylüyor ise direk ayrılmak yerine yalan söylemesinin sebebini sorar ve bir daha ne olursa olsun yalan söylememesini söyler gözlemlerdim ayrılmak biraz çocukça olmuş he evet tabii ki doğru değil onun da yaptığı fakat çözüm hiçbir zaman direk ayrılmak olmamalı (sebep çok haince, karaktersizce bir şey olmadığı sürece)
Teşekkür ederim olgun cevabınız için
Zaten bu konuda daha önce yalan söylemişti bu 2.oluyor o yüzden ayrılma kararı aldım kendisi de pes etti zaten ben sadece doğru bi karar mı aldım bunu merak ediyordum

Gerek yok gecmisi sorgulamaya. Uzmanlar da geçmisinizi esinize veya sevgilinize detai anlatmayin diyorlar

Teşekkür ederim olgun cevabınız için
Zaten bu konuda daha önce yalan söylemişti bu 2.oluyor o yüzden ayrılma kararı aldım kendisi de pes etti zaten ben sadece doğru bi karar mı aldım bunu merak ediyordum

Erkekler bizim gibi ayrıntıcı olmadığından dolayı sırf izah etmekle uğraşmamak için geçiştirmek adına yalan söylemiş olabilir günahını almak istemem ama yine de adı YALAN işte yalan da kötü bir şey olduğu için bence haklısınız ayrılmakta ama bu durumda çok büyük bir şey olmadığı için biraz çocukça da olmuş gibi sanki ayrılmak işte bende ara da kaldım valla :oops: bence keşke ayrılmak yerine uyarsaydınız bir daha yalan söylememesi gerektiğini söyleyerek sonra da gözlemlerdiniz hareketlerini yalanı tekrarlıyor mu en ufak bir şeyde hemen tekrar yalan konuşuyor mu ona göre karar verirdiniz ama ayrılmışsınız ona da yapacak bir şey yok boşverin gitsin nasip-kısmet bu işler olası varsa zaten yine olur çokta şeyapmayın . :KK5:

Merhaba kızlar
Yaklaşık 2 aydır birini tanıyorum bi tanıdığım aracılığıyla. Çok iyi biri tanı demişti bende denemek istedim ve biz 1 ayın sonunda sevgili olduk genel olarak bir sorun yoktu gayet iyi anlaşıyorduk birbirimizi tanımaya çalışıyorduk sevgili olmadan onu baskılamıyordum hatta kıskanmadığım için yakınıyordu ama sevgili olunca bende abartılı kıskançlık durumu oluştu geçmişini sorgulamaya başladım ablasının facesine kadar ailesini stolkladım ve 2 yıl önce yiğenin doğum gününde bi kızla çekilmiş fotosunu gördüm bu kim diye sordum önce geçmişten biri dedi bende sevgilin miydi dedim hayır bi arkadaştı dedi ama sonra o kızla bi süre sevgili olduğunu anladım kavga ettim çünkü bana hiçbir kız arkadaşını ailesiyle tanıştırmadığını söylemişti yalan söylemiş oldu ayrıldık sonra buluştuk konuştuk konuyu çok abarttığımı eskide kaldığını eskiler için birbirimizi üzmememiz gerektiğini söyledi o kızla sevgili olmayı denemişler olmamış oraya arkadaş olarak gelmiş vs vs sonucunda barıştık. Mesele daha önce birisiyle olması ya da ailesine tanıştırması değil yalan söylemesi belirteyim. Neyse aradan biraz zaman geçti ben bizi tanıştıran arkadaşıma sordum bu kız kim tanıyo musun diye o da evet sevgilisiydi ciddilerdi o zaman sonra ne oldu bilmiyorum dedi. Bende anında mesaj attım bana yalan söylemekten bıkmadın mı dedim o da millete inanıyorsun bana inanmıyorsun yazık vs dedi kim dedi diye sordu isim vermedim çünkü bunu söyleyen tanıdık beni katma benden bilirler vs dedi. Ben onun aynı konudan 2.kez yalan söylemesinden dolayı çok sinirlenip kavga ettim o da ona inanmadım diye sinirlendi engelledim her yerden ulaşmaya çalıştı başka nodan aradı çok kez açmadım sosyal medyadan yazdı bakmadım en son cvp verdim mesajına ben senin eskilerini hiç sormadım sen hep eskilerden kavga çıkardın neden geriye bakıyorsun ileriye bakmak varken vs dedi ama sonuç olarak hatasını kabul etmedi ve bitti. Ben bu sefer mutlu olurum diye düşünüyordum kalp ve mantık olarak da bana uyan biriydi kendimce ben haklıyım ama yinede buraya yazıp fikirlerinizi öğrenmek istedim.
*Ek olarak o tanıdık da eğer şimdiden yalan söylüyorsa ilerde evlensen daha çok sorun yaşarsın boşver başka insan mı yok falan dedi benim kafam iyice karıştı çünkü çok iyi biri diyen de oydu keşke tanımadan kalben ona yakın olmasaydım diyorum:olamaz:
Kesunlikle sen haksizsin cunku adi ustunde gecmis yalan soylemis cunku kizmandan korkmus sen olsan eski sevgilini soylermiydin

Geçmişi hakkında gereksiz bir yalan söyledi yoksa karıştırma gibi bi huyum yok
E siz dediniz, kiskancligima engel olmadim ailesini kurcaladım, iki sene öncesine ait resim buldum, kim diye sordum...vs.vs.
Yani ben burada erkek arkadaşınız kadar sizide hatalı buldum. 2 sene önceden bir foto bulup, bana bu kadar soru sorulmasını istemezdim.

Tepkileriniz aşırı çocuksu ayrıca mesele yalan söylemesi değil sevgilisi olması bunu siz de biliyorsunuz. Ne olursa olsun bir insanın geçmişini didik didik ettiğiniz için haksızsınız. Ablası önerilerde çıkıyordu demişsiniz ama bu sizi aklamaz sonuçta profiline girip yıllar önceye kadar siz inmişsiniz. Özellikle açık aramak, sorun yaratmak için uğraşmışsınız. Yalan söylediği için eski sevgiliniz hatalı ama doğrusunu anlatsa sizin anlayışla karşılayacak yapıda olduğunuzu hiç sanmıyorum. Karşılıklı iki medeni insan gibi ilişki yürütememişsiniz hiç değilse iki medeni insan gibi ayrılsaydınız. Taraflardan birinin diğerini kavgadan sonra silip engellemesi bana aşırı ergence geliyor. Benden size bir öneri eğer mutlu bir ilişki yaşamak istiyorsanız karşınızdaki insanın geçmişini kurcalamayı, acaba nerden bir açık bulabilirim diye aramayı bırakmalısınız

2 aylik adamin ablasinin facesinden foto bulup da burnuna sokmak,bu kim diye israrla sormak. Evet siz hatalisiniz. İliskinizin gelecegi hakkinda yeterince bilgi vermissiniz karsi tarafa. Artik devam ederse mesuliyet kendisine ait :KK66:

X