Suçlu ben miyim o mu?

Tamamını okuyamadım, kusura bakmayın =( ama durum su ki insanlar size dogruyu sölesin istiyorsanız buna zemin hazırlamayın. Dünya hali bu hepimizin basından ilişkiler geciyor. Elbette yalan söylemesi hos değil ki bence bunu alıskanlık olarak da geliştirmiş sizinle olan ilişkinizde verdiğiniz abartı tepkiler yüzünden.
Yalan affedilecek birşey değil ama..

Hayir hala size ulaşmak istemesi caresiz bir tip. Ben olsam kurtuldum diye sevinirim geri aramazdim sizi.

Yalan soylemeyi "sen de çok sıkmışsın" diye normalleştiren biri degilim ama karşindaki ve sen tencere kapak olmuşsunuz. Adam dogruyu bile soylese eski mevzulardan başinin şişecegini biliyordu o yuzden ugrasmamak için uydurmuş haliyle. Siz de kalkip ablasini, ailesini stalk yapan 2 yil onceki seyleri karistiran, adamin yaptigi aciklama yetmeyip arkadas cevresinde soruşturan biri olarak hiç normal degilsiniz.

Ne olacak ki senden once birini tanistirmis, tanistirmamiş veya ciddiymiş degilmiş olsa nolur yani? Sizin ilişkinizi etkileyecek bisey olsa anlayacagim. Yok benim sevgilim el degmemis olsun kafasindaysaniz daha cok beklersiniz.

Eşimin kaç iliskisi oldu, kiminle ne düsündü bilmiyorum. Ne olacak ki dogruyu bilince? Basbaya tartismak için arastirma yapiyordun :))) mevzu yalan degil dogru soylese de rahat vermeyecktin.

Sana ulaşmaya calişmak yerine koşarak kaçmasi lazimdi aslinda.
Eşinizin eski sevgilisi değilim sakin olun:)
Olablir 100 kişi olmuş olabilir nişanlanıp ayrılmış olabilir ben sadece yalan söylemesini affedemiyorum
Hayır doğruyu söylese uzatmazdım eski diyip geçerdim
Sorun zaten yalan söylemeye gerek duyması

Eşinizin eski sevgilisi değilim sakin olun:)
Olablir 100 kişi olmuş olabilir nişanlanıp ayrılmış olabilir ben sadece yalan söylemesini affedemiyorum
Hayır doğruyu söylese uzatmazdım eski diyip geçerdim
Sorun zaten yalan söylemeye gerek duyması

Bence kendin sakin ol. Burada eski sevgilisini bulacagim diye adamin sulalesini stalklayan ben degilim. 😮 Herkes sen degil.

Eski mevzular umurunda olmasa bu kadar arastirmaya girmezdin, dogru soylese de kavga edecektin ya da kiskanclik krizlerine girecektin ailesiyle tanistirmis diye. :KK70: :KK70: itiraf etmesen de...
Dedigin kadar kiskanc ve bu kadar arastirmaya giren biri bunu ogrenip "olabilir tabi" diyip gecmez😂

O kadar da araştırmanız hoş değil evet onun da yalan söylemesi hatalı ayrılık iyi olmuş biraz düşünüp de ilişki yaşarsınız bundan sonra

Adamın yedi sülalesini didik didik yapıp bir kız bulup sonra bana yalan söyledi ama yalan söylemeseydi birşey demezdim diyorsun hiç inanmadım
Zaten geçmişi umrunda olmasa bu kadar araştırmazdın
Biraz özeleştiri yap
İki günlük adamı böyle didik didik didiklemek normal bir davranış değil
Kaç yaşındasın bilmiyorum

Adamın yedi sülalesini didik didik yapıp bir kız bulup sonra bana yalan söyledi ama yalan söylemeseydi birşey demezdim diyorsun hiç inanmadım
Zaten geçmişi umrunda olmasa bu kadar araştırmazdın
Biraz özeleştiri yap
İki günlük adamı böyle didik didik didiklemek normal bir davranış değil
Kaç yaşındasın bilmiyorum
Didiklemedim ablasının facesi çıkıp duruyordu önerilerde ordan gördüm
Ayrıca beni tanıyormuş gibi şöyle yapardın böyle yapardın demeniz ne derece doğru? Ben sadece yalan söylemesine sinirlendim şimdi buna yalan söyleyen ilerde kolayca başka birşey için de söyler

Didiklemedim ablasının facesi çıkıp duruyordu önerilerde ordan gördüm
Ayrıca beni tanıyormuş gibi şöyle yapardın böyle yapardın demeniz ne derece doğru? Ben sadece yalan söylemesine sinirlendim şimdi buna yalan söyleyen ilerde kolayca başka birşey için de söyler
Bu kadar üstünde durman yanlış
Ya neyse işte uyuşamamışsınız bitmiş sonuçta
Önüne bak düşünme artık

Bırakın adamların geçmişini kurcalamayi, sizden sonrasına bakın.
Buradaki herkesin geçmişi bu kadar kurcalansa, buna ben dahil, burası ayrılanlar kulübüne döner.

Stalka zaman harcayamam. O kadar değerliyim bunu bilmezse kendisi bilir. 'Sana güle güle kuzucum' derim ve dedim de. Erkek kadini kovalamazsa o ilişki olmaaaz. Sizinkinde kadın erkeği kovalıyor. Bı kafanızı dinleyin. Ne hali varsa görsün.

Stalka zaman harcayamam. O kadar değerliyim bunu bilmezse kendisi bilir. 'Sana güle güle kuzucum' derim ve dedim de. Erkek kadini kovalamazsa o ilişki olmaaaz. Sizinkinde kadın erkeği kovalıyor. Bı kafanızı dinleyin. Ne hali varsa görsün.
Yok kovalama gibi bi durum yok
O sadece yalan söylemediğini iddia ediyor
Ama bariz yalan olduğu
Bi yanım acaba diyor ondan açtım konuyu da

Sen haksızsın
Cocuk sana sevgilimdi deseydi de bunları yasayacaktınız cunku sıkıntı sızde
Hayır neden sorun yaşayayım üstünden çokça zaman geçmiş
Ben neden yalan söylediğini anlayamıyorum
Sevgilimdi evlilik düşünüyorduk da dyebilirdi çnkü benim öyle bi ilişkim oldu evlilik düşündğüm ama ayrıldık söyledim ona dürüstçe

Hayır neden sorun yaşayayım üstünden çokça zaman geçmiş
Ben neden yalan söylediğini anlayamıyorum
Sevgilimdi evlilik düşünüyorduk da dyebilirdi çnkü benim öyle bi ilişkim oldu evlilik düşündğüm ama ayrıldık söyledim ona dürüstçe
Didiklemeseydin? Ne gerek vardı?
Kaos sorun ve acık aradın.
Oyuzden cocuk sevgilimdi deseydi de bunlar olacaktı

X